Ме потсети на Очајна муабетов, као нејзина другарица оваа да е е женска му.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас на мојот прв дечко точно година и пол не му "дадов", одевме 6 години, од средна школа до скоро крај на факс. Не е тоа проблем ако ја сака ќе ја чека.Ме потсети на Очајна муабетов, као нејзина другарица оваа да е е женска му.
Зшто он да гу чека?Јас на мојот прв дечко точно година и пол не му "дадов", одевме 6 години, од средна школа до скоро крај на факс. Не е тоа проблем ако ја сака ќе ја чека.
Odnesi ja dona i pocnu so tie dooiranja dodeka salam se zapali i pred da svrshi trgnu ja rakata i pocni da se peavish lud.Јас имам 20 години, а таа 18. Заедно сме во врска 1 година. 5-6 пати до сега ја имам прашано да имаме секс, таа ме одбива. Ја прашувам зошто и не добивам никаков одговор. Или ќе ми каже па така. и толку. Од самиот почеток ми дава да ја задоволувам со допирање на нејзината вагина, и од тогаш се така си остана. Се чуствувам како само јас да ја задоволувам а таа не. Таа ме нема допремно, а и не само тоа барем секс да имаме.. незнам зошто така ве молам совет?
Znaci pola zhivot nekogo samo machish!!!Јас на мојот прв дечко точно година и пол не му "дадов", одевме 6 години, од средна школа до скоро крај на факс. Не е тоа проблем ако ја сака ќе ја чека.
Ама не реков дека да немаат секс, реков нормално е да се чека малце.Човекот на крај додека дошол да добие пресисал, го стерилизирала скроз.
malce, samo 15 meseci malceАма не реков дека да немаат секс, реков нормално е да се чека малце.
Во споредба со вечноста малце е... нели за секогаш треба да се заедно.malce, samo 15 meseci malce
Тоа му иде како компјутер кога ќе заглави па му треба ребут, или рестарт, во долгите бракови неминовно доаѓа до презаситување, и досада некоја.Секоја врска си има своја динамика и свои правилно и погрешно.
Колега со жена му се запознале на пракса пред прво вработување и после си се земале. Едно 12 години се заедно, 4 во брак. Дечково вика, секое лето имаме 10 дена одмор еден без друг. Сами си планираме, кој со неговите, кој со колеги и тн. Викам, брат, бракот твој затворска казна ли е па да се пуштате 10 дена за семејно социјални причини. Ми вика, не, ама е работно место. Не за џабе се вика институција. И така си тераат.
За нив функционира. Ја не би.
Секој си има свои принципи за динамика во врска од кои не треба да прави компромис. Работата е да сте доволно компатибилни да нема баш потреба од нив.
Тоа му иде како компјутер кога ќе заглави па му треба ребут, или рестарт, во долгите бракови неминовно доаѓа до презаситување, и досада некоја.
Е сега дали ќе се преброди или продлабочи кризата е индивидуално за секој брак. Ама углавном кавги и конфликти настануваат поради таа прKезаситеност, еве зошто за короната имаше највеќе разводи...карантини нема кај да одиш и дома со маж ти се караш. И проблеми после Ахахахха
Јас имам 20 години, а таа 18. Заедно сме во врска 1 година. 5-6 пати до сега ја имам прашано да имаме секс, таа ме одбива. Ја прашувам зошто и не добивам никаков одговор. Или ќе ми каже па така. и толку. Од самиот почеток ми дава да ја задоволувам со допирање на нејзината вагина, и од тогаш се така си остана. Се чуствувам како само јас да ја задоволувам а таа не. Таа ме нема допремно, а и не само тоа барем секс да имаме.. незнам зошто така ве молам совет?