posledniot pat koga se vidovme jas rekov i sto sega? i do koga vaka? a on nisto prvo mislese deka se salam deka ne ocekuval od mene nesto vakvo a jas veke ne mozam samo da se gledam so nego i nisto samo potesko e posle. a dodeka e on vo moja blizina nikogas nema da mozam da najdam decko. na site nesto ili im fali ili on ke se javi da se vidime i ja ke se ponadevam i se vo krug celo vreme
Конкретно во твојот случај...
Сум имал врска најдолга од година и осум месеци... Не знам колку се сакавме.. Ама.. Како што гледам 6 години се.. не голем.. ОГРОМЕН период..
Мој совет е да разговарате подробно за проблемот што го предизвикал овој исход на настаните.. И да најдете начин да го решите.. Ама заедно..
Да напоменам... Тоа значи многу часови разговарање, каде карањето е неизбежно... Ама мора да го издржите тоа... Ова ти го кажувам од искуство.. Сум го поминал и знам како е...
Ќе мора да помините низ неколку фази на анализа на вашата врска, се она што сте го поминале заедно... Да најдете одговор на прашањето ``Кој и каде направил каква грешка?``... ``Дали може таа грешка да се поправи?``...
А ако ги оставите вака работите.. Ќе биде тешко покасно да се реши овој проблем, затоа што ке застари... И ќе се заборават многу работи и ќе има додатни фактори што ќе влијаат на вашите идни односи.
Сепак, на крајот, за секој проблем постои соодветно решение.. За секој конфликт постои соодветен компромис, кој едноставно ќе биде од полза на двете страни.
Сега за сега можам да ти речам само едно СРЕЌНО..
П.С.
Дали го сакаш?