Од тоа што го видов во тие неколку повторени снимки имаше повеќе од доволно елементи за да се свирни пенал ако не го мрзи некој нека сподели видео а ќе видиме и медиумиве како ќе го протолкуваат тој старт.За кој пенал збораш? За ова против Лас Палмас, немаше ни говор за пенал
МожеИ оваа ако ја свртат уште денес нека му ја дат титулата
Земи одследи ваква циганска страна и ич нема да се нервираш.Арно шо испаднавме од трка за титула, ни ги скрати маките Гирона, ќе требаше сега за викенд да се нервирам
Автоматски споено мислење:
Шо знам, проценете сами, има контакт очигледен мислам дека го нагазнува гледајќи ја копачката на играчот како му се одразува, ама минимален.
Е сега дали е доволен за пенал не знам искрено
veze nema od penal, nit pa go gazi, a i duri da go zgazna, ovoj nema vaka da padne, bukvalno idese na toa igracov na las palmas, da iznudi penal po sekoja cena.Шо знам, проценете сами, има контакт очигледен мислам дека го нагазнува гледајќи ја копачката на играчот како му се одразува, ама минимален.
Јас кога падна искоментирав исто, дека е за жолтЗеми одследи ваква циганска страна и ич нема да се нервираш.
Како трчаше овој сам се фаулира....и жолт би му дал.
За да видите фито со Реал, да не плачите дека само за нив судатЗошто свиреше офсајд овој?
Поише беше фаул над Кунде..
Ако судат вакви пенали , ко на ракомет ќе има по 5 минимум секој натпревар.Арно шо испаднавме од трка за титула, ни ги скрати маките Гирона, ќе требаше сега за викенд да се нервирам
Автоматски споено мислење:
Шо знам, проценете сами, има контакт очигледен мислам дека го нагазнува гледајќи ја копачката на играчот како му се одразува, ама минимален.
Toa e i svireno najverojatno, taka da mislam deka sepak sve e regularno tuka, faul u napad realno imase tie i najmlaki da se gi svirat, narocito tuka vo gol sansa.Фаул да ,офсајд не