Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
e sea druze mnogu baras.ti bese ubavo so nea a? a kade ti bese devojkata za toa vreme? mnogu sum srekna koga ke slusnam vakvo neso.mnogu sum srekna koga i vie maskite patite. e sea druze pomos ti nema ,idi kaj nea i pobaraj ja za zena...ako ne te sutne

e sea druze mnogu baras.ti bese ubavo so nea a? a kade ti bese devojkata za toa vreme? mnogu sum srekna koga ke slusnam vakvo neso.mnogu sum srekna koga i vie maskite patite. e sea druze pomos ti nema ,idi kaj nea i pobaraj ja za zena...ako ne te sutne
Среќна си кога некој друг пати? Браво.

Aplauz za devojkata kojasto se raduva na maski koisto patat :aplauz: :lud:. Ama dobro mala e uste ne e ona kriva

Aplauz za devojkata kojasto se raduva na maski koisto patat :aplauz: :lud:. Ama dobro mala e uste ne e ona kriva

Оф топик - Аплауз за девојката која добила К** по чело па сега сака да гледа машки како патат.

Многу грубо беше ова кажано. Не знам што сакаш да постигнеш ама со ова не постигна ама баш ништо! Има и женски и машки кои биле повредени и кои патат.Ти сигурно уште немаш големо искуство во љубовта!

pa se znae so treba da napravis:da probas kaj tipkata da vidis dali ke saka.ali tesko deka ke saka posebno ako porano sakala.ali probaj moze ke saka :P

:kesa: :pop: :pop: :pop: :pop: :pop: :pop: :pop: :pop: :pop: :pop: u skopje se muvavme dugachko vreme ona znaeshe deka imam devojka i se ama mnoguy me sakashe i sea trkaloto mi se svrte

PA NORMALNO BE BRAT OVIE ZBOROVI SE TI KAZUVAAT
SEGA SAM TREBA DA SI POMOGNES KAKO NAPRAVILA DEVOJKATA DA JA ZASAKAS TAKA PRAVI I TI ZA DA SE VRATI NEJZINATA LJUBOV KON TEBE NO NAJPRVIN RASCISTI SO VRSKATA ZA DA I DADES DO ZNAENJE DEKA TI ZNACI, DEVOJKITE GO SAKAAT TOA - DA I UGODUVAS.
SREKNO I POZDRAV

Стисни Caps Lock следен пат!leandra

Ај пак за мене малку помош.
Овака со срцето се запознавме на нова година ово оно и се фативме бргу после тоа. Но некако не сме блиски. Се сакаме, но муабетот никако да ни тргне. Ај нешто , помош да се зближиме или слично. Каде грешиме ? Или ке се среди со тек на време?

Гат демит ! :)

22 сме, само 22 дена се знаете... цел живот не ти е доволен за да запознаеш некоја личност, па камо ли 22 дена.
Кулирај си, уживај во врската... се доаѓа со време, мислиш јас дечко ми кога го запознав во очи му видов што човек е, кои се неговите желби и стравови, што сака во животот... ?:smir:

аааа Гоцеее.....дете наше....

Абе брат види вака...има различни типови на девојчиња...така да ти неможеш да очекуваш дека секоја ќе знае да ти направи муабет или сл.
А друг фактор можеби е нејзиното искуство со дечковци....оти можеби ти си и прв и тоа би требало да значи дека ќе почекаш малце девојчето да помине низ повеќе психолошки фази додека се опушти скроз....

ај мал си ти тек понатаму ќе се нервираш заради тоа...на пример девојчиња што биле мирни и повлечени во секој поглед,а исто и во врска....после подолг период знаат да изненадат!!!

ај поздрав и немај гајле..кулирај
:salut:

Bah maWecko... лош совет!

Ништо, откажи се.
Со неа не ти оди муабетот, не можете да најдете заеднички теми... па, зошто би се заљубил во неа и би бил во врска??

Едит: ај да не бидам толку груб, малку набилдај си харизма како во Симс :) Почни и муабет за било што што мислиш дека би ја интересирало... ако не оди... менувај тема под хитно.. ако пак не оди: мојот горен совет!

Боже, мене стварно ми се спие... го промашив делот дека не им оди муабетот...

Епа брачко, ако сакаш врска базирана на менвање лиги- продолжи, ако не...
bk.gif

Во право е Димитар... во што од неа си се заљубил?

Ај пак за мене малку помош.
Овака со срцето се запознавме на нова година ово оно и се фативме бргу после тоа. Но некако не сме блиски. Се сакаме, но муабетот никако да ни тргне. Ај нешто , помош да се зближиме или слично. Каде грешиме ? Или ке се среди со тек на време?

Па стојам зад тоа дека ако по 1,2 гледања (искачања мислам) не осетиш хемија, искри, пеперутки и слични глупости тогаш нешто не иде. Добро, можда типката е срамежлива ама сепак...тоа не ја оправдува ситуацијава. Не знам, ако си во дилема, пробај да излезеш со нејзе уште еднаш, 2 пати, па ако уште се мачиш со истиот проблем, стави крај.

можеби не е заљубен, онака си тргнале да пробаат, ама ете не оди! :toe:
а вели "се сакаме" хм....за 22 дена си се "заљубил"? и ако да, можеби во физичкиот изглед или не знам.
мој совет...пробај уште малку, ако не оди не оди...ќе си најдеш друга шо ќе си го имате муабетот...и ќе се сакате ама вистински :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom