Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Сељак е термин за човек од град кој е во заблуда, кој термин ме потсеќа на тебе о.О

dali e mozno od olku luge NE NAJDOV BAS NI EDEN ISTOMISLENIK !

--- надополнето ---

Да се извиниш на посебен начин... уф тоа има да биде некој 999ти начин на секс за тебе, а таков не верувам дека сме виделе ни во порнич... не се ни тие толку искусни :)

Со други зборови, преиспитај се сама и сама извиниси се а ако тој е доволно луд за сеуште да те сака, ќе ти се врати.

ne sakam da mi se vrati se dodeka zivee vo selo !! samo sakam da se izvinam na naj ubav mozen nacin

а кој рече дела дечките од село се сиромаси...ние сме сиромаси бе од град..ја со 70 денара у школо идам за кифла и сок,они со испод 150 денара не тргаат...(може ќе избрише модераторот мислење али да си пишам јас да прочита лепотицата...)

Знам Брат, убо знам како е , тие имаат повеќе пари, ама некои луѓе ги понижуваат нив, на пример на училиште дури одев кога ќе слушнев некое чупе вака да му вели на некој од село ми идеше да му врзам една и да ја остаам зачудена, шо кур има да се замара дали од село или не??? Девојката погоре има проблеми со тоа што му е важни мислењето на другите што ќе кажат за дечкото , затоа што ќе му велат АБЕ КАЈ ГО НАЈДЕ ОД СЕЛА, КО ДА НЕМА ОД ГРАД и слично мистер комплекс муабети.... вервајми од тоа е.... Ако некоја ја сакам па од Марс да е ќе ја сакам....Личноста ја сакам а не местото од каде што е.....

--- надополнето ---

ne sakam da mi se vrati se dodeka zivee vo selo !! samo sakam da se izvinam na naj ubav mozen nacin

Ти си НАЈГОЛЕМ ТРОЛ....се надевам дека ќе помине админот у брзо време да ги зачисти твоиве куртоснки постови..( а и нашиве шо се трудевме да ти укажеме до сеа како треба...)

hahah tocno AMA I AVIONI DA IMAAT.. SELJAK E SELJAK ILI SELJAK OSTAJE SELJAK :D nikogas nikoj ne mi zgresil nisto i neam nisto protiv niv ama ednostavno neznaaaaam...

Очигледно Кајгана форумот нема да помогни тука, имаме преголем степен на Комплекс, затоа те молам девојче исклучи се и оди барај некој од ГРАД со Мерцедес и топ пари кој ги стекнал од татко му и што е најважно од ГРАД е....ае позз.........................

Искрено, тој тебе нема да ти се врати поради овој твој благо речено ретардиран испад. Најдобар начин да му се извиниш е едноставно да исчезнеш од неговиот живот, верувај ти си последната личност кој тој сака да ја види во овој момент.
А сега, кликни горе десно Одјави се и исчезни од тука!

hahah tocno AMA I AVIONI DA IMAAT.. SELJAK E SELJAK ILI SELJAK OSTAJE SELJAK :D nikogas nikoj ne mi zgresil nisto i neam nisto protiv niv ama ednostavno neznaaaaam...
Душо немаш ти проблеми со „сељаците“, си имаш со тебе. Многу површно мислење имаш, се надевам ке научиш дека човек се цени според карактерот, а не според местото на живеење.

ХАХАХАХАХА

Најубав начин??? Нема девојко - НЕМА, за тебе ниту некогаш ќе има седи си мирна и кажи му отворено дека не сакаш контакт со селани, наместо да му го кршиш срцето и да го полниш со лажна надеж... вака ко демек дома ќе си го земиш дури сте во врска за да не е од село ЛОЛ, не си прави глупави филмови со мозокот. Биди отворена и кажи му дека ти е само за мајтап.

Не се сите фалинки, ваљда

KогА ќе ти кажат дека си глупа, плитка и површна нема да го доловиш моментот (како се почувствувал тој) кој што си му го создала на ‘селанинот‘.

ХАХАХАХАХА

Најубав начин??? Нема девојко - НЕМА, за тебе ниту некогаш ќе има седи си мирна и кажи му отворено дека не сакаш контакт со селани, наместо да му го кршиш срцето и да го полниш со лажна надеж... вака ко демек дома ќе си го земиш дури сте во врска за да не е од село ЛОЛ, не си прави глупави филмови со мозокот. Биди отворена и кажи му дека ти е само за мајтап.

На 20 години ова се страшни работи некој човек да мисли, веќе на 20 години една личност треба да биде исградена со ставови, полна со разбирање, да има РЕЧНИК на изразување, да може да воспостави контакт со секој....Едноставно како и секоја нормална возрасна личност......тоа е ..... Само му пожелувам на дечкото да си најди 1000 пати подобра....

--- надополнето ---

Posle ovie komentari negativni,sto sekako gi navlece samata,i so pricina,se kladam deka si vikas,sto pisav na kajgana,bolje da ne pisev,no istomislenik neznam dali ke najdes,ili dali ke najdes nekoj sto javno ke go iskaze svoeto mislenje kako sto ti toa go napravi,bidejki posle ova "kamenuvanje" sto ti go udrija forumdziive,nikoj nema da go napravi istoto,no bez razlika na se,jas ke ti kazam deka sudbinata e cudna,i deka najcesto mu go nosi na covekot ona sto najmalku go saka.Ne sakam,nitu pak imam pravo da ti sudam,site imame nekoi stavovi od koi i samite se sramime,no sepak gi imame,zatoa koga nesto ke se skrsi,kolku i da go lepis,nikogas povekje nema da bide isto,taka i ti koa ke mu se izvinis,nema nikogas povekje da bide toa isto,takva navreda ne se tolerira,kojznae sto se ne mu se premotalo u glava otkako go slusnal toa,no ke ti kazam deka seljak ne e covek koj zivee vo selo.Koga ke se svrtis naokolu tebe ke vidis povekje seljaci,otkolku sto bi nasla koa bi otisla vo selo,zatoa nemoj da bides vo zabluda,iako za ovie predrasudi e krivo i samoto opstestvo,zosto toa se tie nedostatoci koe samoto gi ima sozdadeno,toa se tie predrasudi za covekot spored negovata opstestvena polozba.Mozebi ti ne sakas decko koj e od selo,ili pak mozebi plasejki se od predrasudite na okolinata i tvoite poznanicki na koi koa ke im kazes od kade e tvojot decko i od nivnata reakcija i nivnite ozboruvanja,pridonele ti da se distanciras od toj decko.I za kraj ke ti kazam deka topkata se vrti,zosto poznavam mnogu lugje od selo,koi denes se profesori na univerzitet,sudii,pa duri poznavam i dekan koj se rodil i ziveel vo selo,ova govori deka opstestvenata situacija i mestoto na ziveenje moze da se smeni so tekot na vreme,no toa sto ti stoi vnatre nemozes da go smenis vo nikoj slucaj,eden den mozebi toj ke bide pobogat i od tvojot iden soprug da receme,togas bi sakal da vidam sto ke si reces i se nadevam ne me sfati pogresno,jas samo ti gi ukazuvav moite gledista na ovaa situacija,i ne mislam nisto loso za tebe,zosto ova sto si se pokajala za toa sto si go rekla govori deka ne si tolku losa licnost i ne treba da ja barame greskata vo tebe,tuku vo samoto opstestvo,zosto lugjeto plasejki se od negovoto mislenje i grizejki se od predrasudite na okolinata cesto pravat greski:):):):):)))):pipi::smir:

:D Izleguvavme dva meseci, neso taka od prilika....A pred toa se znaevme edno 5-6 meseci... Nemam nikakvi zabeleski vo vrska so nego osven so mi preci deka e od selo(nemozam preku toa I NIKOGAS NEMA DA MOZAM ubedena sum) i pocnav kao nesakam veke niso so tebe kazuvav nekoj bezvezni izgovori(pricini) pa mi pukna filmot i mu kazav sho me maci :D normalno e navreden i se custvuvam mn loso radi toa iako sepak iame i sega nekoj prijatelski odnos.. PA SAKAM DA MU SE IZVINAM NA NEKOJ POSEBEN NACIN? STO BI MOZELA DA NAPRAVAM NESTO POKREATIVNO ?:D fala mnogu :D

Како не ти пречеше шо е од село додека сте се дружеле 5-6 месеци? :uvo:
Според ова шо си го пишала и она шо си му го кажала на дечкото мислиш дека си граѓанка? :nenene:
Шо мајка си барала со некого, ако ти пречи шо е од село (ко божем у град нема поголеми сељаци- СВАШТА) ?
Или па си била со него за да го понижуваш?

--- надополнето ---

hahah tocno AMA I AVIONI DA IMAAT.. SELJAK E SELJAK ILI SELJAK OSTAJE SELJAK :D
Обично вака пишуваат оние кои длабоко во себе знаат дека се сељаци, а пред другите тврдат дека се граѓани :tapp:
Ги жалам тие со размислување како твоето. Греота

:D Izleguvavme dva meseci, neso taka od prilika....A pred toa se znaevme edno 5-6 meseci... Nemam nikakvi zabeleski vo vrska so nego osven so mi preci deka e od selo(nemozam preku toa I NIKOGAS NEMA DA MOZAM ubedena sum) i pocnav kao nesakam veke niso so tebe kazuvav nekoj bezvezni izgovori(pricini) pa mi pukna filmot i mu kazav sho me maci :D normalno e navreden i se custvuvam mn loso radi toa iako sepak iame i sega nekoj prijatelski odnos.. PA SAKAM DA MU SE IZVINAM NA NEKOJ POSEBEN NACIN? STO BI MOZELA DA NAPRAVAM NESTO POKREATIVNO ?:D fala mnogu :D

Мене ко ќе ми речит некоја "Сејљак" јас типично сејљачки и викам "Ела испуши ми го сејљачкиов.". Извини му се вака. :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom