La Liga Santander

• Креатор на темата Креатор на темата ComfortablyNumb
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Барселона

• Реал Мадрид

• Атлетико Мадрид

• Реал Социедад

• Виљареал

• Реал Бетис

• зошто не сопрев после Атлетико?

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Јас коа викав дека во Родриго има повеќе фудбал од Винициус рецка не ми мававте.

Го отепаа од мавање синоќа, и наместо да плачи по судии и да се беси ко мајмун на играчите си покажа на терен како се прај то.
Винициус нека оди на часови кај него, можи предавања да му држи и за фудбал и за понашање
Истиот тој Родриго до синоќа имаше дадено еден гол од Декември месец наваму. Сите знаеме што е проблемот кај Винисиус но да не се лажеме дека Родриго е подобар играч од него.

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Истиот тој Родриго до синоќа имаше дадено еден гол од Декември месец наваму. Сите знаеме што е проблемот кај Винисиус но да не се лажеме дека Родриго е подобар играч од него.
Не е толку експониран Родриго, мислам дека има подобра завршница од Винициус, овој другиот е по експлозивен, побрз.
10 голови има Родриго во Ла Лига само.
Не е дека се некои вау бројки ама тука негде се со Винициус мислам

Леле мајко моја кој ретард :pos:
Застана да се пресмета со 10 годишни деца оти му рекле тонто :pos:
Автоматски споено мислење:

А настрана моментот шо детиштето е со цигара в рака и газот изваден :ROFLMAO:

Не бе, по пресови ке плаче и рони крокодилски солзи. Го шљакаш и да се знае. Плус па и циганче е, плус причина.

Не бе, по пресови ке плаче и рони крокодилски солзи. Го шљакаш и да се знае. Плус па и циганче е, плус причина.
Немаат муда овие од Барса за тоа, се знае Валверде како го исшлака Баена на паркинг после утакмица...овој си мисли со Јамал се кара :pos:

Не знам колку ја следите ситуацијата со Саул, играчот е во очајна форма и после дуелот со Интер на социјални мрежи јавно прв пат се обрати дека си има психолошки проблем и е во катастрофа форма.
Симеоне исто така пред некој ден на прес изјави дека имаат доверба во него ама има време неколку месеци да се докажи инаку ќе оди пак на трансфер листа, нешто во таа смисла.
Не постои играч на кој му се има даено повеќе шанса во клубот, плус огромна плата зема еден од најплатените играчи е.

За разлика од него Коке го продолжи договорот и ја намали платата од 8 на 3 милиони и сега има опција секоја година да му се продолжува од сезона во сезона договорот.

Ne ne taman si e, bi mu iskrivil faca na ovoj so cigarcevo sve da mu ebam nevospitano odma me iznervira.

Ok e urle koksal baba, plasticna ceffka ne moesh da iskrivis ne pa bilo sto drugo. Instanten samostrel. :kafence:
Хаха абе на инста го видов видеово и отварам коментари и еден пишал за овие децава:
Always this dudes with the broccoli hair :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom