ComfortablyNumb
Politically Incorrect
- Член од
- 11 август 2016
- Мислења
- 4.668
- Поени од реакции
- 17.973
Со ова подтрчнување при изведување на пеналот единствено што заслужува е да промаши. Ана Левандовска јајцата да ми ги јаде.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Лани стварно беше атомски, кој сака нека каже. Реал 4 пати ги победивме, Баерн, Атлетико...150 гола дадовме.Kazav i u temata za LS, jedino nesto atomsko u fudbalot na Flik e sto za neutralni gledaci ovozmozuva natprevari so mnogu sansi i golovi, i negoviot tim gi sozdava, i protivnikot, radi ovaa visoko postavena odbrana na Barsa i ofsajd stapici kade na sekoja 2ra uspesna, ima edna neuspesna koja otvara prostor za zicer sansi na drugiot tim.
Nekoj ke rece ok e 2-1, penal promasen, uste 1 zicer na Barsa toa sve si stoi, ama i na 2-0 Alexis izleze sam pred golman ali godinite negovi i sporosta si go napravija svoeto tuka.
Ne pominuva ova be, narocito ne na dolg rok koga sve poveke i poveke timovi ova ke go procitaat, mene totalna enigma mi e Anceloti lani kako niednas prakticno ne uspea ova da go iskoristi, mnogu me interesira Xabi kako ke se nosi so ova na slednoto Klasiko. Ama 4 gola od Sevilja koja 10 godini ne te dobila tuka definitivno treba da se alarm za Flik deka treba malce da uspori i da napravi odredeni promeni kako se odnesuva negovata ekipa koga posedot ne e kaj niv. Mnogu nepotrebni se ovie izleti ne znam kako istovo e klucno za da mu funkcionira sistemov, ne sfakam najiskreno.
Прв пораз у 8мо коло, ќе видиме и у меѓусебен дуел дали сме ќори.Таман реков рајат сезонава кога овие уште поќори од нас![]()

Од оваа Севиља да примиш 4 парчиња, мислам, срамота.Прв пораз у 8мо коло, ќе видиме и у меѓусебен дуел дали сме ќори.![]()
Ти кажав јас, најголем успех на Атлетико сезонава ќе им биде победата против Реал и со тоа за нив сезоната е заклучена.Од оваа Севиља да примиш 4 парчиња, мислам, срамота.
Еве го Ленгле слепецот, па не знам како можи овој да игра прва постава, абе овој е со ретардација бе, јас со цел ум го величев лани, отепајте ме
Па и не е некој успех да го тепаш Реал реално моментално. Не е интересно поќе, на последните 4 дерби во лигата нема пораз Атлетико од Реал.Ти кажав јас, најголем успех на Атлетико сезонава ќе им биде победата против Реал и со тоа за нив сезоната е заклучена.
Да играат така секоја утакмица и први ќе бидат, ама само против големи екипи имаат мотивПа и не е некој успех да го тепаш Реал реално моментално. Не е интересно поќе, на последните 4 дерби во лигата нема пораз Атлетико од Реал.