Ламбе Алабаковски

• Креатор на темата Креатор на темата AlternativeF
  • Време на започнување Време на започнување
Pesnata mi se sviga i spotot e super...ako gledame koj kogo kopira i dali e komercijala daleku ke stigneme:pos2:

Има посебна тема за Ламбе? Дали некој може да ја најде последната песна на нетов. Кај што на почетокот еден интересен глас вика "Love me!!! Love me!!!“ на некој фенси Јамајкански дијалект. :tapp: I wish... Искочи дека типот викал “Лам-бе... Лам-бе...“ на кој знае кој дијалект. Silly me! :nesvest:

Тема специјално за една песна/видео запис - не! Ќе ја преименувам во "Ламбе Алабаковски", и овде ќе се збори општо за него, ако има што да се збори де :icon_lol:

Има посебна тема за Ламбе? Дали некој може да ја најде последната песна на нетов. Кај што на почетокот еден интересен глас вика "Love me!!! Love me!!!“ на некој фенси Јамајкански дијалект. :tapp: I wish... Искочи дека типот викал “Лам-бе... Лам-бе...“ на кој знае кој дијалект. Silly me! :nesvest:

Сори што се убацувам со цитат после еден месец од спотов. :) Али:

На почетокот на песната има Лам-бе, Лам-бе, а после Love me baby... :pos:

Дали сте слушнале дека дечково е ептен навлечен на дрога? Чисто ме интересира длаи тие трачеви стигнале и до некој друг од вас?

Дали сте слушнале дека дечково е ептен навлечен на дрога? Чисто ме интересира длаи тие трачеви стигнале и до некој друг од вас?

Абе ајде :nesvest:?! Што се нема да измислат. Првпат слушам и искрено не верувам дека е вистина.

:uvo: od kade vakvi muabeti be ,jas nemam nisto slusnato,nesto ne mi e on bas jaka tracarska tema

pfff i ja prvpat slusam, moze mu izvadija muabeti na deteto od emisijata na Toni, so bese taka malku posloboden i ajdeee... iskreno ne mi se veruva

Ми се допаѓа и песната и спотот, иако сите песни му се слични една на друга, сепак јас ги сакам неговите песни и ги слушам, а и дечково ми е одличен, навистина преубав млад квалитетен пејач кој мислам дека сепак е се уште во сенка на првата ексклузивка на М2.
Му ги имам двата албуми, слични песни, но интересни за слушање, спотовите му се доста убави

Типична плачип*чкарсака комерцијала песна!

A не знам на која песна има EЛ - ЕЈ - ЕМ - БИ - И, ЕЛ - ЕЈ - ЕМ БИ - И:pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom