Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
armin06 напиша:
blagodaram za podrskata ako soberam hrabrost mozit i ke ........ neznam nekako ustata mi se zatvora koa ke se priblizam

Па ако е таква ситуацијата да се блокираш кога си покрај нејзе и неможеш да и пристапиш и нормално да се запознаеш...пробај со некој кој е во нејзина близина да се запознаеш па после тоа тој /таа ке те запознае...кога неможеш директно пробај одоколу...ке видиш дека ке успее...:icon_lol:

abe lesno e da se kaze dojdi napravigo ........da te vidam

Abe drugar iskoci na isto mesto kaj sto iskaca ona,ke vidis nekoj so ja znae ke te upoznae posle otkaci se malce i pocni moabet

SE ZALJUBIV VO EDNO DEVOJKE AMA AMA PRED DA SE OBIDAM DA BIDE RABOTATA (ZA OZBILNO)PRED MENE DRUG, PO POGLEDOT VIDOV DEKA BAREM MALKU I SA SVIGAM PA MI TREBA SOVET DALI IAKO SE FATIJA PAK DA PROBAM KAJ NEA P.S MISLAM DEKA SE VLJUBIV

SE ZALJUBIV VO EDNO DEVOJKE.... .... MISLAM DEKA SE VLJUBIV

Ај сеа реши се, вљубен си али не си?

2711 напиша:
SE ZALJUBIV VO EDNO DEVOJKE AMA AMA PRED DA SE OBIDAM DA BIDE RABOTATA (ZA OZBILNO)PRED MENE DRUG, PO POGLEDOT VIDOV DEKA BAREM MALKU I SA SVIGAM PA MI TREBA SOVET DALI IAKO SE FATIJA PAK DA PROBAM KAJ NEA P.S MISLAM DEKA SE VLJUBIV

Ne gubi nadez de,ako e so drug ne znaci deka ke bide so nego cel zivot.
Gledaj na "drugarski" nacin da ja karis,zblizi se so nea,razgovaraj,osvoj ja ke viis sama ke ti dojde;)

Luge mene mi treba mnog golem pomos....
Vaka:Vlubena sum vo tip sto ima devojka i idam veke 2 ipol godini...on ja varase so mene pred i posle nova godina (veke mesec ipol) i i raskina na nea za da bideme nie zaeno!Ali ona mu prosti i pak se zaedno,a deckoto mnogu ja ima varano a taa celo vreme mu prostuva...sakam da go otkacam ali tasko e... i plus koga ke se vidime nadvor mnogu e ladno krven so mene kako da ne me ni znae, a koga sme sami ili nema nekoj od negovo drustvo celo vreme e so mene!!! Pomosh pls...

Ах.... Вампирке, малку да размислиш со ладна глава и и сама ќе увидиш дека е потребно да се откачиш од него. Брзо и безболно (побезболно би било сега отколку подоцна, верувај). Тип кој ја изневерува девојката по правило е кретен, и да го фатиш некогаш шансите дека уште ќе е неверен се огромни. Гледаш дека е кретен. Кога е на само ти симиња ѕвезди а иначе не те знае? Провалена приказна. Стај го на ignore, подобро е за тебе...

~ThE_VaMpIrE~ напиша:
Luge mene mi treba mnog golem pomos....
Vaka:Vlubena sum vo tip sto ima devojka i idam veke 2 ipol godini...on ja varase so mene pred i posle nova godina (veke mesec ipol) i i raskina na nea za da bideme nie zaeno!Ali ona mu prosti i pak se zaedno,a deckoto mnogu ja ima varano a taa celo vreme mu prostuva...sakam da go otkacam ali tasko e... i plus koga ke se vidime nadvor mnogu e ladno krven so mene kako da ne me ni znae, a koga sme sami ili nema nekoj od negovo drustvo celo vreme e so mene!!! Pomosh pls...

I trvrdis deka si zaljubena u toj IDIOT?!!
Demek nejze ja vara a tebe nema?!
Iako sum zenski rod ali stvarno sme glupi za nekoi raboti,priznavam!

убаво е да се признава....ќе ти се опрости нешто....;)

Се сложувам со Анастазија..Типот е кретен..Кога излегува со тебе додека е со друга, така ќе излегува и со други ако е со тебе..(сметам дека ова го знаеш ама сепак да те потсетам)..И според мене тој не е машко, тој е отепан кремац што си мисли дека сите го сакаат, и дека сите девојки може да ги има..Ама таквите СЕКОГАШ НА КРАЈОТ ОСТАНУВААТ САМИ.....Треба да се знае да се почитува женската со која одиш, а не треба да си играш мајтап..Искреноста е најсвета во љубовта..Нема искреност, нема ЉУБОВ..Ајт По4иТ и сеа поЧесто ќе ме гледате на темава..Респект!!
ЉУБОВТА Е ПОТРЕБНА КАКО ВОЗДУХ, ВОДА И ХРАНА!!!

armin06 напиша:
abe lesno e da se kaze dojdi napravigo ........da te vidam

sum go pravela toa mnogupati i mi uspealo...belive me...:kez:

Wuppy напиша:
Abe ne e neso mnogu ali neznam ni ja ako moze nekoj da mi pomogne?!Se muvav pred edna nedela so eden decko i sve bese super ali......drugiot den u skolo go gleam so toa edno devojce so se imase odamna muvano sedi ama en ona sedi nego se guskaat,znaes se toj proces kao ide....mene mi se pricini deka se zalapaa ne mi se pricini nego vidov....posle toa deckovo cel den mi titkase ama ja ne mu vrakav mi pisa poraka deka me sakal i zaso sum mu se lutela....i posle toa deckovo pak go gleam so nea a u poraki mi pisuva te sakam i so da praam sea ?

Ако имаш 18+, одмазди му се и смувај се со мене :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom