- Член од
- 9 мај 2018
- Мислења
- 1.628
- Поени од реакции
- 2.168
Дали би станале во 3 сатот сабајле да си го гледате тимот против Чивас а сте прва смена на работа?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
@Rick.Utd. ако треба ни на работа нема да оди, само да го гледа Јунајтед против Гамба Осака на пријателска.Дали би станале во 3 сатот сабајле да си го гледате тимот против Чивас а сте прва смена на работа?
Zatoa nemas si vrska od fudbal, i tolku ja sakas barselona....plastika...@Rick.Utd. ако треба ни на работа нема да оди, само да го гледа Јунајтед против Гамба Осака на пријателска.
Иначе no fucking way, нити за лигашка утакмица не, не пак за пријателска.
Да, затоа што фудбалот е најбитна работа на свет. Помина времето, кога сечевме вени и си вадевме очи на форумов за фудбал.Zatoa nemas si vrska od fudbal, i tolku ja sakas barselona....plastika...
Зависи што работиш.Дали би станале во 3 сатот сабајле да си го гледате тимот против Чивас а сте прва смена на работа?
Togas ne mi bistri za fudbal koga kje pisuvam vo idnina. Tebe ne te interesira, mene me interesira.Да, затоа што фудбалот е најбитна работа на свет. Помина времето, кога сечевме вени и си вадевме очи на форумов за фудбал.
Еве сигурно ќе се замарам крш стримови да барам и тоа пази пријателска да гледам, да видам Гризман како одиграл вау чудо големо.
Togas ne mi bistri za fudbal koga kje pisuvam vo idnina. Tebe ne te interesira, mene me interesira.
Tuka se delat maskite od devojcinjata....
Кој знае што ќе се случува искрено.Според Марка заради повредата на Асенсио на крај Хамес може да остане во Реал.![]()
А ти се посомнева некогашИзгледа пак само со Атлетико ќе се бориме за титулата.![]()