Дивајн
блаблабла
- Член од
- 3 април 2005
- Мислења
- 15.748
- Поени од реакции
- 1.857
Devilish Angel напиша:Лошка :pos2: :pos2: :pos2:
Е јас ако го сакам и ако сакам да сум со него, ако знам дека ми вреди мене тоа трудење .. тогаш ќе се потрудам ...
Шубаво си се расприкажуваме ... :pos2:
Туку, не мислиш дека после тој труд, тој пак ќе го повтори истото знаејќи дека го сакаш и дека нема да го оставиш? Не мислиш дека уште толку ќе се ослободи знаејќи дека што и да се случи ти си тука да го разбереш и да средиш се` што смета, за пак да си со него? Не мислиш дека тоа може да го злоупотреби секој нормален човек?
) jas sum Lav vo horoskop a tie se premnogu gordi,znaci bez razlika dali sme vo pravo ili ne,za drugarka bi pregazile mnogu raboti,:dejekarete ama za decko ne
), туку на онаа здрава доза на гордост која ми го одредува достоинството ко соба. Имено, ако треба апла да се понижам себе си, или да се откажам од нешто што сметам дека е нераскинлив дел од мене(како блиски луѓе, нешта кои многу ми значи да ги правам и слично) тогаш одма ми станува јасно дека не сум во ок врска и дека треба да ја прекинам. Затоа што во спротивно, сеќавањето на залудното понижување ќе остане во мене и ќе ме спречи да го гледам партнерот со исти очи. Потсвесно секогаш ќе се сметам за жртва, а партнерот за некој неправеден, и аналогно на тоа нема да може да имаме функционална врска.