La Liga Santander 2016/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Atso
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Бензема докажува или дека е late bloomer или дека стварно цело време Роналдо му сметал, ко што и сам кажа дека играл само за него.
Бензема играше за Роналдо скоро цела своја кариера у Реал, затоа и Игуаин испадна од комбинација и го продадоа, боље се снаоѓаше Роналдо со Бензема пошто овој е доста тактички интелигентен фудбалер, технички боље од Игуаин и играч со голем осет за простор.
Имаше 2-3 статистички слаби сезони и затоа си дадовме слобода да го критикуваме и оспоруваме, меѓу тие секако сум и јас со мојата блам днопертиза за која се извинувам и ја повлекувам.
Стои тоа дека е мрзлив играч и во голема мера не се замараше, си трчкараше на терен а и го изеде скандалот у Франција па затоа беше отсутен со главата плус го имаше Роналдо и сигурно си викал ај бе па не мора све јас еве го овој нека дава голови штакурац. После му донесоа малце конкуренција па пак се разигра. Еве го сега гази, го нема Роналдо и сфати дека сега он е главниот напаѓач и од него се очекува да го води тимот.

Бензема да не напраеше скандал и да играше за Франција цело време до сеа ќе беше сигурно прв стрелец таму а не Жиру да се мотка таму горе.

Бензема играше за Роналдо скоро цела своја кариера у Реал, затоа и Игуаин испадна од комбинација и го продадоа, боље се снаоѓаше Роналдо со Бензема пошто овој е доста тактички интелигентен фудбалер, технички боље од Игуаин и играч со голем осет за простор.
Имаше 2-3 статистички слаби сезони и затоа си дадовме слобода да го критикуваме и оспоруваме, меѓу тие секако сум и јас со мојата блам днопертиза за која се извинувам и ја повлекувам.
Стои тоа дека е мрзлив играч и во голема мера не се замараше, си трчкараше на терен а и го изеде скандалот у Франција па затоа беше отсутен со главата плус го имаше Роналдо и сигурно си викал ај бе па не мора све јас еве го овој нека дава голови штакурац. После му донесоа малце конкуренција па пак се разигра. Еве го сега гази, го нема Роналдо и сфати дека сега он е главниот напаѓач и од него се очекува да го води тимот.

Бензема да не напраеше скандал и да играше за Франција цело време до сеа ќе беше сигурно прв стрелец таму а не Жиру да се мотка таму горе.

Па и со право беше критикуван, може да се направи и компилација од промашени зицери со него, на Бернабе колку беше свирен само. Во еден период кога на Реал не му одеше добро во лигата, а Барса освојуваше повеќе титули по ред, Бензема беше и играчот за кој фановите бараа најмногу да си оди. Единствено Зидан веруваше во него и тврдеше дека тој што тврди дека Бензема не е добар напаѓач не разбира фудбал. Очигледно е дека Зидан разбира многу повеќе фудбал од сите нас и не знам која по ред сезона му е да успее да ја крене формата на тимот на пролет. Неќам да ги подречам и да почнат да губат, пошто иако се тврди дека Реал има лесен распоред, мене не ми делува така пошто мислам играат и со Бетис и со Виљареал и со Атлетик, а тука Реал и те како може да губи бодови земајќи ја ситуацијата со уморот и повредите.

Реал што не знаат кај удараат според Бланцо Днозе Марија Днутиерез Днути.
Побратиме Џонтра, ако може Бланко да ме пишуваш или евентуално бланко(со мала) или БланЦо(за демек форс). Што е дефинитивно помалку деградирачки од Бланцо.
Автоматски споено мислење:

Нема посилен судија моментално... права машина....ама нормално шо знаат во Шпанија и УЕФА...оби и Џонтра од Кајгана се покомпетентни за таа работа. :(
Џони, колку судии ти се тебе најсилни ако може да знаеме? Логично, секој човек има по еден најсилен, само ти секој втор ден кажуваш различен. Или па можда мислеше на Лахоз, а не на овој Манзано.

Шала на страна, вечер утакмицата на Атлетико им е од многу големо значење. Ако тепаат ќе се консолидираат, плус им следуваат две лесни домашни утакмици со Елче и Хуеска.. и веќе муабетот е друг.
Знаеме дека може и они да не изгубат до крај, ма да би имале право на уште еден кикс (нерешено) до крај.

Искрено мислам дека сите ќе кикснат по уште 1-2 до крај. Реал се премногу уморни, се познаваше вчера после 70 минута... Барса тежок распоред, Атлетико неконстатност во последен период.

Џони, колку судии ти се тебе најсилни ако може да знаеме? Логично, секој човек има по еден најсилен, само ти секој втор ден кажуваш различен. Или па можда мислеше на Лахоз, а не на овој Манзано.

Maнзано,Лахоз и Хернандез Хернандез...Шпанските судии се убедливо најдобри во Европа...тука се во Топ 5 стариот Кујперс и Флих шо трча како балерина.....ама Манзано е мојот омилен бидејќи физички е преспремен...прав пантер е..плус е пребрз..за 6-7 секунди го покрива цел терен.

Maнзано,Лахоз и Хернандез Хернандез...Шпанските судии се убедливо најдобри во Европа...тука се во Топ 5 стариот Кујперс и Флих шо трча како балерина.....ама Манзано е мојот омилен бидејќи физички е преспремен...прав пантер е..плус е пребрз..за 6-7 секунди го покрива цел терен.

Ти бе брат ги свиѓаш изглеа, овој згоден е ама далеку од добар судија. Све тие пицнатите си ги набројал. Ама ти си знаеш

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom