La Liga Santander 2016/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Atso
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
:icon_mrgr:
Барса ќе киксне на класико како стојат работиве ама и Реал :icon_lol:
Во каква форма се 2те екипи, мислам дека на Класико и 2те ќе изгубат.

Како што пишав и во фан клуб кај нас, ова не можеш да го купиш со пари. Му се смеаа на Зидан за довербата што ја имаше во Валверде.

Последно уредено од модератор:
Го избришале од ФБ ваљда, го најдов преку YouTube ваљда нема да го избришат и од таму. Ништо посебно, само во ерава на преплатени трансфери убаво е да се види ваква емоција од играч што ги брани боите на твојот омилен клуб.

Јас ко навивач на Реал вчера си мислам "Шуќур со исто бода влегвет двеве екипи пред ЕлКласико,можда немат да имет толкавав притисок па ќе пружет добра игра", јер стварно од утакмицата со ПСЖ па навака игрет многу добар (или организиран) фудбал. Најголем проблем е шо моментално Реал немат лев бек па по дифолт левата страна во напад не постојт а то се виде и вчера (секоја чест на Начо и трудот негов али делку е од Марсело, па и од Менди во офанзивниот дел), шо можда и не е лошо со оглед на то дека најверојатно ќе се бранет на Камп Ноу и ќе чекет контри. Зезнато е шо не играт ни Хазард, па најверојатно ќе се почнит со Бензема и Бејл понапред и све остало позади центар. Средината на Барса е далеку од нејзиниот најдобар перформанс моментално, шо ми дават надеж дека можит да имат позитивен исход.

Ама после ми текна дека онај џуџлакон после една "потивка" утакмица со Сосиедад можит да се повампирит и да ни закачит 3-4 комада, па си викам "Седи мирен Никола, запали свеќа во Среда и моли се Рамос да не попиет црвен".

Али да, се слагам со @Ернесто ЧЕ Гевара , како двеве екипи игрет "топло-ладно" на моменти не би ме изненадило двете да изгубет :ROFLMAO:

Не може Реал да се натпреварува сезонава против Барса, едноставно Меси прави преголема разлика во квалитетот на екипите. Класика Суарез гол ќе ни закачи или Гризман зашто овие префокусирани ќе бидат на Меси.

Да играа на Бернабе Барса добиваше 100 % вака фифти фифти е :)

Еве ви Predicted XI за Ел Класико. 20/22 ги погодувам 100%. :P

Роналдо.ком? :eek:

Баш денес гуглав (ни ми текнува што конкретно) и на прва страница во резултатите ми излезе оваа.
Не ја отворив секако, си помислив кој би верувал на вести од сајт со урл роналдо.ком

Роналдо.ком? :eek:

Баш денес гуглав (ни ми текнува што конкретно) и на прва страница во резултатите ми излезе оваа.
Не ја отворив секако, си помислив кој би верувал на вести од сајт со урл роналдо.ком
хахахаха епа ете, да знаеш сега дека прилично релевантен е сајтот :P

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom