Jas imam problem
Nedelata raskinav so zenskata so koja odev cetiri meseci za druga, i i raskinav bez posebno objasnuvanje, pa ne i e jasno zs tocno sme raskinale. I otkoga raskinavme si go ziveev normalno zivotot do vcera, koga drugarkite nejzini mi kazaa sto se slucuva so nea. Pocnala na domasnite po doma da im se dere za bez gluposti, ne otisla na rabota cela nedela, ne jadela i ne spiela cela nedela, pa izgubila dosta od tezinata, cela nedela placela den i nok. Ocite i bile poteceni od placenje. Sakala vecerva da razgovarame, i ke saka da se smirime. Jas ne sum siguren sto da pravam zatoa sto koga bev so nea mnogu mi bese dosadno, denot mi bese programiran, se znaese sto vo kolku satot se slucuva. Jas nea ne ja sakam, ama vcera koga mi kazaa za ova, ne mozev da zaspijam cela vecer, a novata zenska mi e samo za zabava, od moja strana, a taa pocnuva da pokazuva ljubov sprema mene ama znam deka nikogas nema da me saka kako starata zenska.
Ve molam za seriozni soveti i bez zafrkancii zaso navistina ne znam so da pravam.
P.S.
Jas imam 16 god, starata zenska ima 16 a sega novata ima 17god