Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Бурно.Ако лани бев уште во афтершок после 3 годишна врска, сеа успешно и умешно ги збирав плодовите на ергенскиот живот. Фино било. Мизерно на моменти во мамурните утра кога се прашуваш кој кур, прибери се малце, али после сфаќаш шо ги ебам ќе ги сечам, интересно е, непредвидливо. А и ова средношколкиве што прават, во Rebelde Way го немаше ова, па па па. Само внимателно мора со годините да се пазиме, 17/18/19 да си побараш лична карта најарно а „емоционално“ и „сексуално“ се пред мажите на 22/23 годишна возраст. На одмор во Сончев Брег имаше одлични авантури и интересни ствари.
Би пошол пак.
Во превод, ако до лани бев Тед Мозби, годинава I Barnied the motherfucker.
Сите бугарки во Петрич ме познават. За мене и повеќе од доволно , годинава нешто од Благоевград слушам русинки имало доста.![]()
Иста ситуација ја имав пред две недели ,само што среќа 2-3 дена беше неодлучна за потоа да каже не без да ми даде шанса. Срека кратко траеше .Девојката која си спремен да и се посветиш максимално да не ти даде шанса![]()