chipicaoo
unknown
Одамна размислував на оваа поле.За тоа како LIKE ги смени луѓето за тоа ја ставив и тука темата пошто бара поголемо размислување и толкување.Имено за што станува збор денес ако собереш повеќе Like се станува познат славен барем за светот на баграта.Во минатото LIKE
имало право значење каде што на гладијаторите им се пресудувало со живот или смрт за смрт
.Денеска за Like се понижуваат и го газат своето достоинство за едно Like на слика или било што друго.Исто така сега во полн ек е изразот ОВА НЕМА ДА ГО ЛАЈКНАТ ОНИЕ ИЛИ ОВИЕ.Истотака човекот го ценат по бројот на собрани лајкови и одма коментари од типот лелеле види колку лајкови има или абе каков е овој чурук нема ниту едно лајк.Да не се разбереме погрешно за LIKE има слики статуси кои вредат за LIKE ама не на се што треба и не треба да се стави.Истотака гледам и кога некоја наградна игра има прво што им е услов е учесникот кој собере повеќе лајкови тој е победник.На голем број исто оваа копче им служи и за еден вид на почеток на виртуелна романса со дотичната особа.Муабетот е прво стави Like и подоцна пиши и или ако не ти стави она исто нема одредени чуства према тебе не ме фаќајте за збор не знам како иде.LIKE некои го сваќаат како душевна сатисфакција кога ке добие па тоа е радост неизбежна пукаат од среќа цел ден.
Не ми е јасно како едно LIKE го менува сознанието на човекот?
Дали е до опркужувањето или интелектот не ми е развиен на соодветно ниво?

Не ми е јасно како едно LIKE го менува сознанието на човекот?
Дали е до опркужувањето или интелектот не ми е развиен на соодветно ниво?