Љубовта стана безвредна категорија

• Креатор на темата Креатор на темата Катја
  • Време на започнување Време на започнување
Ljubovta kako takva nikogas nema da stane obezvredneta za onie koi sakaat da ziveat so nea i koi znaat da veruvaat vo nejzinata golemina..a mnogu e zalen samiot fakt deka se poretki stanuvaat takvite luge,a se poveke preovladuvaat onie koi vo zabluda begaat i se sramat od nea..sekoja cest za prvite:smir:

Тешко на тие шо ја сметат љубовта за безвредна.Нена ништо поголемо шо ќе те исполни од неа.Мене ми е на прво место во животот и ме мотивира за се.

мене би ме мотивирала љубовта ама се сомневам бидејќи секој сака само да ме легне,да си го напраи ќефот и толку.незнаат да уживаат,да споделат заебанција,да шетаат,да се дружат да најдат некој интересен начин.класика :cautious:

мене би ме мотивирала љубовта ама се сомневам бидејќи секој сака само да ме легне,да си го напраи ќефот и толку.незнаат да уживаат,да споделат заебанција,да шетаат,да се дружат да најдат некој интересен начин.класика :cautious:
Сигурно има некој што знае, а тоа не е секој :)
Барај го.........

Мисловна именка стана ова, се расфрла насекаде, а ретко кој знае за што се работи, и дали го има искусено истото. Важно договараат вечер што ќе ебат. Не знам на што да вадам нервоза, дали глупавиот peer pressure кој и тие што се двоумат ги прави да го следат мнозинството, или баш на нив, тие кои треба да знаат за подобро (очигледно се двоумат и колебаат со причина), а сепак се одлучуваат на чисто карналната страна од модерново човечко однесување кога се работи за интимниот живот.

хахаха важи,така се барало.
Епа со лелекање по форум сигурно нема сам да најди. Сепак е потребна и способност за проценка на луѓе. Не секое машко е запалено и ужива само во тоа што си го пишала. Туку залудно дробам, то е то накратко.

ехее... се замарав и јас доста за ова.. и на крај сватив што е.. работи земај пари одма женски.. немаш ли пари ќе си тонеш братче.. такво е времето..

ехее... се замарав и јас доста за ова.. и на крај сватив што е.. работи земај пари одма женски.. немаш ли пари ќе си тонеш братче.. такво е времето..

Taka e do nekade ama ti svakas a za drugite samo ke kazam evolucija. Dobro dojdovte vo segasnosta

Епа со лелекање по форум сигурно нема сам да најди. Сепак е потребна и способност за проценка на луѓе. Не секое машко е запалено и ужива само во тоа што си го пишала. Туку залудно дробам, то е то накратко.
КОЈ ЛЕЛЕКА БЕ? ЧОВЕК МИСЛЕЊЕ НЕМОЖЕ ДА СИ КАЖЕ У ПМ :facepalm:

Љубовта си е секогаш тука и секогаш иста. Ние не чиниме. Докажана работа.
богами така е... :) нема ништо полошо од самите луѓе...А љубовта ко љубов никогаш не била ниту не може да се смени...

КОЈ ЛЕЛЕКА БЕ? ЧОВЕК МИСЛЕЊЕ НЕМОЖЕ ДА СИ КАЖЕ У ПМ :facepalm:

Ти па не се нервирај одма ;). Чим стално налетуваш на исти тип мажи или ти погрешно ги проценуваш и се такви бираш или самата имаш проблем да ги привлечеш другите.

Едно од двете е зашто типци што освен секс сакаат и муабет секако има ;).

Ти па не се нервирај одма ;). Чим стално налетуваш на исти тип мажи или ти погрешно ги проценуваш и се такви бираш или самата имаш проблем да ги привлечеш другите.

Едно од двете е зашто типци што освен секс сакаат и муабет секако има ;).
не ги бирам јас,таква ми е звездата

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom