La Liga Santander

• Креатор на темата Креатор на темата ComfortablyNumb
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Барселона

• Реал Мадрид

• Атлетико Мадрид

• Реал Социедад

• Виљареал

• Реал Бетис

• зошто не сопрев после Атлетико?

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Бетис и Хетафе се изживувале врз шестолигаши во Копа дел Реј :D

Интересно е како шестолигаши дошле да играат со прволигаши. Малку е веројатно да ги поминале сите филтери пред нив од петолигаши, четвртолигаши, третолигаши, второлигаши ...

Закаснето али честито победа, бев баниран поради премногу педери, дегени и лезбејка во обид модератор на форумот.

Чави уште еднаш докажа дека талентот како играч не се пресликува и во тренерски способности. На 1-1 го стави умрениот Ориол, и Рафиња и Лева кои месец ипол топка немаа допрено.(y)Тоа е еквивалентно на тоа во 2010 во класико да го извадиш него, Иниеста и Меси кога се крши резултатот. Дно.

Белингам.:cuc: Ако ја одигра цела сезона на ова ниво слободно може да го ставаме во друштво на Халанд и Мбапе. Модрич исто така покажа дека е старо добро вино.

Винициус како и секогаш, кинг конг.

Закаснето али честито победа, бев баниран поради премногу педери, дегени и лезбејка во обид модератор на форумот.

Чави уште еднаш докажа дека талентот како играч не се пресликува и во тренерски способности. На 1-1 го стави умрениот Ориол, и Рафиња и Лева кои месец ипол топка немаа допрено.(y)Тоа е еквивалентно на тоа во 2010 во класико да го извадиш него, Иниеста и Меси кога се крши резултатот. Дно.

Белингам.:cuc: Ако ја одигра цела сезона на ова ниво слободно може да го ставаме во друштво на Халанд и Мбапе. Модрич исто така покажа дека е старо добро вино.

Винициус како и секогаш, кинг конг.
За педерите и дегените може да предпоставам кои се ама лезбејкава во обид длабоко ме интригира.
1s3120.jpg

Патетико како изиграа денеска ко да де борат за опстанок.:LOL:

Ко ќе кикснат се Патетико инаку ве нема за живи да коментирате, поголема патетика од вас амин
Не нема ко Патетико 80 минути на терен.
Ќе си остане мало клубче од Мадрид.

Колку е само омразен лик Ињиго Мартинез на Аноета. :icon_mrgr:
Штета што не е црн, ќе можеше да се жали за расизам..

Каков тапа фудбал на Аноета...

Back
На врв Bottom