- Член од
- 10 мај 2022
- Мислења
- 1.348
- Поени од реакции
- 3.533
Газењеееее
Можно е да не досуди пошо после Барса имаше посед, па ја изгуби топката.Вториот гол на Атлетико мораше да биде поништен, просто неверојатно како се дозволи тоа. Иначе со Чави ја ботлавме оваа, ќе се откажеа од лигава инстантно, но тука е хер Флик, 2-0 до 72 мин, шта речи![]()
Од кај знаат жени што е офсајд.Прегледај го приврзокот 446682
Никогаш немам гледано женски фудбал, ниту ќе гледам, ама сега ми излезе објава која ми го привлече вниманието.
Гледајте на мечот Барса-Реал што е судено како офсајд. Да кажам само дека Реал никогаш у историјата ги нема тепано Барса, освен денес.
Како може да се дозволи вакво нешто, не можам да разберам..
Фан на Барса сум ама од слика не можеш да доловиш дали е офсајд. Во продолжение на акцијата е друга приказна нешто како офсајдот на Рајо со Ињиго каде што тоа црното го градеше Ињиго да не може да дојде до топката.Прегледај го приврзокот 446682
Никогаш немам гледано женски фудбал, ниту ќе гледам, ама сега ми излезе објава која ми го привлече вниманието.
Гледајте на мечот Барса-Реал што е судено како офсајд. Да кажам само дека Реал никогаш у историјата ги нема тепано Барса, освен денес.
Оддамна си ми сомнителен ама сега со женскиот фудбал се повеќеПрегледај го приврзокот 446682
Види, знам дека се обидуваш да бидеш интересен, ама да те прашам, писмен ли си? Прочитај ја првата реченица од постот.Оддамна си ми сомнителен ама сега со женскиот фудбал се повеќе![]()