Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Е не ми се верува дека ќе барам помош за ова ама еве:
Идев со една девојка ама пред да се запознам со нејзе сум паднал во око на друга

Ај појасни ми ја реченицава зашто не ја разбирам жими мајка :uvo:

Прашањето ми е дали пак да бидам со првава пошто со вторава нема шанси (и пратив порака каде САМО лека ноќ и посакав а таа ми врати со порака во која меѓу другото вели да не и се јавувам и да не и пишувам ништо повеќе). Иначе знам дека е чудно ама знам дека заебав работа но и после отворено што и реков на првата дека не сакам да бидам со нејзе, ми нема спас, (упорна е што да кажам). ХЕЛП!

Онаа вторана сакала да те искористи само може е некоја форумџика која сакала да те испровоцира:pos: а онаа првана гарант те сака или знаеш како да ја задоволиш :pos: ако имаш чувства спрема неа продужи си
:helou:

Ај, да ве видам :) зш немом да ватам женска во Лето? ко е најубо, јас ваќам само во Зимски распуст или за време на учебна година ...
УПМ!

Ај, да ве видам :) зш немом да ватам женска во Лето? ко е најубо, јас ваќам само во Зимски распуст или за време на учебна година ...
УПМ!
Најверојатно заради тоа што за време на учебната година или зимски распуст сеуште не ти испарило тоа што те учеле по македонски јазик :helou:

kratka misla ....PowerBoY14, srednoskolec si, neli ??
imas ljubovni problemi, tocno e , ama drugi , ova ne ti e problemot ...

Ај појасни ми ја реченицава зашто не ја разбирам жими мајка :uvo:

Онаа вторана сакала да те искористи само може е некоја форумџика која сакала да те испровоцира:pos: а онаа првана гарант те сака или знаеш како да ја задоволиш :pos: ако имаш чувства спрема неа продужи си
:helou:
Zaradi ova ja mrazam ljubovta,ili ti sakas nekoja,a taa ne te saka,ili taaa te saka a ti ne ja sakas....Zosto se` mora da bidfe tolku slozeno?:nesum:

Zaradi ova ja mrazam ljubovta,ili ti sakas nekoja,a taa ne te saka,ili taaa te saka a ti ne ja sakas....Zosto se` mora da bidfe tolku slozeno?:nesum:

Зато шо ти си опседнут...

И сеа реакција: Ја опседнут?! Па ко овде стално показује Нектар мармеладе...

A za promena stvarno ljubovni problemi da pisuvavte ovde?
NEBO666 a toa so : Taa te saka ti nea ne ili obratno e prosto kazano Zakonot na karmata.. A dodusa i na ljubovta.. Ako te sakaat 20 devojki ti nemozes site da gi sakas :poss:

Ако имате излив на емоции има други теми повелете,оваа се вика Љубовни проблеми,значи ако има некој проблем да го решиме.
Ако се продолжи со глупости пишување на оваа тема и на секс школо,двете ќе одат под клуч!

lugeeee,pomos!!!mu raskinav na eden i sea ne mozam nikako da go zaboravam,toj e od drug grad a ja premnogu go sakam!mi ponudi da se muvame koga ke otidam kaj nego i jas prifativ,ali znam deka koga ke dojdam u sk ke patam po nego,kako sto sega patam!i neznam dali da mu pisam sms deka nema da se muvame!neznam so da pravam!ve molam pomosss!!!ve molam!!!
p.s.on bese kriv sto mu raskinav i zatoa nemozam da go zaboravam,ina4e jas nemase da mu raskinam!!!

Имаш 13 години дај не размислувај така. Најди си некој од таму каде што живееш, што ќе ти е некој од друг град на твоја возраст.
Ако сакаш да испаднеш глупава мувај се со него...ако не сакаш продолжи си понатаму, цел живот е пред тебе:helou:

lugeeee,pomos!!!mu raskinav na eden i sea ne mozam nikako da go zaboravam,toj e od drug grad a ja premnogu go sakam!mi ponudi da se muvame koga ke otidam kaj nego i jas prifativ,ali znam deka koga ke dojdam u sk ke patam po nego,kako sto sega patam!i neznam dali da mu pisam sms deka nema da se muvame!neznam so da pravam!ve molam pomosss!!!ve molam!!!
p.s.on bese kriv sto mu raskinav i zatoa nemozam da go zaboravam,ina4e jas nemase da mu raskinam!!!
Овој истиот е? Тој што беше искрен и те сакаше :kesa:

Дали ти текнува на ова?
Без разлика, имај си на ум дека нема да ти успее

Aj nema veze...,i taka i taka ne mozete da me svatite,ali aj...Sepak fala na sovetite!!!
Те сфаќам и тоа како, читај го постот на сикбој
http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=4867&page=3&highlight=%F0%E0%F1%EA%E8%ED%F3%E2%E0%9C%E5
Девојката за која зборуваше ми е другарка а за случајот знаев се.

Раскиниму скрос без мување, ќе ти биде тешко најмногу 1 месец.
Значи целиот муабет ми беше сега девојката жали што коси корнела за него. Си продолже со животот и никому ништо исто како и сикбој

Ќе ти биде тешко толку колку што ти ќе си умислиш дека ти е,па ако се маваш од ѕид цел живот,цел живот и ќе ти биде тешко.Побогу,имаш 13 год. цел живот е пред тебе...зарем сега ќе патиш по машки?!А и што фајде ако продолжите да се мувате?Ти си му раскинала со причина,самата кажа дека било поради него...па јас не гледам зашто би продолжувала да имаш било каква физичка врска со него...
Лет ит гоу:smir:

aj help okolu ova..

tipkata mi se svigja onaka MNOGU! ali neznam so da napravam za da i dokazam i iam kazano i iam dokazano.ja iam zalapano i pak ne mi veruva...

po priroda sum coek so mng.saka da remeti nekoj ali za takvi raboti ne remetam nikoj...HELP

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom