Љубовно резиме за 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Сите бугарки во Петрич ме познават. За мене и повеќе од доволно , годинава нешто од Благоевград слушам русинки имало доста. :zloo:

Бурно. :D Ако лани бев уште во афтершок после 3 годишна врска, сеа успешно и умешно ги збирав плодовите на ергенскиот живот. Фино било. Мизерно на моменти во мамурните утра кога се прашуваш кој кур, прибери се малце, али после сфаќаш шо ги ебам ќе ги сечам, интересно е, непредвидливо. А и ова средношколкиве што прават, во Rebelde Way го немаше ова, па па па. Само внимателно мора со годините да се пазиме, 17/18/19 да си побараш лична карта најарно а „емоционално“ и „сексуално“ се пред мажите на 22/23 годишна возраст. На одмор во Сончев Брег имаше одлични авантури и интересни ствари. :D Би пошол пак.

Во превод, ако до лани бев Тед Мозби, годинава I Barnied the motherfucker.

Сите бугарки во Петрич ме познават. За мене и повеќе од доволно , годинава нешто од Благоевград слушам русинки имало доста. :zloo:

Што сторивте бре!!! Цела Бугарија од вас плаче.
Иначе за мене не беше лоша година, се надевам дека следната ќе биде уште подобра.

Годинава ми почна со завршеток на една глупа перипетија у која заглавив многу подолго од шо требаше.
Од тогаш сум среќен.
Се фокусирав исклучиво на гејмање и учење и 100 пати сум позадоволен од себеси отколку од
периодите кога сум го брцал во coochie.
Имав една шанса да испадне нешо озбилно али заеби.
Она ми збори ја у себе сум као "пеер би те откорнал од ебење али ебано ми се иде дома да играм WoW".
Луѓето се досадни. Uneventful and predictable.
Би го накитил постот ко оној лани али стварно не ми се верува каква педерчина може да те напраи лижење coochie.
Месестo, бриченo coochie.
Оставете ме да го долижам!

Моево почна ова време 2013 и траеше до ова време 2014. Љубовна тројка у која девојката не правеше и дечко и, и мене будали година дена. Час ќе му раскине него, час мене. Пред некој ден ми рече дека се лажела себе оти ќе го преболи и дека не сме биле спремни ни јас ни она за нешто ново. Се надевам у 2015 нема да паднам пак на истите фори и да и давам нови шанси. :) Патем, на никој не му посакувам ваква ситуација. Девојката која си спремен да и се посветиш максимално да не ти даде шанса :)

Последно уредено:
Девојката која си спремен да и се посветиш максимално да не ти даде шанса :)
Иста ситуација ја имав пред две недели ,само што среќа 2-3 дена беше неодлучна за потоа да каже не без да ми даде шанса. Срека кратко траеше .

Блазе тебе друже. Јас не можам навиката на неа да ја убијам овие денови ама ќе си пројде и ќе си дојде нешто ново поинтересно :)

Si gi redime 11 so kromiT, ubavo napeto, maximalno do bol sxiljavo, mnogu dobro cuvstvo e koga I po 12 godini sex so ist partner ti vlazni gakicki, valjda do dvajcata e, too much horny sex energy :X3:

Borbata ke si prodolzhi I vo 2015 ta, borci u koska, se dodeka ima zhar ke ima I silen pozhar. Si go tleeme be.

Мислам дека си ја најдов сродната душа. Го љубам на начин за кој мислев дека е нестварен, начин на кој не знаев дека воопшто може да се сака. И најбитното: пресреќна сум! :love:

Годината ми почна прекрасно, првите три месеци од 2014 беа најубавите во мојот живот. Се додека не дознав дека оние кои ги сметав за блиски уствари ми копале гроб позади грб. :place: Од сите можни жени низ земјава и пошироко тој мораше да се сплетка со мојата најдобра другарка. Па кога дознав дека се тоа траело со месеци наназад додека бил со мене и ми ветувал иднина, мислев дека ќе полудам. Не знам само како можеше да ми прави муабет за заеднички живот, брак и деца а истовремено се гледал и со неа. Сеуште не можам да се опоравам од нивниот удар, но мора да продолжам понатаму. Се надевам дека во 2015 година се ќе биде подобро и конечно ќе бидам старата јас-среќна и насмеана.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom