Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од дома нема да излезам, одмор ќе земамЗамисли ситуација, ти си на работно место и доаѓа некој си со реченица, „срце утре те земам од работа, во колку саат си готова“ . Дали ќе добиеш желба да си пукаш во колено или ќе посакаш да му ископаш очи?![]()
Замисли ситуација, ти си на работно место и доаѓа некој си со реченица, „срце утре те земам од работа, во колку саат си готова“ . Дали ќе добиеш желба да си пукаш во колено или ќе посакаш да му ископаш очи?
П.С. Некои мажи имаат јајца единствено во фрижидер![]()
Од дома нема да излезам, одмор ќе земам, а може и работно место да променам ако дојде нож до коска
![]()
Види друже,Ti bubslica vo shkolo beshe??
Prvo odgovori mi na predhodnoto prasanje.
A za jajcata vo frizider od NEKOI i ne e losha rabota, barem nema da im se rasipat dodeka da naucat kako treba so Dami
Многу си безобразен чичко.Ti bubslica vo shkolo beshe??
Prvo odgovori mi na predhodnoto prasanje.
A za jajcata vo frizider od NEKOI i ne e losha rabota, barem nema da im se rasipat dodeka da naucat kako treba so Dami
Автоматски споено мислење:
Toa i jas ti velam, tri dena nozete ce te bolat.![]()
...паметно, така треба, машкото да го даде својот бројот, а не да го бара нејзиниот!Немам љубовен проблем. Чисто онака сакав да си кажам.Пошто неделава ми се вртка ова во памет.
При запознавање на девојка дали е подобро да се побара нејзиниот број или да се даде твојот?
Има една типка кај мене у маркет. У саботата пазарејќи на крај и го оставив моето бројче и и реков да ми се јави кафе да пиеме. Не знам дали добро направив, еве веќе денес е среда ни трага ни глас. Не знам дали добро постапив што јас и го оставив мојот бр. Можеби ќе беше подобро јас нејзиниот бр.да го побарав. Па да можев да и заѕвонам на кафе да одиме
Али сеа јебига што е, тоа е .
Any thoughts on this?
Поглупаво не си можел да направиш. Од женска СЕКОГАШ се бара број. Машкото е тој што треба да ја иницира и води играта.Немам љубовен проблем. Чисто онака сакав да си кажам.Пошто неделава ми се вртка ова во памет.
При запознавање на девојка дали е подобро да се побара нејзиниот број или да се даде твојот?
Има една типка кај мене у маркет. У саботата пазарејќи на крај и го оставив моето бројче и и реков да ми се јави кафе да пиеме. Не знам дали добро направив, еве веќе денес е среда ни трага ни глас. Не знам дали добро постапив што јас и го оставив мојот бр. Можеби ќе беше подобро јас нејзиниот бр.да го побарав. Па да можев да и заѕвонам на кафе да одиме
Any thoughts on this?
Ke se javis, ke se javis, da vidis kako ke se javis i toa vo prva mozna prilikaАли вака, од нигде никаде некој да ми даде број никад не би се јавила.
Те утепаа овие немаат осет. Ич да не те боли кур немој да тажиш, ќе најдеш друга касиерка верувам во тебе.Немам љубовен проблем. Чисто онака сакав да си кажам.Пошто неделава ми се вртка ова во памет.
Any thoughts on this?
Ke se javamdjentlmen