Da, ama taa ke go zamrazi, ke go obvinuva, koga toj ke prodolzi so zivotot ladno krvno, taa nema da se pomiri so toa, pa ke pocne da go zamara .... i posle pocnuva spanska serija....Причина плус да се оттргне од неа што побрзо.:wink:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Da, ama taa ke go zamrazi, ke go obvinuva, koga toj ke prodolzi so zivotot ladno krvno, taa nema da se pomiri so toa, pa ke pocne da go zamara .... i posle pocnuva spanska serija....Причина плус да се оттргне од неа што побрзо.:wink:
И кога ќе дознае дека уствари се глупира - ќе престане.Da, ama taa ke go zamrazi, ke go obvinuva, koga toj ke prodolzi so zivotot ladno krvno, taa nema da se pomiri so toa, pa ke pocne da go zamara .... i posle pocnuva spanska serija....
Аааа, сега почна да ме нервираш.Acid , vo pravo si , za toa sto kaza, ama devojceto e 16 godini... letaat , togas... zatoa mu rekov da izigrae pametno momceto, so nea... na 16 godini uste ne razmisluvaat t.e. ne se sozreani ... a i togas gi razvivaat onie kompleksi od koi posle , nie maskite kosa ni se kreva...
me razbiras...
Не е тоа паметно играње. Тоа е губење време со 16-годишна лабилна девојка која Господ знае на што се е спремна. И наместо да и се изгуби од живот, ти советуваш да биде до неа. Не иде бе, и точка.
Замисли како ќе и биде во понатамошните врски-ќе мисли дека со солзи ќе постигне се` што сака. Нека бега бре, 16 години има, зар за такви ќе се замара?
Реално гледано, никој не е нешто посебно зрел и совесен на 16 години. Тогаш вријат хормони, се заљубуваш во секој трет/а...не е тоа проблемот. Не е тоа фин начин, тоа е огромно лицемерие.da ja ignorira, taa ne e zrela da prifati takvo nesto.
jas psiholoski pristapiv na problemot deka na fin nacin i toj ako znae kako da odigra so nea moze da se resi bez da ima konflikti...
da bide zrel za nea , za da i gi otvori ocite...
no sekoj si ima svoj nacin na resavanje na problemi...
Ама добро кажа Мери Џејн, преиспитај си ги чувствата кон девојчето, ако не ти значи-откачи ја.
Како прво - не си заљубен.ej a sto da pravam jas be?
jas sum zaljuben vo edno devojce sto ne e makedonka( albanka e ),a taa za mene nisto ne znae.Nemam hrabrost ni da se zapoznaam so nea,a ne drugo.....
Како може да си заљубен а ни муабет не си напраил со нејзе, може кога ќе се запознаете нама да ти се допаѓа ќе те нервира или ќе ти биде одбивна...Собери храброст и запознај се ако те одбие отиди кај друга, па кај трета итн. 16 години имаш не се замарај со заљубување другар, тоа е мој советej a sto da pravam jas be?
jas sum zaljuben vo edno devojce sto ne e makedonka( albanka e ),a taa za mene nisto ne znae.Nemam hrabrost ni da se zapoznaam so nea,a ne drugo.....
Не си заљубен.sto ne mi kaza pred da se zaljubam?
Sega gotovo e,nema sansi da odam kajm druga
sto ne mi kaza pred da se zaljubam?
Sega gotovo e,nema sansi da odam kajm druga
Не си опседнат а знаеш и нејзините како се викаат? Не си опседнат а ја демнеш на тренинзи? Мене ова ми личи на типична опсесија, биди среќен ако не ти прсне нешто во очи.e da be,opsednat sum....ako znam nesto povece za nea neznaci deka ja manijacam i ja demnam,samo sakam da znam nesto povece za nea.Sto ima loso vo toa da znaes povece za nekogo?Toa kolku povece znaes i si informiran za nesto,ti ja namaluva sansata da zgresis,a jas tokmu od toa se plasam.Jas nemislam deka mi mi ja ја врзала една по муцка,zs nema takov karakter.A sto treba da pravam ako sum zaljuben?
како прво треба да го смениш фонтот т.е. да пишуваш со кирилична подршка.e da be,opsednat sum....ako znam nesto povece za nea neznaci deka ja manijacam i ja demnam,samo sakam da znam nesto povece za nea.Sto ima loso vo toa da znaes povece za nekogo?Toa kolku povece znaes i si informiran za nesto,ti ja namaluva sansata da zgresis,a jas tokmu od toa se plasam.Jas nemislam deka mi mi ja ја врзала една по муцка,zs nema takov karakter.A sto treba da pravam ako sum zaljuben?