STEALTH
God is a DJ
- Член од
- 25 ноември 2011
- Мислења
- 10.749
- Поени од реакции
- 14.878
Bolje da gi citav postovite na Stelt za Pepe nego ova sranje
Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Bolje da gi citav postovite na Stelt za Pepe nego ova sranje
Sent from my SM-A505FN using Tapatalk
Што да изигра кога не прими топка поблиску од 40 метри од голот на Реал? Знам дека форсираш, ама кочи малце, немаш аргументи@The Shadow Walker @LostParadise Како изигра Гризман синоќа на класико ? Ве нема да ме цитирате, искрено го забележав дури 80 минута, кога му ја фати камерата периката дури беше Меси во трк, цело време мислев дека на клупа е, најсериозно.![]()
Te sfakjam ama imase vcera ekstra zadaca vo defanziva, da go markira Mesi. Dobro izigra vcera spored mene, kako i cel Real kako sto imas spomnato u postot. Za mene ona so kramponite na Varan bese cist penal, ali VAR i se e mozno.Добро играше голферот бе,не беше толку лош..можеби ќе звучи глупо и смешно ова што ќе го кажам ама мислам дека најголем проблем беше Валверде на теренот за Реал..под проблем мислам на тоа што не дадоа гол бидејќи дечкото си изигра одлично и имаше неколку обиди од далеку но едноставно не е офанзивно орјентиран и во неколку контри,полуконтри каде ги отвораа 3 на 3 или 4 на 3 , за секунда доцнеше и си играше наједноставен пас до најблискиот..замисли на негова ситуација да се погодеа некој од Родриго,Виничиус,Модрич или Асенсио..некој што е малце побрз или со повеќе осет за пас во нападот...вака скоро сите контри и полуконтри Валверде му ги повлече и сите останаа недовршени..
Да не се разбериме погрешно,дечкото си изигра топ и беше одличен во глобала.
Иначе не знам дали еден од Реал Мадрид изигра лошо..сите во глобала беа добри ..се гледа дека Зидан повторно ги скоцкал и делуваат организирано..се надевам дека ќе се врати Хазард и ќе влезат појако во вториот дел од сезоната.
Кога и да прими како од камен се одбиваше топката пд него. Полусезона помина Гризман има помал учинок од Ансу Фати во Барселона, еден Адуриз на 50 години покорисен е од негоШто да изигра кога не прими топка поблиску од 40 метри од голот на Реал? Знам дека форсираш, ама кочи малце, немаш аргументи![]()
Си го помешала со Суарез, од него се одбиваше топката. Џабе го негираш Гризман, Атлетико го изгуби најдобриот играч, колку сакаш хејтај гоКога и да прими како од камен се одбиваше топката пд него. Полусезона помина Гризман има помал учинок од Ансу Фати во Барселона, еден Адуриз на 50 години покорисен е од него![]()
Двата беа камења синоќа, не негирам дека го загубивме најдобриот играч, поентата ми е што вие добивте за тие 100 милкиСи го помешала со Суарез, од него се одбиваше топката. Џабе го негираш Гризман, Атлетико го изгуби најдобриот играч, колку сакаш хејтај го![]()
Со самото тоа што ве ослабнавме вас за 50% ние добивме многу повеќе од што плативме за Гризман.Двата беа камења синоќа, не негирам дека го загубивме најдобриот играч, поентата ми е што вие добивте за тие 100 милкиАј ќе се опрај до в година
![]()
Мората има повеќе голови од Гризман оваа сезона така да ...Со самото тоа што ве ослабнавме вас за 50% ние добивме многу повеќе од што плативме за Гризман.
Дечкото има 6 гола и 4 асистенции во Лигата, повеќе од било кој од Атлетико. Плус уште се уклопува и е трет играч после Суарез и Меси кои имаат 20+ голови и 10+ асистенции.
Знаеме дека ти е криво, ама помири се, ќе си гази Гризман.
Башка за џабе ви го земавме светскиот шампион![]()
Хахах, дечко, сите статистики покажуваат, а сите тренери имаат изјавено дека најдобри години за фудбалер се од 28 до 32 така да уживајте.За 28 годишен и не се џабе 120 милки. Башка то Облак е наш најдобар играч![]()
Природна неприродна исто голови имаатХахах, дечко, сите статистики покажуваат, а сите тренери имаат изјавено дека најдобри години за фудбалер се од 28 до 32 така да уживајте.
Феликс ќе изигра 4-5 сезони ќе го напраите игралиште и ќе ви го лапне некој, а вие вечито ќе бидете 2-3 место во лигата.
@cholismo Мората е прв напаѓач во Атлетико и има 6 гола и 1 асистенција, а Гризман на непреридона позиција со Меси и Суарез има 6 гола и 4 асистенции.