Larin izbor

• Креатор на темата Креатор на темата ivi4k@
  • Време на започнување Време на започнување
И јас ја глеам, многу сакам вакви да глеам за да ги реметам , посебно со татко ми коа ќе седнам :pos:
На почеток интересна ми беше и ја загледав , ама почнаа да претеруваат ептен

Најлошо изглумено беше бегањето од затвор...
Чоече, па од маало да се соберевме подобро ќе го одглумевме и осмислевме тоа...
Затворон во Ј.Африка како градинка го прикажаа:D

Јас ја гледам и многу ми е интересна...​
Али денешнава епизода ми беше ептен нонсенс, кога Јаков го стави Крис во колата со неговото ланче и ја превртеа колата...И сега ќе испадне Јаков дека погинал и ќе има жалопојки...И тоа кога избегаа од затворот, беше многу без врска....Изгледаше како детска игра, а овие во една пустина со две паркирани коли ги чекаат и Зоран му дава лажен пасош на Јаков...Тука не ми се свиѓаше сценариото...​
Иначе во глобала е ок серијата...Секој ден ја гледам...​
А има и згодни дечки... :eek:

Ја загледав серијата пред неколку епизоди,заради Лара и секогаш кога ке ја начекам ја гледам.

Да бегството од затвор и сцената кај што од нигде им се појави Крис беа ужасни, а Лара ми е многу антипатична....читав што ќе се случи понатака на една хрватска страна и стварно претерале :confused:

Да бегството од затвор и сцената кај што од нигде им се појави Крис беа ужасни, а Лара ми е многу антипатична....читав што ќе се случи понатака на една хрватска страна и стварно претерале :confused:
Trebalo da najdat pobava glumica za Lara
--- надополнето: Oct 31, 2011 9:58 PM ---
mislev na poubava :D

Ја гледам од самиот почеток,али поради реметот на форумов не ми се отвараше тема,интересна е..Да не знае некој каде сите 75 епизоди може да ги симнам?

--- надополнето: Oct 31, 2011 9:58 PM ---

mislev na poubava :D

Остај тоа што не е убава , ама и толку е проста и наивна што уште повеќе ја огрдува...ликот е катастрофа направен

Најустав серија на нашиот етер.
јас се двоумев дали да ја започнам оваа или хаус на телма ама ми рекоа дека била боринг и така ја одбрав лара.
затоа и не згрешив бидејќи праиме слични избори со лара мојот омилен протагонист.

па не сме биле само јас и блонди,доста не имало.
Се мислев да отворам јас тема,ама зариди реметот кој е присутен тука за извоз,не отворив.

Не ја гледам серијата, имам загледано 2-3 епизоди, и заклучив дека Лара ми е се - освен симпатична, додека нејзиниот сопруг... паааа :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom