Еден другар си направил уште 10 акаунти на Фб и од тие 10 си дава лајкови и си пишува коментари на неговиот правилен ФБ![]()
Неќе да е арен

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еден другар си направил уште 10 акаунти на Фб и од тие 10 си дава лајкови и си пишува коментари на неговиот правилен ФБ![]()
Лајкнувам кога ке ми пишат. Од чиста причина дека ке израдувам некого. :smir:
Луѓето премногу сериозно го сватија Фејсбукот.
Со почит ставам Лајк на некоја фотографија или статус кој навистина заслужува. Епа ако не поставуваат нешто што вреди како сакаат лајкови :?
Не, е добро толку да се понижуваат пред другите...
Имам околу 300 пријатели
слика со најмногу лајкови - 30 (отприлика)
статус со најмногу лајкови - 13 (отприлика)
имам статуси или песни на кои немам ниту 1 лајк, но не ги објавувам за лајк , туку затоа што така сакам и затоа што така ми се допаѓаат)
*бројките не ги кажав точно не ме факајте за збор.
имам другарки со 60 лајкови на слика и 3000 пријатели :pos2:
греотка.![]()
Ете кој е окупиран со лајкови. А сакав баш да речам за тие што бараат лајк “Некој да не ти ги брои лајковите колку ги имаш, и оп, ете имало и такви“
П.С. Кај има евтини јажиња?
сакав да доловам ситуација, дека неможе на се да се има лајкови, дека некои нешта вредат, а некои немаат ниту еден - што е сосем нормално*бројките не ги кажав точно не ме факајте за збор.:
Јас ке ти купам ортома, некоја така поцврста за да неможеш да се спасиш. :smir: