Љубовни проблеми во време на Корона

Член од
15 јуни 2013
Мислења
1.782
Поени од реакции
2.761
Дали би се смириле со партнерка, ако сте биле скарани 3 месеци (претходно сте оделе 3ипол години) и во тој период од 3 месеци имала повеќе пати сексуални односи со друг?
Ако ја љубиш, прости и. Не е сапун да се потроши бре мајката....

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.659
Поени од реакции
37.618
Sussaro напиша:
Ја знаев многу добро причината зошто сака да се види со мене,

Точно ја знаев нејзината цел,

дека жените биле комплицирани, нема ништо попровидно и попредвидливо од жена,

Ама кај жените е друго, притаено.

Женската способност за глума и злоба е вон сите категории на Оскар.

За разлика од мажите кај којшто се е на виделина, жените се крајно подмукли створења

Затоа и ми се јави.

За да си ја нахрани душичката.

Почна да ја фаќа нервоза.

Знаев дека ситуацијата е во моја контрола.

Те интересира ли за новиот дечко-ме праша не баш задоволно

и Моја беше.
Требаше само да се зададе завршниот удар.

Зошто не сум и сипал пијалок, порано тоа сум правел

...иако постот ти е стар, интересен е што ти е вистинит, а уште поинтересно што си живееш во заблуда за настанот, па уште други советуваш со твоја утка! :P

...идеме од почеток,

-првите реченици кои ти се контрадикторни, еднаш жената е провидна, друг пат притаена,

- вооошто не си ја знаел нејзината цел,

- жената може глуми, но не послабо од мажот, кај него е све на виделина, оти е ај да речам понезрел од жената и слабо глуми, а не дека има чисти намери,

-не се јави за тоа, ниту да ја нахрани душичката,

- се знае кога ја фаќа жената нервоза, како беше во ,,америчка пита,, ,ќе правиме нешто вечерва, зошто станувам нервозна,, а се знае зошто, па следи секс,

- полоша контрола никад не си имал, затоа што погрешно ја толкуваш нејзината желба да те види,

- спомнувајќи го дечкото, работел то и то, па имал то и то, за да на крај требаше да сфатиш дека само добар секс немала со него,

-и Да, тој момент беше твоја ама за секс, а не за одмазда твоја,

- да дадеш краен удар во одбивање на жена која сакала да се изе_бе со тебе во тој момент, плус екс женска, не знам колку победник испаѓаш,

- и за крај, знаеш што значи гестот да и сипаш пијалок во чаша, а таа да прифати? знаеш кога женско ќе врти со два прста шишето од пијалокот лево десно!? тоа се вика кога гестикулацијата зборува, ај има време ќе научиш, :P

- таа вечер ти пропадна само една добра еб_ачка со бившата девојка која си изгриза гордоста и те покани за секс уште еднаш да биде твоја, разочарана од сексот на моменталниот дечко,:cool:

Последно уредено:
Член од
17 мај 2016
Мислења
3.675
Поени од реакции
4.154
- да дадеш краен удар во одбивање на жена која сакала да се изе_бе со тебе во тој момент, плус екс женска, не знам колку победник испаѓаш,
- таа вечер ти пропадна само една добра еб_ачка со бившата девојка која си изгриза гордоста и те покани за секс уште еднаш да биде твоја, разочарана од сексот на моменталниот дечко,:cool:
И да било така како што ти ја толкуваш поканата за кафе и видување (а не би рекол), пак @Sussaro испаѓа победник.

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.659
Поени од реакции
37.618
Член од
7 септември 2016
Мислења
21.659
Поени од реакции
37.618
Зашто носиш вакви заклучоци за други луѓе. Може неколку чекале ред кај него тој период.
...јас само се надоврзав на приказната, а заклучок само од пишаното, никако заклучок за луѓето, само се поставив од другата страна како женско!

Член од
17 мај 2016
Мислења
3.675
Поени од реакции
4.154
...јас само се надоврзав на приказната, а заклучок само од пишаното, никако заклучок за луѓето, само се поставив од другата страна како женско!
Ете се постави oд другата страна на приказната како женско, ти го прочитав мислењето само нешто не ми е јасно.
Доколку ти викнеш некој со намера за секс и тој не те ебе ни 2%, ти ќе се осеќаш како да си победила? :D

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.713
Поени од реакции
35.455
да дадеш краен удар во одбивање на жена која сакала да се изе_бе со тебе во тој момент, плус екс женска, не знам колку победник испаѓаш,
Зарем има нешто попонижувачко од тоа маж да одбие жена за секс?
таа вечер ти пропадна само една добра еб_ачка со бившата девојка која си изгриза гордоста и те покани за секс уште еднаш да биде твоја, разочарана од сексот на моменталниот дечко,:cool:
Како би се чувствувала ти доколку твојот бивш дечко, незадоволен од сексуалниот живот со моменталната девојка, ти се јави и посака да има секс со тебе? Ќе прифатиш, знаејќи дека во неговиот кревет има некоја друга?

Член од
17 мај 2016
Мислења
3.675
Поени од реакции
4.154
Зарем има нешто попонижувачко од тоа маж да одбие жена за секс?

Како би се чувствувала ти доколку твојот бивш дечко, незадоволен од сексуалниот живот со моменталната девојка, ти се јави и посака да има секс со тебе? Ќе прифатиш, знаејќи дека во неговиот кревет има некоја друга?
Еден логичен одговор зошто би се чуствувала она јако ќе и биде помислата дека моменталната женска сака да ја изневерува со нејзе.

Kajgana Shop

На врв Bottom