Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Немам љубовен проблем. Чисто онака сакав да си кажам.Пошто неделава ми се вртка ова во памет.

При запознавање на девојка дали е подобро да се побара нејзиниот број или да се даде твојот?

Има една типка кај мене у маркет. У саботата пазарејќи на крај и го оставив моето бројче и и реков да ми се јави кафе да пиеме. Не знам дали добро направив, еве веќе денес е среда ни трага ни глас. Не знам дали добро постапив што јас и го оставив мојот бр. Можеби ќе беше подобро јас нејзиниот бр.да го побарав. Па да можев да и заѕвонам на кафе да одиме

Али сеа јебига што е, тоа е .

Any thoughts on this?

a tebe te cesa dupceto?? eeee
jebiga druze, djabe ce i si baral broj , nemala da ti daj.
Cekaj i bidi trpeliv, ili odi po leb vo Market povtorno :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Немам љубовен проблем. Чисто онака сакав да си кажам.Пошто неделава ми се вртка ова во памет.

При запознавање на девојка дали е подобро да се побара нејзиниот број или да се даде твојот?

Има една типка кај мене у маркет. У саботата пазарејќи на крај и го оставив моето бројче и и реков да ми се јави кафе да пиеме. Не знам дали добро направив, еве веќе денес е среда ни трага ни глас. Не знам дали добро постапив што јас и го оставив мојот бр. Можеби ќе беше подобро јас нејзиниот бр.да го побарав. Па да можев да и заѕвонам на кафе да одиме

Any thoughts on this?
Си требал ИГ да и побараш и вечерта да и пратиш дикпик.
Има време ќе научиш.

Any thoughts on this?

За ова да ти успее од прва треба да си топ 5% машко. Ако не си, пробај уште едно 50 пати со други и би требало некоја да се закачи на јадицата. Да не гледаше нешто пикап артист видеа како да правиш вакви финтици? Ако гледаш вакви ствари шансите дека ќе ебнеш автоматски ти паѓаат под 1%, тука веќе советувам да штедиш пари и да одиш Холандија/Германија инаку тешко.

Any thoughts on this?
Да и го побараш бројот. Ама не така од нигде никаде, хм....нема да ти го даде.

I drug pat ne i velis eve ti broj.
Tuku daj da razmenime broevi.

I odma si nacisto dali kako i sto

си ја убил со својата самодоверба, место ти неа она тебе да те бара.

Ретко кога женско ќе биде иницијаторот за излегување. Си требал ти да и побараш број и да и ѕвониш, а не ти да и оставиш број и таа тебе да те бара.

Треба ептен да е изгорена за тебе или пак ептен да и се е*е за таа тебе да ти ѕвони. Прашај ја за нејзино бројче или пак инстаграм/фб, ако те одбие, нека ти биде искуство ова.

Ej pa ti sea,
Detevo e so stil be.
Stara shkola, samo so dvojce zavrsil.

Abe dete, treba maz so dve rala jajca be.
"Srcka utre te zeman od rabota, vo kolku saatot si gotova."
I pred da pojdis, zastanuvas na trafika, kupuvas pakovka so tri kondomi, i se prajs Macho ( oti zenive sakast mazi a ne papuci) do bez svest i planiras vo koj stan, park, garaza da gi iskoristis toa pakovkata.

Se ostalo e drz me majki se ispostrav.

Не знам дали добро постапив што јас и го оставив мојот бр. Можеби ќе беше подобро јас нејзиниот бр.да го побарав.
Добро си постапил. Кавалерски, џентлменски, достоинствено.
Си ја фрлил ракавицата. Сега е редот на нејзе. Ако е заинтересирана, ќе ти се јави. Ако не е заинересирана, нема да ти се јави.

Не ги слушај овие што те учат „покажување мускули стил''

Гратис женски совет - На жена се вели НА, а не ДАЈ:icon_mrgr:

Abe prijatelke,
Ima edna pogovorka:
Nema Zhena sto ne dava, ima Mazhi sto ne baraat.

Abe prijatelke,
Ima edna pogovorka:
Nema Zhena sto ne dava, ima Mazhi sto ne baraat.

Точно, во право си, жените сакаат мажи со две рала јајца. Ама маж што има две рала јајца не пристапува со такви фори глупави фори „ срц, утре те земам од работа, во колку саатот си готова“.
Маж со две рала јајца друже има стил и уште поголемо достоинство.

Си ја фрлил ракавицата. Сега е редот на нејзе. Ако е заинтересирана, ќе ти се јави. Ако не е заинересирана, нема да ти се јави.

Dobro be ti sakas mazhiste sto ce te grabni i ce ti ja i"zvadi" matnata voda da nemozis tri dena na noze da stois ili "Lizipicka" pred tebe shto ce se ligushi?

Ја еднаш се јавив така прва и не го добив. Наводно батеријата му била празна. Пробуваше после да се искупи дечкото, ама многу голема шамарчина беше тоа за мојата гордост (и покрај тоа што долго време го познавав!). :D
Али тоа беше средно!!!

Послатко е онака некое неформално запознавање ово оно, па отом потом и бројчето да дојде на ред..ако има искри и потенцијал за евентуална дружба, независно каква. Мислам дека тогаш, во таква ситуација не би имало врска дали даваш или бараш број.

Али вака, од нигде никаде некој да ми даде број никад не би се јавила.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom