Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување

Замисли ситуација, ти си на работно место и доаѓа некој си со реченица, „срце утре те земам од работа, во колку саат си готова“ . Дали ќе добиеш желба да си пукаш во колено или ќе посакаш да му ископаш очи? :pos:

П.С. Некои мажи имаат јајца единствено во фрижидер :icon_mrgr:

Замисли ситуација, ти си на работно место и доаѓа некој си со реченица, „срце утре те земам од работа, во колку саат си готова“ . Дали ќе добиеш желба да си пукаш во колено или ќе посакаш да му ископаш очи? :pos:
Од дома нема да излезам, одмор ќе земам :D , а може и работно место да променам ако дојде нож до коска :pos:

П.С. Некои мажи имаат јајца единствено во фрижидер :icon_mrgr:

Ti bubslica vo shkolo beshe??

Prvo odgovori mi na predhodnoto prasanje.
A za jajcata vo frizider od NEKOI i ne e losha rabota, barem nema da im se rasipat dodeka da naucat kako treba so Dami
Автоматски споено мислење:

Од дома нема да излезам, одмор ќе земам :D , а може и работно место да променам ако дојде нож до коска :pos:

Toa i jas ti velam, tri dena nozete ce te bolat.:sekc:

A za jajcata vo frizider od NEKOI i ne e losha rabota, barem nema da im se rasipat dodeka da naucat kako treba so Dami
Види друже,

Предходното прашање ти се однесуваше лично на мене. Што јас лично сакам? А тоа воопшто не е тема на разговор во проблемов кој го дискутираме. Ти си го кажа и искоментира твојот предлог пристап. Јас си го кажав моето мислење за таквиот пристап.
Зарем навистина мислиш дека под задолжително треба да имаме исто размислување?

Во однос на однесувањето кон дамите. Тој со јајца што не му се само во фрижидер, НИКОГАШ нема да и пристапи на една дама на таков начин. А таа што сепак би се согласила да излезе со таков пристап на еден маж, извини, ама не ја сметам за дама:pipi:

Toa i jas ti velam, tri dena nozete ce te bolat.:sekc:
Многу си безобразен чичко.
Јас и дарклејди сме фини девојчиња и не би било паметно да продолжиме да си реплицираме со тебе.

Izvini ako ste navredeni,
Ne mi beshe celta, seto beshe pisuvano figurativno i dvosmisleno.
Sakav samo da go motiviram deckovo da bidi posigurno " Na noze"

I ostaj toa cicko, ne sum jas 60 godini

Pozdrav

znaci broj i dade na nekoja sto nit ja znaesh nit ja poznavash. ok
idi pak vo prodavnicata i kazi i ti so ne mi se javi ne mi se javi nego daj jas da ti se javam. :) i ili ke te oteraat ili ke se iznasmee i ke pocnesh muabet. vidi dali vredi da se trudish.

ps: smeni super market da ne ti viknat obezbeduvanje naredniot pat ;) mala sala

Последно уредено:
Немам љубовен проблем. Чисто онака сакав да си кажам.Пошто неделава ми се вртка ова во памет.

При запознавање на девојка дали е подобро да се побара нејзиниот број или да се даде твојот?

Има една типка кај мене у маркет. У саботата пазарејќи на крај и го оставив моето бројче и и реков да ми се јави кафе да пиеме. Не знам дали добро направив, еве веќе денес е среда ни трага ни глас. Не знам дали добро постапив што јас и го оставив мојот бр. Можеби ќе беше подобро јас нејзиниот бр.да го побарав. Па да можев да и заѕвонам на кафе да одиме
Али сеа јебига што е, тоа е .
Any thoughts on this?
...паметно, така треба, машкото да го даде својот бројот, а не да го бара нејзиниот!
имаш три опции:
- не ти се јавува, зашто не си нејзин тип!
- не ти се јавува, зошто го изгубила бројот, а ти не си ја посетил повторно во маркетот и те чека зошто баш си и' интересен и те приметила од порано,
- ќе ти се јави, као случајно го нашла бројот, а тоа сигурно после три дена најбргу!

...е сега која е точната опција?:toe:
по некое правило точниот одговор е тој што е текстуален подолг, значи втората опција!:kafence:

Немам љубовен проблем. Чисто онака сакав да си кажам.Пошто неделава ми се вртка ова во памет.

При запознавање на девојка дали е подобро да се побара нејзиниот број или да се даде твојот?

Има една типка кај мене у маркет. У саботата пазарејќи на крај и го оставив моето бројче и и реков да ми се јави кафе да пиеме. Не знам дали добро направив, еве веќе денес е среда ни трага ни глас. Не знам дали добро постапив што јас и го оставив мојот бр. Можеби ќе беше подобро јас нејзиниот бр.да го побарав. Па да можев да и заѕвонам на кафе да одиме

Any thoughts on this?
Поглупаво не си можел да направиш. Од женска СЕКОГАШ се бара број. Машкото е тој што треба да ја иницира и води играта.

Ако не ти даде број најверојатно не си постапил како што треба во претходните 30 минути од разговорот. Број се бара секогаш на прва, најкасно втора средба. Ако не створиш хемија за тоа време. Веројатноста да ја створиш подоцна е уште помала.

Али вака, од нигде никаде некој да ми даде број никад не би се јавила.
Ke se javis, ke se javis, da vidis kako ke se javis i toa vo prva mozna prilika :sneaky:.
Toa deckoto samo pristapot go zgresil. Trebase samo da i go skrsi na primer retrovizorot od kolata i da mu go ostavi brojot na brisaci kao da kompenzira za stetata, kako prav djentlmen sto se veli.
Em ke se javis i toa prva, em avtomatski ke go dobie tvojot broj, em ke se inicira sredba, em ke imate tema na muabet, baska se ke bidi spontano posto jbg na sekoj moze da mu se sluci da ti go zafati retrovizorot onaka na nejkenje, nenamerno, plus bonus za maskoto e deka ete vo tvoite oci ke bidi zrel maz koj ne bega od obvrskite ;)
Ete i toa vi go objasniv :toe:.

Any thoughts on this?
Те утепаа овие немаат осет. Ич да не те боли кур немој да тажиш, ќе најдеш друга касиерка верувам во тебе.

Препорачувам сите да го погледнете ова видео, многу открива за тоа како нашиот ум всушност функционира.

Интересното е што овој феномен не го опфаќа самиот љубовниот дел од нашите животи туку навлегува во сите можни сфери.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom