Last Man Standing (Primera División)

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Кај можеше да претпоставиш такво нешто, не ми е јасно. :pos:

Рајо и се е можно :) фудбалот што го играат може против секого да победат, а и од секого да примат 3-4 гола.
реално, гледајќи ја последната утакмица на Рајо и последната на Сосиедад, можеше да се очекува вакво нешто. Сосиедад слабо изигра против Севиља, а Рајо ја надигра Валенсија.

123.png

Двојки за наредно коло:
Селта Виго - Малага
Гранада - Елче
Еспањол - Леванте
Ваљадолид - Рајо Ваљекано
Атлетик Билбао - Гетафе
Осасуна - Севиља
Реал Бетис - Атлетико Мадрид
Валенсија - Виљареал
Реал Мадрид - Барселона
Алмерија - Реал Сосиедад

Пријавување до 20 март (четврток) 23:59

Јас ќе го почастам Ернесто еден 7-ап па нека ги пакува куферите, @Atso е задолжен за АцеРеал па да го повториме финалето од 2001. :icon_lol:

И што сега, елиминиран сум?

Немаш пријавено тим за колово...

Заборавив. А и ти не си сакал да ме потсетиш, ах како добро ми беше тргнато. Со Atso јако ќе беше. Сега тој нема конкуренција. Штета.

Заборавив. А и ти не си сакал да ме потсетиш, ах како добро ми беше тргнато. Со Atso јако ќе беше. Сега тој нема конкуренција. Штета.

И да сакав, не смеев... веднаш ќе се побунеа играчите

Дали ова значи дека @Vassiriki и @Malcolm van den Сабаховић не пријавиле тим во определениот рок и се дисквалификувани?
Ако е така, добро е што почнуваме така уште од 1во коло, па ќе се знае понатаму кој и да задоцни, веднаш ќе биде исфлен. Не како претходниот пат, на неколку пати имаше такви забуни. :D

А и заборавив на темава.
Табелата, со задоцнување...

123.png

Жал ми е Ули... А гледам си ја посетил темава во понеделникот, си можел тогаш да одбереш тим :(

Ништо де. Оставив за друг ден ,не за џабе викаат не оставај ги за утре работите :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom