Љубовно резиме за 2011

Оваа година бев(и сум) многу заљубена ....заљубена.......и заљубена:pipi::love:
Ми докажа, покажа како се сака и како се грижиш и чуваш и даваш се од себе за љубовта.
Најдов место каде се осеќам преубаво како од соништата и дека отсекогаш што сум сакала од дечко го има токму ОН!

Тапа џонсон.
Не верувам дека и нешто ќе се смени до 1.1.2012.

Секој тек на работите е подобро од било која стагнација.
Така оваа година. Минатата и почетокот на оваа ако беше еден вид на адаптација и импровизација, сега одиме и кон реализација. Адаптација во поглед на тоа дека не идат работите со старото. Импровизација во поглед да се испробаат повеќе начини на пристап. Сега за сега одбран еден - конкретно уживање на моментите и ништо повеќе. Во последниот месец запливување во љубовните води. Ќе видиме. Без притисок, без многу иницијатива (претоа самата ме однесе во погрешна крајност). Memento.

Почна со сув студ со повремени врнења на повисоките мести, во периодот од Март и Април имаше редовно дожд и понекогаш се случуваше да падне дури и снег.
Следуваше период на долга суша со повремени громови од ведро небо и краткотраен летен дожд, за да во периодот Октомври и Ноември да падне малку дожд и во котлините. Декември почна релативно облачно, за да продолжи со суша до неопределено време.

Иначе оваа година супер, следната се надеваме на подобро хаха

Ах... Нова тема за фалење. Да не ви кршам филм многу, опаѓа полека апетитот со староста.

HappyCoupleSunset.jpg

I AM LIVING MY DREAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dok si mlad ništa ne mora,
ništa ne treba,
Po koja piva i džabe treba
Ni krevet, jer moš' s noga
Biologija radi za tebe

Anarhija je cool
Because nothing to lose

Anarhija je cool
Because nothing to lose

Onda si se zaljubio,
stomak dozubio,
troškovi rastu,