La Liga Santander 2016/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Atso
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дали би станале во 3 сатот сабајле да си го гледате тимот против Чивас а сте прва смена на работа?

Дали би станале во 3 сатот сабајле да си го гледате тимот против Чивас а сте прва смена на работа?
@Rick.Utd. ако треба ни на работа нема да оди, само да го гледа Јунајтед против Гамба Осака на пријателска.

Иначе no fucking way, нити за лигашка утакмица не, не пак за пријателска.

@Rick.Utd. ако треба ни на работа нема да оди, само да го гледа Јунајтед против Гамба Осака на пријателска.

Иначе no fucking way, нити за лигашка утакмица не, не пак за пријателска.
Zatoa nemas si vrska od fudbal, i tolku ja sakas barselona....plastika...

Кој ќе чекал прво коло... Ќе си легнам кај 9 па до 10 ќе пробам да заспијам, кај 5 си прелегнувам до 7 сабајле. Ме интересира на што трошевме пари а и како играат дечките од Б тимот.:icon_lol:

Zatoa nemas si vrska od fudbal, i tolku ja sakas barselona....plastika...
Да, затоа што фудбалот е најбитна работа на свет. Помина времето, кога сечевме вени и си вадевме очи на форумов за фудбал.
Еве сигурно ќе се замарам крш стримови да барам и тоа пази пријателска да гледам, да видам Гризман како одиграл вау чудо големо.

Да, затоа што фудбалот е најбитна работа на свет. Помина времето, кога сечевме вени и си вадевме очи на форумов за фудбал.
Еве сигурно ќе се замарам крш стримови да барам и тоа пази пријателска да гледам, да видам Гризман како одиграл вау чудо големо.
Togas ne mi bistri za fudbal koga kje pisuvam vo idnina. Tebe ne te interesira, mene me interesira.

Tuka se delat maskite od devojcinjata....

Во тешки дилеми сум. Ќе видам дали ќе има снимка во понормално време :icon_lol:

Арно го измислиле овој форумот за да си лечат комплекси некои, и чат пат мангупи да изиграваат оти во реалноста е малце посложено

Не пишал никој тука, Асенсио поеба лигаменти, ќе отсуствува долг период. Многу лошо кога вака некој млад играч ќе настрада, поготово уште непочната сезоната, мислам дека само шо влезе по 10-на минути се повреди.

Според Марка заради повредата на Асенсио на крај Хамес може да остане во Реал. :)

Според Марка заради повредата на Асенсио на крај Хамес може да остане во Реал. :)
Кој знае што ќе се случува искрено.
Стварно не знам кој би бил правилниот потег во моментов дали да се остави некој од поискусниве како Хамес и Бејл да покријат на десната позиција сезонава или да се фрли во оган некој од младиве како Родриго и Кубо како што се направи минатата сезона со Виницус.
Зашто со оглед на тоа дека ќе се пазари некоја мега ѕвезда во средина, не ми се верува да се трошат пари и за десно крило.

Изгледа пак само со Атлетико ќе се бориме за титулата. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom