Лајкни ми ја сликава

• Креатор на темата Креатор на темата Чај
  • Време на започнување Време на започнување
Еден другар си направил уште 10 акаунти на Фб и од тие 10 си дава лајкови и си пишува коментари на неговиот правилен ФБ :pos:

остај го детето на мира!!! ти кога не му лајкуваш,мора сам да си напрај... :toe::pos2:

До сега 3 пати ми имат побарано лајк поглупо нешто неможе да им текне... незнам само како не им е срам да кажат ај удри лајк :pos:

Посебно кога беа оние групите " Најубаво девојче во .... " "Најубав пар" и слично, па бев буквално убиен од многу шо не ги знам, ке пушти на чат линк и долу LIKE PLS :) , не велам дека не лајкнував ама не е то вистинската страна на ФБ, и шо дека ке имаш лајкови мисли дека е најуба пичка во градо шо лајкови добиени од молење, Некои го користат ФБ скрос за различни потреби од таа што е вистинската ама ..... нивна работа :)

сакаат лајкови за другите да мислат дека мн луѓе ги сакаат хаха

Лајкнувам кога ке ми пишат. Од чиста причина дека ке израдувам некого. :smir:

Луѓето премногу сериозно го сватија Фејсбукот.

Со почит ставам Лајк на некоја фотографија или статус кој навистина заслужува. Епа ако не поставуваат нешто што вреди како сакаат лајкови :?

Не, е добро толку да се понижуваат пред другите...
Имам околу 300 пријатели
слика со најмногу лајкови - 30 (отприлика)
статус со најмногу лајкови - 13 (отприлика)
имам статуси или песни на кои немам ниту 1 лајк, но не ги објавувам за лајк , туку затоа што така сакам и затоа што така ми се допаѓаат :))

*бројките не ги кажав точно не ме факајте за збор.

имам другарки со 60 лајкови на слика и 3000 пријатели :pos2:
греотка. :toe:

Лајк стана голема окупација низ фејсбук... мн сериозно си сваќаат некои.. мислат ке постигнат нешто...
абе ако нешто ми се свиѓа ке стаам лајк ако не не стаам и крај а нит па барам!!!

П.С молење за лајк = Просење ! :)

Лајкнувам кога ке ми пишат. Од чиста причина дека ке израдувам некого. :smir:

Луѓето премногу сериозно го сватија Фејсбукот.

Со почит ставам Лајк на некоја фотографија или статус кој навистина заслужува. Епа ако не поставуваат нешто што вреди како сакаат лајкови :?

Не, е добро толку да се понижуваат пред другите...
Имам околу 300 пријатели
слика со најмногу лајкови - 30 (отприлика)
статус со најмногу лајкови - 13 (отприлика)
имам статуси или песни на кои немам ниту 1 лајк, но не ги објавувам за лајк , туку затоа што така сакам и затоа што така ми се допаѓаат :))

*бројките не ги кажав точно не ме факајте за збор.

имам другарки со 60 лајкови на слика и 3000 пријатели :pos2:
греотка. :toe:

Ете кој е окупиран со лајкови. А сакав баш да речам за тие што бараат лајк “Некој да не ти ги брои лајковите колку ги имаш, и оп, ете имало и такви“

П.С. Кај има евтини јажиња?

• Ми се допаѓа
Reactions: ime
Ете кој е окупиран со лајкови. А сакав баш да речам за тие што бараат лајк “Некој да не ти ги брои лајковите колку ги имаш, и оп, ете имало и такви“

П.С. Кај има евтини јажиња?

Јас ке ти купам ортома, некоја така поцврста за да неможеш да се спасиш. :smir:

Научи се да читаш
*бројките не ги кажав точно не ме факајте за збор.:
сакав да доловам ситуација, дека неможе на се да се има лајкови, дека некои нешта вредат, а некои немаат ниту еден - што е сосем нормално

Епа сега што сакаш мисли си. :pipi:

Луѓево денес ептен озбилно го сватиле и фејсбукот и другите такви мрежи.Навистина е патетично кога некој ќе ти пише ај стави лајк,за да не ми пишуваат така ставам лајк на албуми,нови слики,објави...нека ги нека се РАДУВААТ.Јас воопшто не придавам некакво значење на фб,направив од причина што сите имаат и доколку некој неможеш да најдеш е таму навистина ќе го најдеш.А немамнамера целиот мој живот да го постирам на фб,тоа ми е мизерно.Како велат порано се сликаа за успомен,сега за фејсбук....хехехе Се прашувам само кај отидоа вистинските вредности?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom