La Liga Santander 2016/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Atso
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Витоло е играчиште колку што е Коке последниве години.
Витоло не добива шанса ич, на почеток на сезона кога и да влезеше од клупа одма се осеќаше промена, е сега кога не играш редовно нормално е да изгубиш ритам, инаку можи не е некоја сува класа али не е просек сигурно
Едит Сега гледам Витоло има изиграно 12 натпревари од кои на половина од нив влегувал накај 70 минута, просек 6 натпревари му доаѓаат а има постигнато 2 гола и една асистенција, двата гола му беа клучни за победа, не знам како процени дека не го бива

Последно уредено:
Витоло не добива шанса ич, на почеток на сезона кога и да влезеше од клупа одма се осеќаше промена, е сега кога не играш редовно нормално е да изгубиш ритам, инаку можи не е некоја сува класа али не е просек сигурно
Едит Сега гледам Витоло има изиграно 12 натпревари од кои на половина од нив влегувал накај 70 минута, просек 6 натпревари му доаѓаат а има постигнато 2 гола и една асистенција, двата гола му беа клучни за победа, не знам како процени дека не го бива
Кога влегува од клупа е посвеж од остатокот и прај некоја разлика. Кога игра од прва се губи тотално.

Кога влегува од клупа е посвеж од остатокот и прај некоја разлика. Кога игра од прва се губи тотално.
за тоа си во право, има играчи кои цела кариера така ја поминаа, како џокери од клупа ама сепак мислам дека ако Витоло добива солидна минутажа ќе фати ритам.
Симеоне се губи со некој играчи, во било која друга екипа ќе искини Витоло

Од тие стомилионските Гризман најдобро се уклопува у системов на Барса. Највероватно дека и цела кариера му е у Ла Лига

Од тие стомилионските Гризман најдобро се уклопува у системов на Барса. Највероватно дека и цела кариера му е у Ла Лига
Пре би рекол дека има вистински квалитет и е докажан играч, за разлика од Дембеле. Тоа е разликата кога ќе платиш 100 милки за докажан играч и за потенцијален кој може никогаш да не стане врвен играч.

ЈАс реков кој знае што направил периклето денеска штом си ме цитирал, хет трик, гол со ножички, тој гол дал против семоќниот Алавес, и тоа гол, јас ќе даев на негово место :) @The Shadow Walker друг пат не ми одземај време за ова :)
Автоматски споено мислење:

Ова ќе ти го цитирам кога ќе даде гол против Атлетико :)
Против Атлетико можи само на Плејстејшн :)

ЈАс реков кој знае што направил периклето денеска штом си ме цитирал, хет трик, гол со ножички, тој гол дал против семоќниот Алавес, и тоа гол, јас ќе даев на негово место :)
Ќе дадеше и ти таков гол жими точакот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom