La Liga Santander

• Креатор на темата Креатор на темата ComfortablyNumb
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Барселона

• Реал Мадрид

• Атлетико Мадрид

• Реал Социедад

• Виљареал

• Реал Бетис

• зошто не сопрев после Атлетико?

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
шо бидна,многу им падна шеќерот на играчите на реал на полувреме

Еј абе три години дома сме немале пораз од комшиите :)
Имаше малце спорни моменти денеска во корист на Атлетико ама ионака Реал непрепознатлив и без тоа ќе ги победевме, наместо петка, три ќе јадеа.
Одбраната ни е да се крстам и со кандило да прскам кога напаѓа противникот, Ле Норманд игра како со мозочен удар назад, а со каков хајп беше купен, Ханчко исто не ми остава засега добар впечаток, Ленгле е прича за себе, наместо да ја рокни топката на глава му идеше тој рака става се штити небаре со ѓуле му нафрлија.

Алварез е класа играч и ќе биди тешко да го задржиме во иднина ако не се изгради некој салам проект за во иднина.

Овој Мастантуоно делува на тежок преварант од играч, исфилман до немајкаде
Баш напротив, јас пак мислам дека детето ќе биде играчиште.
Пред месец дена наполни 18 години, а ми делува како да има 5 години искуство во Реал.

Баш напротив, јас пак мислам дека детето ќе биде играчиште.
Пред месец дена наполни 18 години, а ми делува како да има 5 години искуство во Реал.
Абе нема проблем, можеби има потенцијал ама засега ништо не прикажува, изгледа како некое детиште кое сака да е центар пажња и сака да се покажи као видете јас шо знам а уствари се бламира на терен

Алмеида е многу добар очигледно, штом со овој ростер се олку силни.

Туку ја глеам утакмицата додека работам, зашо судијата не свирна крај на полувреме кога заврши 51-вата минута?

Патем, Мастантуоно исто ко Алварес е дете на Ривер, нормално дека ќе гази у иднина.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom