La Liga Santander 2016/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Atso
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Штета што нема многу шанси да шутира од далечина. Но кога му се отвора ја користи на макс!

Ајде Бетис!!!

Барса денес рекорд брка, најдолга низа без пораз од Бетис. Да играа дома Бетис ќе се надевав на нешто вака, капнати од ЛЕ, Меси се врати... Ајде да се надеваме на чудо :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Здраво господине Фирпо, две цефки F60 ќе те молам.[DOUBLEPOST=1541951441][/DOUBLEPOST]Бетис се Ливерпул за сиромашни:aplauz:

Последно уредено:
Аууууаууууаууууу дербито покољ ќе биди, кој ќе чека 2 недели пауза је..м ти пауза

Ова е тактика на Валверде за Чоло да ја згреши тактиката и да не истурат 3-0

Ова е тактика на Валверде за Чоло да ја згреши тактиката и да не истурат 3-0

Нека издржат Бетис до крајот па ќе видиме кој на кој ќе му се истури [emoji16] Мора уште еден гол да дат најмалце Бетис оти примаат многу лесно, прошло коло од 2:0 Селта за малце пресврт ќе им направеше 3:3 на крај.

Ло Селсо од која планета дојде човеку, каков трансфер за Бетис, знае некој детали за трансферот на овој мака ми е да барам

Ло Селсо од која планета дојде човеку, каков трансфер за Бетис, знае некој детали за трансферот на овој мака ми е да барам

Да не биде дека спамам по темиве, пак ќе кажам, сеуште не ми е јасно како ПСЖ се откажаа од него кога лани можеби најдобар играч од средниот ред им беше. Сега мораат да крпат со Ди Марија во среден ред...

Иначе не е позајмица Ло Селсо?

Не се сеќавам последен пат некој вака у Ла Лига да не издоминира, и тоа на Кампот. Ни ебаа мајката овие, реално.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom