Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
se sto ni se slucuva moze da se kontrolira(vo granica)

sweet напиша:
Abe nema vrska kolku godini imam,najbitno e sto premnogu sum zaljubena vo nego i zatoa baram pomos,a on saka vrska bez obvrska,nekolku meseci se muvame.Na pocetok ne mi bese vazno no so tek na vreme svativ deka sakam da imam vrska so nego,na nego mu stana jasno deka se zainteresirav se poveke za nego i tuka ne sakam da zgresam ako doznae deka sum ludo vljubena vo nego ke bide kraj.Odbegnuva da razgovarame za vrska.Toj pokazuva deka se interesira no nikogas toa ne mi go vika koga sme zaedno go osekam deka saka da e so mene,i ima nenormalni strasti, a za vrska ne ni spomnuva stvarno ne go razbiram.Se nadevam me svativte sto sakav da kazam.

ne se zamaraj premnogu toa e sekogas taka koga si zaljuben vo nekogo koj seuste ne go ima iskuseno toa ili ne e svesen sto mu se slucuva .Ako e navistina tocno toa sto vikas deka ima nenormalni strasti i saka da e so tebe i ako pominuvate mnogu vreme zaedno mozebi nego seuste ne mu e jasno kolku mu znacis.taka da probaj da mu dokazes so mala politka(barem mene toa sekogas mi uspevalo)pocni da go izbegnuvas,ne mu se javuvaj sekoj den-pocekaj da vidis dali ke ti se javi,potoa koga ke ti ponudi da se vidite ne prifakaj pod negovi uslovi i vreme tuku nametni svoi i objasni mu deka imas i ti nekoi obvrski vo zivotot pred nego t.e. deka ne e samo toj na prvo mesto vo tvojot zivot i sl.A ako navistina te saka ili oseka nesto za tebe toj nema da moze da izdrzi bes tebe i ke razmisli malce okolu toa kako bi mu bilo bez tebe bideejki koga ke pocnes da go odbivas za nekoi raboti za koi misli deka gi ima vo sekoe vreme ke se zamisli sto se slucuva i mislam deka toa ke go pottikne da razmisli za vasata vrska. A ako i toa ne zapali zlatna sestro ne ti go biva tipot begaj podaleku od nego kolku sto mozes pred da bides povredena.
od se srce pinki:)

vnimavaj

RealGirL напиша:
Ја тука не се согласувам со тебе срцка..они се мувале 3 недели а не 3 години..колку он можел да се навикне на неа?Мислам дека не е навика во прашање..еве ти мое мислење ако мислиш дека можеш пак да се вратиш таму и да бидеш со девојката ок тогаш а ако не?
Што се замараш толку..било убаво додека траело...соочи се со реалноста и ќе си најдеш друга има убави девојки и тука:wink:

mace sekoja pocit kon replikata no ne znam kolku si informirana za toa tie mozebi zaedno spiele.ziveele.....i toa traelo 3 nedeli no tie bile poveke vreme zaedno 3 meseci se muvale bideejki toj imal druga devojka (samiot veli trkaloto mu se svrtelo i go tresnalo pravo po nos) kolku sto me sluzi memorija jas taka procitav i zatoa mislam deka toa e dovolno vreme da stane navika i kako sto kazav pred toa ......

tepaj vreme

Acid напиша:
Само да се надоврзам.

ИЗБРИШАВ ЕДЕН КУП СЕИРЏИСКИ МИСЛЕЊА ОД ТЕМАВА.

Темата е за помош, ако мислите да се сеирите - подобро не пишувајте. Ако продолжите да се сеирите и да забегувате од темата ОКО НЕМА ДА МИ ТРЕПНЕ ДА ВЕ БАНИРАМ. Прочитајте ги правилата, убаво е опишано дека заради бегање и уништување на темите може да добиете бан. Не се курчам, не се лутете. Повеќе се лутат на вас тие што навистина им е потребна помош отколку вие на мене.

Значи, ако имате некој добронамерен совет - споделете го. Во спротивно не пишувајте на темава.

brat vo potpolnost se slozuvam so tebe ama mislam deka na tie sto ti e upateno ova ama ic ne im e gajle tie se tuka za da si tepaat vreme i ako ti gi baniras ke najdat nacin povtorno da vlezat odnovo ili pak ke tepaat seiri na nekoj drug sajt. sakav samo da izrazam moe mislenje. ubavo gi predupreduvas ali ne im se zamaraj.ke im pomine koga ke imaat maka:)

hahhahaha-sorry

Lady Satori напиша:
Еј луѓе да ве прашам нешто:
Возможно ли е да се чувствува љубов за двајца во исто време , она едниот ми беше доооолга љубов , со другиот бев едно време и мн. ме сакаше , и сега морам да бирам , ама мислам дека нема да можам а кај и да е и двајцата ќе ме ,,натепаат,, ако не се одлучам за брзо време.:raz: :sakas_ust :lazgo: :icon_ques

mace toa veruj mi deka ne si sama ima mnogu so istiot slucaj kako tebe.konkretno i jas go imam toa doziveano da ti objasnam ako imas nekoja pouka od toa slobodno pisi mi:)vaka:imav vrska dolga ne 6mes. tuku godini skoro pred zimanje ljubov sto da ti pricam(ne se bitni problemite sto bile vo vrskata)bitno e toa sto kako sto i sama vikas go sakav ali po nekoja igra na zivotot zasakav i drug decko(ne bev vo vrska so dvajcata )? i sea??? lele samo da znaes kolku mi bilo gadno gi sakav dvajcata i so nisto ne mozev da si odvojam ili dokazam koj e podobar?sto normalno i nikogas nema ni da doznaes(ova znam deka e razocaruvacki no toa e vistinata-realno) no zivotot sam ke ti pokaze najverojatno,jas imav soveti koi i za dvajcata mi kazuvaa deka ke imam uspeh i sto napraviv jas? ne mozam da ti kazam kako odbrav koj no poukata od toa sakam da ti ja kazam.jas go odbrav noviot decko dali poradi ''neiskustvo'',''ljubopitnost,''pomlad'' ili ''postar'' itn. koj znae ni sama ne znam ali ona sto e najbitno sto sakam da ti go kazam e deka sto i da napravis kogo i da odberes sudbinata ne ti bega:
STO E TVOE KE SI DOJDE
mene licno ne mi bil pisan ni edniot ni drugiot koga ja zapoznav mojata segasna ljubov-vistinska ljubov svativ deka dodeka sozrevame samo se ucime kako da sakame zatoa sekoja ljubov ni e vistinska i samo nea ja barame no koga ke ja zapoznaes veruj mi samo togas ke znaes deka taa ti e prva i posledna.a tocno e deka moze da se sakat povekeod eden istovremeno no vistinskiot e samo eden jas sum veke 3,5godini so nego i sekoj den go sakam se poveke se sto se slucuva poveke ne zblizuva,koga ke se skarame nevozmozno e da ne se smirime itn.zdravje boze ke vidis:)

DLABOKO SE IZVINUVAM AKO PREMNOGU ISFILOZOFIRAV
I USTE PODLABOKO KE MI BIDE MILO AKO TI POMOGNAV NESTO:>

пинки почетник си ама дај бе собери све во еден пост, за џабе си се мачел ке те бришат или па ке ти спојат постови модераториве, само џабе ги мачиш

abe ova za problemive i pomos eoki ali glupo e so te citaat site pa na raat bas bas nemozes da se iskazes so sakas da kazes doduse i jas si imam problemce ali komplicirano e

i to:)

gOJDO напиша:
Јас не мисалм да се вреѓаме, мислам стварно не ти личи на образованието и возраста за да ме нарекуваш со погрдни зборови како ненормален.
За да помогнеме неопходно е да знаеме информации како возраст, изглед и останати ситници. Тие ќе ни овозможат објективно да ја усмериме кон одредена група на потенцијални швалери.
Воедно ќе се пројави и интерес кај дел од машката популација на форумов, зошто да се усреќи еден член од форумот, кога може и повеќе.

izvini vaka ama kako se poveke i poveke citam tvoi mislenja i repliki se poveke mislam deka ti si eden od onie neserioznite. I sebicen si premnogu ne znam ne sakam da mi se nalutis no jas takov vpecatok dobivam cesto si davas sloboda da navredis nekogo,ne se zamaras dali na nekogo mu smeta tvoeto mislenje(t.e.ne go ni fermas) na pr.(baras visina,tezina... uste broj na gradnik fali da ti kazuvaat i boja dolen ves a za sto? samo za sovet da dades na covek i da ne se nerviram dovolno e toa ne objasnuvam poveke) a pritoa mozebi i ne si svesen,no ne e vazno jas mislam deka treba da bides malce pomalce aroganten pocnuvas da mi licis na narcis:) milo moe za sovet treba samo da imas dobra dusa i od srce da go kazuvas toa sto go mislis i nisto poveke od toa.

jas ti go kazuvam ova zatoa sto mozebi ima da ubavi ,zgodni,simpaticni ,polnicki,manekenki itn. megutoa ni edno od tie ne e kvalifikacija za taa devojka samo toa sto e vnatre vo nea ili nego e dovolno za da go najde praviot covek. jas mojot go odbrav i toa veruvale ili ne voopsto ne mi se dopagase ne sakav duri ni da izlezam so nego a sega go sakam poveke od se.

JAS JAVNO SE IZVINUVAM DOKOLKU OVA TE NAVREDUVA NESTO
--------P.C. -----NE SE LUTI OVA TI GO KAZUVAM OD SE SRCE

Фала

pinki напиша:
mace toa veruj mi deka ne si sama ima mnogu so istiot slucaj kako tebe.konkretno i jas go imam toa doziveano da ti objasnam ako imas nekoja pouka od toa slobodno pisi mi:)vaka:imav vrska dolga ne 6mes. tuku godini skoro pred zimanje ljubov sto da ti pricam(ne se bitni problemite sto bile vo vrskata)bitno e toa sto kako sto i sama vikas go sakav ali po nekoja igra na zivotot zasakav i drug decko(ne bev vo vrska so dvajcata )? i sea??? lele samo da znaes kolku mi bilo gadno gi sakav dvajcata i so nisto ne mozev da si odvojam ili dokazam koj e podobar?sto normalno i nikogas nema ni da doznaes(ova znam deka e razocaruvacki no toa e vistinata-realno) no zivotot sam ke ti pokaze najverojatno,jas imav soveti koi i za dvajcata mi kazuvaa deka ke imam uspeh i sto napraviv jas? ne mozam da ti kazam kako odbrav koj no poukata od toa sakam da ti ja kazam.jas go odbrav noviot decko dali poradi ''neiskustvo'',''ljubopitnost,''pomlad'' ili ''postar'' itn. koj znae ni sama ne znam ali ona sto e najbitno sto sakam da ti go kazam e deka sto i da napravis kogo i da odberes sudbinata ne ti bega:
STO E TVOE KE SI DOJDE
mene licno ne mi bil pisan ni edniot ni drugiot koga ja zapoznav mojata segasna ljubov-vistinska ljubov svativ deka dodeka sozrevame samo se ucime kako da sakame zatoa sekoja ljubov ni e vistinska i samo nea ja barame no koga ke ja zapoznaes veruj mi samo togas ke znaes deka taa ti e prva i posledna.a tocno e deka moze da se sakat povekeod eden istovremeno no vistinskiot e samo eden jas sum veke 3,5godini so nego i sekoj den go sakam se poveke se sto se slucuva poveke ne zblizuva,koga ke se skarame nevozmozno e da ne se smirime itn.zdravje boze ke vidis:)

DLABOKO SE IZVINUVAM AKO PREMNOGU ISFILOZOFIRAV
I USTE PODLABOKO KE MI BIDE MILO AKO TI POMOGNAV NESTO:>
Е вака сега.Прво фала мн. за тоа што се обидуваш да ми помогнеш.Супер ти е советот и не изфилозофира мн.
Веќе ја донесов одлуката и сум претерано среќна со неа.Зошто ова ми е до сега најубавиот период во животот.
И јас ја одбрав новата љубов!:wink:

Lady Satori напиша:
Е вака сега.Прво фала мн. за тоа што се обидуваш да ми помогнеш.Супер ти е советот и не изфилозофира мн.
Веќе ја донесов одлуката и сум претерано среќна со неа.Зошто ова ми е до сега најубавиот период во животот.
И јас ја одбрав новата љубов!:wink:

имав и јас една таква ситуација во живото и отидов по непознатото и поитересното но за разлика од тебе јас зе зезнав и после тоа сфатив дека ја испушив мојата вистинска љубов за едно искуство повеќе и секој ден се каам се повеќе и повеќе и се навраќам на минатото и се колнам себе си за таа грешка , зш знам дека нема подобра од нејзе и знам дека неможам да ја поправам а тоа ме боли страшно аххххххх

Lady Satori да ти кажам и мене ми е многу мило што си ја реши дилемава,крајно време беше веќе :).Иначе паметно што си го одбра вториов,мислам дека повеќе ви одеше,сепак ти си знаеш :wink:.

Тоа е тоа

icy girl напиша:
Lady Satori да ти кажам и мене ми е многу мило што си ја реши дилемава,крајно време беше веќе :).Иначе паметно што си го одбра вториов,мислам дека повеќе ви одеше,сепак ти си знаеш :wink:.
Далеку повеќе, јас и тој другиот само се влечевме за џабе.:nenene: Ама сега, се е розовко.:wub:

:)

Flik напиша:
имав и јас една таква ситуација во живото и отидов по непознатото и поитересното но за разлика од тебе јас зе зезнав и после тоа сфатив дека ја испушив мојата вистинска љубов за едно искуство повеќе и секој ден се каам се повеќе и повеќе и се навраќам на минатото и се колнам себе си за таа грешка , зш знам дека нема подобра од нејзе и знам дека неможам да ја поправам а тоа ме боли страшно аххххххх

Iskreno sekoj gresi vo zivotot megutoa toa ne znaci deka e kraj.Nemoj da se razocaruvas od licno iskustvo ti kazuvam zosto jas za sekoja vrska se trudev da bide onaa "vistinskata" no od sudbina mislam deka nema beganje,ne znaci deka si napravil dozivotna greska mozebi samo znaci deka seuste ne si ja zapoznal onaa vistinskata kako sto i kazav koga ke ja zapoznaaes nema da dozvolis da ja izgubis veruvaj mi zivej si go zivotot i ne zali.
STO E TVOE TVOE SI E KE SI DOJDE I NIKOJ NEMA DA MOZE DA GO ZEME
:cheeky2:

pinki напиша:
Iskreno sekoj gresi vo zivotot megutoa toa ne znaci deka e kraj.Nemoj da se razocaruvas od licno iskustvo ti kazuvam zosto jas za sekoja vrska se trudev da bide onaa "vistinskata" no od sudbina mislam deka nema beganje,ne znaci deka si napravil dozivotna greska mozebi samo znaci deka seuste ne si ja zapoznal onaa vistinskata kako sto i kazav koga ke ja zapoznaaes nema da dozvolis da ja izgubis veruvaj mi zivej si go zivotot i ne zali.
STO E TVOE TVOE SI E KE SI DOJDE I NIKOJ NEMA DA MOZE DA GO ZEME
:cheeky2:

абе ок си е тоа, али ај да не тупам знам јас како да си се справам. во секој случај ФАЛА МНОГУ за мислењето што го сподели со мене

epa i na mene mi reba sovet.
kolku sto razbrav postar e od mene 3 godini..i ..go zasvigjaf uste koga dojde kaj nas u skolo koa ni zborese za toa..kaj sto raboti on..i zatoa se zapisav tamu..i sea fakticki on me uci mene za kompjuteri...i sea sto?!.

MaLe4kA напиша:
epa i na mene mi reba sovet.
kolku sto razbrav postar e od mene 3 godini..i ..go zasvigjaf uste koga dojde kaj nas u skolo koa ni zborese za toa..kaj sto raboti on..i zatoa se zapisav tamu..i sea fakticki on me uci mene za kompjuteri...i sea sto?!.

Pa veke ako specijalno za nego si se zapisala tamu, neka ne ti odat parite za dzabe. Bidi pohrabra.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom