La Liga Santander 2016/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Atso
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
голов на крос ме потсети на голот на ливерпул против барса :tapp:

Голот беше празен, голманот на Валенсија шо мислеше ќе го чека Крос да се намести, нешто слично како голот на Арнолд против Барса, како и да е убаво ја опна Крос.
Мене на Модрич голот повеќе ми се допадна, со надворешна, ама како аматери изгледаа играчите на Валенсија пред да шутни.
Реал со пола гас ги победи Валенсија, овие пак ептен слабо, немотивирани, без никаква желба.
Се надевам барем утре понеизвесен ќе биди дуелот.

Штета шо не е Бензема повикан овации ќе имаше на трибини, јас не видов еден со дрес од Валенсија исто како Реал на Бернабе да играше.
Сите арапи за Реал навиваат.
Инаку некој го спомна Јович, сега на бекстејџ ја даваа Софка,наводно девојка му била на Јович, ( девојка жими т....) :) како и да е, слушајте го овај шо муабет прај, минута и 24 секунди бе, на штоперица му мерел :pos:

Вие Ванда ја обвинувате ама Икарди гази. Оваа бетер да ти била. А за Софи и јас не би гледал фудбалска кариера па макар и во Реал Мадрид :love:

Штета шо не е Бензема повикан овации ќе имаше на трибини, јас не видов еден со дрес од Валенсија исто како Реал на Бернабе да играше.
Сите арапи за Реал навиваат.
Инаку некој го спомна Јович, сега на бекстејџ ја даваа Софка,наводно девојка му била на Јович, ( девојка жими т....) :) како и да е, слушајте го овај шо муабет прај, минута и 24 секунди бе, на штоперица му мерел :pos:
Многу е тажно реално да седиш на страна и да му мериш на штоперица на некој колку време се лапал. :D

Многу е тажно реално да седиш на страна и да му мериш на штоперица на некој колку време се лапал. :D
Za Stealth nema da ti treba stoperica, on ne lapa tuku direktno ebe.

Гледам баш сега на Инста ровари низ Мадрид Софка, на Јович можи на теренот не му оди најдобро ама затоа во љубовта :rolleyes: :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom