Last Man Standing (Barclays Premier League) vol. 2

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AoyhL2BLe11adEh5bEppVHJwS1NYNllyY1JzRFVGRGc&usp=sharing

Еве уште еден линк, направив секој да може да го гледа ама само ја да едитирам, се снајдов :D
Се гледа, мене ме нема може ја да се пријавам? Претходно пишав Челзи али глеам игра со Сити па го избришав сакам друг да пишам, може?
--- надополнето: 17 февруари 2013 во 02:53 ---
Добро ако може го бирам Tottenham

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AoyhL2BLe11adEh5bEppVHJwS1NYNllyY1JzRFVGRGc&usp=sharing

Еве уште еден линк, направив секој да може да го гледа ама само ја да едитирам, се снајдов :D
Пријавен сум ме нема на списокот
Се пријавувам со Њукасл! Ако ме ебат уште одма им ибам Францијата :D

Толку многу Њукаслци бре бре, само ја за Саутемптон :(

Ајде all in, идеме јако со Фулам и Бербатов на чело. YOLO, па ако губам нека губам у скроз првата утакмица од новава рунда. Го биеме малерот против говедава што ме ебат на спортска стално (додуша мене кој стигне ме ебе таму али то е друга прича...). Ајде црно-бели со малку црвено на амблемот, како и да ви беше прекарот!

Ќе ве додадам последните тројца, гледам цело време некој е активен и клика на документот, сака да смени нешто :D

Ајде all in, идеме јако со Фулам и Бербатов на чело. YOLO, па ако губам нека губам у скроз првата утакмица од новава рунда. Го биеме малерот против говедава што ме ебат на спортска стално (додуша мене кој стигне ме ебе таму али то е друга прича...). Ајде црно-бели со малку црвено на амблемот, како и да ви беше прекарот!

И јас Фулам ги зедов, оф. Се погодивме .... пак. :D

И јас Фулам ги зедов, оф. Се погодивме .... пак. :D
Повеќе среќа у наредната игра значи :D

Едит: Море не! Играј ги Стоук двојка сингл за стотче! Win-Win ситуација!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom