La Liga Santander

• Креатор на темата Креатор на темата ComfortablyNumb
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Барселона

• Реал Мадрид

• Атлетико Мадрид

• Реал Социедад

• Виљареал

• Реал Бетис

• зошто не сопрев после Атлетико?

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
А ти шо мислеше од ново ќе го градат :pos:
Освен челичната фасада и подвижниот кров, зголемен е и капацитетот на стадионот, направена е тераса околу стадионот и подвижен терен кој се чува на 6 разни нивоа со систем за наводнување и ултра виолетова светлина за да биде тревникот во добра состојба.
Сето ова овозможува да се одржуваат разни настани на стадионот без да се уништи самиот терен.
Сакале вие или не Реал е лидер и во иновативноста а со тоа и во маркетинг...смешно им е само на тие што неможат да ги следат.
Која иновативност, сто пати поубава беше старата фасада од оваа сега.
На толку пари можеле и комплетно фасадата од надвор да ја сменат вака аматерски изгледа кога го гледаш, над фасадата ламарините, како на бајро кај ѓупците.

На толку пари можеле и комплетно фасадата од надвор да ја сменат вака аматерски изгледа кога го гледаш, над фасадата ламарините, како на бајро кај ѓупците.
Океј.

This will help the club earn billions in additional revenue, and it will serve as the model for all new stadiums in the future.

Да не се чудите догодина од каде пари за Халанд. :icon_mrgr:

Во ред е Стефи Чифлиганец, намали малце со градежните блампертизи. И у градежништво ли си експерт сеа?

Во ред е Стефи Чифлиганец, намали малце со градежните блампертизи. И у градежништво ли си експерт сеа?
Не сум експерт во ништо, едноставно ми боди очи лошиот изглед на стадионот, никој нигде не спомна тревници, садници и тавани туку го коментиравме надворешниот изглед
Сан Икер дури и има гуглано на твитер за да ми оди контра на постот, споделил твит од Септември месец :X3:
Чолината магија си работи :ROFLMAO:

А ти шо мислеше од ново ќе го градат :pos:
Освен челичната фасада и подвижниот кров, зголемен е и капацитетот на стадионот, направена е тераса околу стадионот и подвижен терен кој се чува на 6 разни нивоа со систем за наводнување и ултра виолетова светлина за да биде тревникот во добра состојба.
Сето ова овозможува да се одржуваат разни настани на стадионот без да се уништи самиот терен.
Сакале вие или не Реал е лидер и во иновативноста а со тоа и во маркетинг...смешно им е само на тие што неможат да ги следат.

На многу од големите стадиони се користат УВ лампи за тревата. Ги имаше и на главниот терен на Вимблдон. Практично, секаде каде што има вистинска трева. Oва со терениве што се вовлекуваат, мислам дека на стадионот на Тотенхем го направија прво, па сега има и НФЛ, и концерти.

Генијална идеја е да пренамениш стадион за да има различни намени, со што би си го зголемил приходот. Бернабеу е направен скоро паерфектно за концерти, со оглед на висината на прстените и колку косо доаѓаат. Практично, ти доаѓа како да гледаш од горе.

Не сум експерт во ништо, едноставно ми боди очи лошиот изглед на стадионот, никој нигде не спомна тревници, садници и тавани туку го коментиравме надворешниот изглед
Сан Икер дури и има гуглано на твитер за да ми оди контра на постот, споделил твит од Септември месец :X3:
Чолината магија си работи :ROFLMAO:
Не бе у букмарк ми е твитот. :D Мислам дека импресивно е она што Перез го направи со Бернабе штом го споредуваат со оние стадиони у НФЛ. Јбг сега вас ако не ви свиѓаат ролетните не може на сите да им се погоди. :rolleyes:

Се смееа дека Барса на Кампот организирале свадби, сега се фалат дека го унапредиле стадионот за концерти, митинзи :lolzz:

Каква комедија е фејк ролетната лол :icon_lol:
Подруго е кога наполниш цел стадион со концерт него ли да го ренташ на Петранка од Свирипичино со нејзините 300 гости...али кој за шо си има ум.
Затоа Барса е финансиска утепана.

И на Метрополитано се одржуваат концерти одамна па не се фалиме :D

Шо се лутите бе одма, и фанови на Реал викаат дека поубав беше стариот Бернабеу, значи збораме за изглед од надвор, тоа со кровот и останати механизации никој не го спори.
Јас сум за старите стадиони, мене ако ме прашаш Калдерон ми беше со повеќе шмек од Метрополитано, тоа е ствар на вкус, можеби заради носталгија или не знам.

Подруго е кога наполниш цел стадион со концерт него ли да го ренташ на Петранка од Свирипичино со нејзините 300 гости...али кој за шо си има ум.
Затоа Барса е финансиска утепана.
Имало концерти и на Камп Ноу, имало свадби и на Сантиаго Берналео.

Јас сум за старите стадиони, мене ако ме прашаш Калдерон ми беше со повеќе шмек од Метрополитано, тоа е ствар на вкус, можеби заради носталгија или не знам.
Атлетико коа играше на Калдерон ти за Челзи беше, која црна носталгија божем си Милинко Пантиќ.

Атлетико коа играше на Калдерон ти за Челзи беше, која црна носталгија божем си Милинко Пантиќ.
Од 2014 навака активно ги пратам Атлетико, и претходно ги симпатизирав али не толку, последната утакмица на Калдерон беше 2017 година, не мора да си фан на некој клуб а да си носталгичен, и Сан Сиро да го срушат истото ќе ти го речам

Шо е битно како изгледа од надвор, битно внатре е вака
_330786476796.app.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom