La Liga Santander 2016/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Atso
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ajde realovci letajte sega vo oblacite :D

C6vOpQzWYAMNLAD.jpg

Рамос колку беше одбивен порано, сега па не можеш а да не го сакаш, длабок наклон :cuc: може омилен non United играч ми е.

Коментаторов кажа дека од последните 22 гола кога Реал губел или било нерешено, Рамос дал 19 од тие 22 гола.

yep...

Out of his last 23 goals for Real Madrid, 19 (83%) were the equaliser or the goal to put his team in front.

sergi-ramos-call-me-1488956027-800.jpg

Рамос колку беше одбивен порано, сега па не можеш а да не го сакаш, длабок наклон :cuc: може омилен non United играч ми е.

Ако ги земеме севкупно офанзивните и дефназивните придонеси, најдобар дефанзивец во светот без конкуренција.
Многу знаете вие, сеа ќе дојдат експертите од Фан Клуб: Барселона и ќе почнат да се смеат како Рамос бил во тимот на УЕФА неколку години по ред. :facepalm:

Кејлор `не ни треба Де Геа` Навас, каков `Гиљермо Очоа` голман е ова мајко мила. Кој ти е тој автогол бе, 5 минути си го даваше, како малоумно дете што си игра легнато у кал. Мрш у Гетафе.

На сите им купија мобилни сега, порано само Гризман имаше, и тоа два:icon_mrgr:
Рони имаше прв, од тие Нокиите од Германос ко чаши шо беа. :D

"Барселона е во шок" поради недосудениот пенал.
Кои квази портали ги имаме мајко мила :D
Што има врска Барселона со нештово? Да пишеле Шпанија или Европа или цел свет, ќе има некаква логика, ама вака? :facepalm:

Рамос има одиграно само 28 утакмици а има 9 гола:eek: Го замислувам со 60 во цела сезона и 20 гола, лудници:cautious:

Не знам дали е постирано, ама Атлетико од наредна сезона ќе направи измени во логото.

atletico-17-18-kit%2B%25283%2529.jpg

Ме потсеќа на логото на некој американски клуб, ама не знам на кој :D
Може е на логото на МЛС (американска лига)

Сторија за Кевин-Принс Боатенг
ФУДБАЛЕРОТ КОЈ СЕ ПОКАЈА ЗА РАЗВРАТНИОТ ЖИВОТ И ТРГНА ОД НУЛА
http://off.net.mk/offside/fudbal/boateng

Attachments

• MLS_logo.svg.png
    MLS_logo.svg.png
    20,8 KB · Прегледи: 40
Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back