Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
E ja na 15 znam i love so e :P

Незнаеш, само мислиш дека знаеш. И јас викав за секој следен е овој стварно го сакам, а немаше врска ... Вистинска љубов од 16 па натака според мене ...

А Ферги за тебе : Од каде си сигурна дека те сака ? Колкав е тој ?

Мислам дека врската неможе да опстане повеќе од 1-2-3 месеци бидејки се работи за ДЕЦА. Не ти треба сериозна врска на 13 години, ако ти раскине по порака, ништо страшно, ќе го заборавиш, имаш уште мнооогу живот да видиш после него.

Chek On It mozda si u pravo.. Ama neznam.. Nikogas prethodno ne sum rekla za nekoj deka go sakam.. Sega se osekam POINAKU.. Neznam.. Nekako mi znaci poveke od zivotot..

Незнаеш, само мислиш дека знаеш. И јас викав за секој следен е овој стварно го сакам, а немаше врска ... Вистинска љубов од 16 па натака според мене ...

прв пат се заљубив на 8 години, се фативме дури 5 години после тоа. Кога раскинавме неможев со месеци да ја преболам, имав муваторки, имав девојки но во ниедна од нив неможев да најдам соодветна замена за да ја заборавам, се додека не ја сретнев мојата бивша Анастазија :( сега неможам да и најдам на неа замена... или можеби несакам... :(

Ete dokaz deka sepak godinite ne se precka vo nisto..

Aj nema veze...,i taka i taka ne mozete da me svatite,ali aj...Sepak fala na sovetite!!!

Pomagajte imam eden problem. Edno devojce koe mnogu mi se svidja vika deka fatila decko a jas znam, deka toa ne e tocno. Samo taka se ponasa za da mi vrati za nekoi stari smetki i da izbegne odgovornost.Znam deka i se svidjam jas ali nikako ne mozam da ja fatam.Ne saka da razgovara so mene. Neznam nekako cudno se odnesuva. vika deka ne i bilo bas prijatno. Ke moze nekoj sovet please.

Pomagajte imam eden problem. Edno devojce koe mnogu mi se svidja vika deka fatila decko a jas znam, deka toa ne e tocno. Samo taka se ponasa za da mi vrati za nekoi stari smetki i da izbegne odgovornost.Znam deka i se svidjam jas ali nikako ne mozam da ja fatam.Ne saka da razgovara so mene. Neznam nekako cudno se odnesuva. vika deka ne i bilo bas prijatno. Ke moze nekoj sovet please.
...hmmmmmmm...vraka stari smetki i glumi ludilo,pa i izbegnue odgovornost,sorry bratche,(tuka nepostoi iskrenost i fer play) ama ne mi izglea kako nekoja sto bi trebalo da bide so tebe,maglaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...pozdrav...idi dalje...

I jas mislam isto Vlatce.Ti i porano imas pobarano sovet za ova, mislam deka e za istoto devojce i mislam deka treba da se trgnes.Ona znae deka "te ima vo race". Probaj napravi nesto so druga,neka ja zaboli malce, neka se zainteresira za tebe. Ako taka dojde po tebe,tvojae,ako ne i cue uvo za tebe,znaci ne ja interesiras i ne te zasluzuva i nikogas ne ni bila tvoja.Ostaj ja uste e so bubackite vo glava

mmmm иначе пред една недела истото ми се деси :)
и мене ми рече дека си фатил девојка а немаше везе..блла бла долга приказна...
Јас мислам да се тргнеш од неа...што ќе ти е типка што те лаже па уште ти вика имам дечко бла бла...
најубаво е да ја баталиш...сепак може несакаш зашто ти се свиѓа али има и други :):smir:

Врати мило за драго и ќе добиеш одговор на прашањето: Дали навистина и се допаѓаш?
Си размилил ли дека е можно само да си игра со тебе, затоа што е многу интересно кога гледаш како некој лета по тебе и ти си играш со него ко мачка со глушец.
Како таа тебе, така и ти неа. Врати и во иста мера, ќе ги видиш нејзините намери. Ако навистина и се допаѓаш, ќе ја боли она што и го правиш, па кога тогаш ќе прозбори. Види таму, најди некое момиче да смуваш, па види реакција. Ако не те ферма и даље, не те заслужува, фрлај ја

ke moze malku da mi pomognete?vaka imam vrska so eden koj e vo dr.grad,potpolno mu veruvam deka me saka,i stvarno primetuvam deka e iskren,t.e.deka stvarno me saka!samo rabotata e sto jas se plasam sekoj den,slu4ajno po telefon da ne mi raskine poradi toa sto ziveeme vo razli4ni gradovi!ve molam malku pomos!!!

Гледам дека имаш 13 год...хммм и имаш дечко од друг град?!
Како што рече Скулгрл и ја мислам дека шансите да успее врската се нула...таквите врски многу ретко успеваат плус сеуште си многу мала за да имаш врска во далечина...тоа за некои поголеми :))))))
ти што викаш неможеме да те сватиме ај ти објаснисе поубаво па ќе ти дадам совет...
пс.имав врска во далечина знам како е...
never gonna do it again
:smir:

Jas imam problem
Nedelata raskinav so zenskata so koja odev cetiri meseci za druga, i i raskinav bez posebno objasnuvanje, pa ne i e jasno zs tocno sme raskinale. I otkoga raskinavme si go ziveev normalno zivotot do vcera, koga drugarkite nejzini mi kazaa sto se slucuva so nea. Pocnala na domasnite po doma da im se dere za bez gluposti, ne otisla na rabota cela nedela, ne jadela i ne spiela cela nedela, pa izgubila dosta od tezinata, cela nedela placela den i nok. Ocite i bile poteceni od placenje. Sakala vecerva da razgovarame, i ke saka da se smirime. Jas ne sum siguren sto da pravam zatoa sto koga bev so nea mnogu mi bese dosadno, denot mi bese programiran, se znaese sto vo kolku satot se slucuva. Jas nea ne ja sakam, ama vcera koga mi kazaa za ova, ne mozev da zaspijam cela vecer, a novata zenska mi e samo za zabava, od moja strana, a taa pocnuva da pokazuva ljubov sprema mene ama znam deka nikogas nema da me saka kako starata zenska.
Ve molam za seriozni soveti i bez zafrkancii zaso navistina ne znam so da pravam.

P.S.
Jas imam 16 god, starata zenska ima 16 a sega novata ima 17god

Очигледно девојчето си има проблеми. Се однесувала посесивно и опсесивно за време на тие 4 месеци?
Ако не ја сакаш-не и прави да и биде потешко со тоа што ќе и се смириш, ќе видиш кога-тогаш пак ќе ти се здосади, а на неа ќе и биде бетер.
Видете се, разговарајте, на 16 години не се ни очекува да се има сериозна врска, објасни и го тоа и советувај ја да продолжи со животот. Ако така се справува со сите љубовни разочарувања, далеку ќе стигне.

nemase psihicki problemi dodeka bese so mene, znam deka mnogu me sakase, pred mene imase nekolku deckovci ama za nieden ne i bilo tolku loso kako sega

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom