Maryah.C
Be a bee
- Член од
- 9 јуни 2006
- Мислења
- 4.001
- Поени од реакции
- 710
Прегледот во Визија е 750 денари ама како што кажав џабе ги фрлаш парите таму а операцијата е 750евра по око. Во Европската очна болница се јавив и прашав таму е 1200ден и не знам во што се состои прегледот ама претпоставувам дека е слично како во Визија а за операцијата таа што работи таму ми рече дека не може да ми каже колку кошта (ниту одприлика) бидејќи докторот откако ќе те прегледал одредувал цена а во Корнеа е 900 ден а за топографија се доплаќа уште 1500ден - операции се уште не прават. Во Визија ми рекоа дека прават и предоперативен преглед ама не памтам дали се плаќа и тој или не.Супер ако е така недела дена не е страшно.Се надевам дека ќе биде се во ред и дека ќе направиш операција па да споделиш импресии.Само да те прашам како се движи цената на прегледот и на операцијата,сега знам некаде даваат и на рати,ако имаш некоја информација би ми била добредојдена.
За на рати не знам дали може некаде,не прашував.
Во Белград прегледот е поскап (100 евра) ама операцијата е поефтина( барем во таа болница каде што гледав јас) околу 500 евра така да вклучи пат,престој за 3-4 дена доколку правиш операција и мање више исто ке излезе.