Љубовно резиме за 2012

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Локација
Некаде далеку...
Една од стандардните теми кои се отвараат секоја година, па така и оваа нема да биде исклучок.:icon_mrgr:

Како ја оценувате оваа година на љубовен план?
Лоша, просечна, фина, одлична, прекрасна?

Имаше ли некои посебни моменти или беше тапа?

Имаше ли промени во вашиот љубовен статус или си остана статус кво?

Што би си посакале за наредната година на љубовен план?
Да остане вака или би можело и подобро?

Ко и секоја година.....нешто на лето и околу летото (овој пат уловот квантитативно беше ист,но квалитативно можеби и полош) и тоа е се.

Првокласно во секој поглед. Односите со саканата ми се во одлична фаза. Оставаме зад нас една година исполнета со многу взаемна љубов, буквално како од најубавите љубовни романи. Годината на ова поле ми беше таква што посакувам и сите наредни да ми бидат како оваа што изминува.

Немоеш да го резимираш моево :D

pxdxaDisco08.jpg

<3

Ништо не биде од оваа година според планот... не дека се трудев ама ај :) наредната со надеж на подобро

Се сплеткав кога бев на операција и кога лежев во Војна Болница со една од Радовиш, какви цицки имаше ми даде на терасата да и ги видам.. :love:
Не сакав да се замарам понатаму, дознав дека ќе заминува за Италија па не бидна сериозно. Понатаму, шо да кажам катастрофа во секој поглед, а и не ни пробав нешто. Финансиски лошо стојам, така да јебига нека седи за подобри времиња... :icon_mrgr:

Завршив една, почнав нова...шпанска серија.
Финансиски лошо стојам, така да јебига нека седи за подобри времиња... :icon_mrgr:
Само биди муж, не ти требаат пари, гарант знаеш и сам само ми глумиш тошо овде...:icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom