statusQuO
Модератор
- Член од
- 18 јуни 2008
- Мислења
- 13.038
- Поени од реакции
- 7.616
троа пораскошен да е...:smir:skap ili eftin- strasna dilema
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
троа пораскошен да е...:smir:skap ili eftin- strasna dilema
Докај 400-500 денари :kesa:skap ili eftin- strasna dilema
И да не седиш со ... у раце ич. Озбилно.
Него, за да дадеме бољи одговор, битно е да ни кажеш како знаеш дека не те сака?
Преку суптилни хинтови као, НЕ те сакам...или?
Јас сум приметила дека на букет од пари паѓаат. Со таков флорално-хартиен аранжман, фидбекот е загарантиран за највише 5 дена.
А, ако сакаш инстант реакција, може и парите на чело да си ги залепиш.
Кај кого може да пали покажување на својата недефинирана личност..кај друга недефинирана личност![]()
Овој совет ме потсеќа на еден од тин магазиниве кој одеше вака: И купуваш аквариум со риба, и го оставаш пред врата да не знае кој и го купил. И после два-три дена и ѕвониш и и викаш сакаш да одиме заедно да купиме храна за рибата:pos2::pos2:
Цвеќе се купува за да ја покажеш својата наклонетост кон веќе блиска личност, и е акт на интимност. Така да после играње ладно само ќе и каже дека врска немаш што сакаш или си играш со неа, или можеби си изгубил кладба:pos2:.
Најголема грешка во случајов што може да ја направиш е да се спријателиш премногу, немој да се поставуваш како прв другар со надеж да се зближиш со неа. А најдобра работа е да изиграваш малку мистичен(по некој комплимент, па поглед, па игнор, па ја браниш пред другите итн, креативност не е на одмет), па кога ќе видиш дека се заинтересирала викни ја на кафе.
Јас сум приметила дека на букет од пари паѓаат. Со таков флорално-хартиен аранжман, фидбекот е загарантиран за највише 5 дена.
А, ако сакаш инстант реакција, може и парите на чело да си ги залепиш.
Никаде не напомена дека ТОЈ неа ја остава, па да дојдеш до таков заклучок =). Како и да е, горенаведената песна е добра, а ако таа тебе те остава, од DHT - Listen to Yor Heart (спората верзија).
има таков момент кој го има написано кога вика да се збогувам со најдрагата личност:helou:
aj nekoj neka mi kazi dokolku se nasol vo mojava situacia kako postapil.idev so edno devojce 15 meseci se bese ok.ja sakav premnogu a sega ustepoveke,se sluci odreden period da ne se vidime i taka nastaanaa problemite,se skarafme no seuste befme vo kontakt,i edna vecer ona se ispijanala i se izmuvala so bifsiot,i mi se javi mi kaza deka ne sakala dek bilo od alkoholot,seto toa jas go pominvam se so fakt deka jas i taa ne odefmetogas i sega sme seuste vo kontakt i jas sm toj sto faakticki ja moli za da se smirime,a ona sekoj odgovor i e neznam,dali sakam sakam fak.da zavrsam i jas sum nnstop pod nervoza,i sam neznam so da pram,kako da ja zaboravam ili so da prammmmmmmmmmmmmmmm:uvo::uvo:
Ај ако може и на мене малце помош ке ми биде од голема корист:kesa:
Идам со девојка доста време во и во последно време имам доста проблеми, мегу нив еден е и проблемот околу sex-от! Се вади со тоа демек имало добиено, а за да несватиш дека те лаже дека те мота треба да си дрво:baeh:; А за тоа време имам "другарка" која ме свига и која е убава ама не ја сакам неа си ја сакам зенска ми и сеа стварно незнам сто да правам се ставам у дилема![]()
Luge potreben mi e sovet((((((((((((
Vaka imam golem drustvo da recam ama poslednov preiod rabotite ne odat kako sto treba:S vo drustvoto ima edno momce koe postojano e so mene i sl,
postojano samo me guska,no posledniov period site se zafrkavaa na smetka moja i negova no nekako rabotive gi preminuva granicite na drugarstvoto,a jas nz sto da pravam.posledniov period i negovite drugari postojano mi vikaat deka sne bile mn ubav par i takvi slicni komplimenti.No jas mislam deka seto ova e samo zafrkancija od nivna strana,a nz so koja cel go pravat seto ova:S:S:S:S::Ss
nz kaj mi e umo sega,ve molam kazete nesto sto mislite za ova vie.
:nesvest:
Luge potreben mi e sovet((((((((((((
Vaka imam golem drustvo da recam ama poslednov preiod rabotite ne odat kako sto treba:S vo drustvoto ima edno momce koe postojano e so mene i sl,
postojano samo me guska,no posledniov period site se zafrkavaa na smetka moja i negova no nekako rabotive gi preminuva granicite na drugarstvoto,a jas nz sto da pravam.posledniov period i negovite drugari postojano mi vikaat deka sne bile mn ubav par i takvi slicni komplimenti.No jas mislam deka seto ova e samo zafrkancija od nivna strana,a nz so koja cel go pravat seto ova:S:S:S:S::Ss
Значи ако има интерес од твоја страна зашто да не го прифатиш предизвикотLuge potreben mi e sovet((((((((((((
Као, место број на телефон и call me, и пишуеш пин и Потроши ме...Нема потреба од толку креативност, и кредитни примаат, само пинот напиши и го...
И пак не го даваш одговорот...Значи, дали некогаш самата ти рекла дека не те сака, односно нејќе да има ништо со тебе, или све се тоа твои претпоставки?Абе уште го сака тој нејзиниот..иако раскинаа сеа.Ама осеќам дека не ме сака..нема везе...ја како и да е со ....в раце не остануам:baeh:
Би сакала ли ти нивните муабети да станат реалност, т.е би сакала ли стварно да бидете пар?Luge potreben mi e sovet((((((((((((