Larin izbor

• Креатор на темата Креатор на темата ivi4k@
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
24 октомври 2011
Мислења
10
Поени од реакции
10
Локација
Tetovo♥
Мислам дека ја нема оваа серија тука, па затоа решив да ја отворам. Колку од вас ја гледаат и колку ви е интересна? :)

Нека ми се смее цел форум ако сака,ама еве кажува,да јас ја гледам,интерсесна ми е.
--- надополнето: Oct 31, 2011 8:25 PM ---
Haha awe taa Lara mi e mnogu antipaticna :D
А ти пријателе тоа awe да го замениш со бе/а бе

И јас ја гледам :D
Како бабетина си седам тоа време пред телевизор и ја гледам:D
Интересна ми е...

Нека ми се смее цел форум ако сака,ама еве кажува,да јас ја гледам,интерсесна ми е.
--- надополнето: Oct 31, 2011 8:25 PM ---

А ти пријателе тоа awe да го замениш со бе/а бе
Kako sakam taka ke pisuvam ;)

Па што и јас си ја гледам серијава и мноогу ми е интересна хахахах! И да ве прашам дали знаете што ќе се случи понатаму? Ме интересира со Лара и Јаков што ќе се деси. ахха

Па што и јас си ја гледам серијава и мноогу ми е интересна хахахах! И да ве прашам дали знаете што ќе се случи понатаму? Ме интересира со Лара и Јаков што ќе се деси. ахха
Врска немам, и не сакам да знам:D
Не е интересно така, остај да си гледаме :D

Ke bidat zaedno na kraj normalno sto moze da se sluci :D

Да беше Турска серијава, сигурно ќе имаше трагичен крај (или сите ќе испоцркаа или ќе се сменеа милијарда ликови и ќе се случи нешто непредвидено), а вака се очекува happy end :D
Интересен ми е Далматинскиот акцент, затоа ја гледам серијава, а и целиот амбиент во кој се одвива дејствието ми привлекува внимание.

Да беше Турска серијава, сигурно ќе имаше трагичен крај (или сите ќе испоцркаа или ќе се сменеа милијарда ликови и ќе се случи нешто непредвидено), а вака се очекува happy end :D
Интересен ми е Далматинскиот акцент, затоа ја гледам серијава, а и целиот амбиент во кој се одвива дејствието ми привлекува внимание.
Исто,заради тоа ја гледам серијата.

Едит,и заради ова:
--- надополнето: Oct 31, 2011 8:39 PM ---
Ќе биде сто поста во еден ама нема везе :D
1902.jpg
:drk:

еднаш беф кај едни 2-3 женски и имавме секс послем тоа ми ја пуштија да ја гледам и им викам FUCK OFF BIATHCEZZ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom