Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Eeeee deca deca!Abe so se zamarate be,cao prijatno ne postis za mene i kraj Wuppy ic da ne ti cue,bolje si od taa tipka a i bolje tip ke si najdes veruvaj:)

NeMiRnA напиша:
Eeeee deca deca!Abe so se zamarate be,cao prijatno ne postis za mene i kraj Wuppy ic da ne ti cue,bolje si od taa tipka a i bolje tip ke si najdes veruvaj:)

Fala fala ke vidam:wub::pipi:

Wuppy напиша:
Abe ne e neso mnogu ali neznam ni ja ako moze nekoj da mi pomogne?!Se muvav pred edna nedela so eden decko i sve bese super ali......drugiot den u skolo go gleam so toa edno devojce so se imase odamna muvano sedi ama en ona sedi nego se guskaat,znaes se toj proces kao ide....mene mi se pricini deka se zalapaa ne mi se pricini nego vidov....posle toa deckovo cel den mi titkase ama ja ne mu vrakav mi pisa poraka deka me sakal i zaso sum mu se lutela....i posle toa deckovo pak go gleam so nea a u poraki mi pisuva te sakam i so da praam sea ?

Срце... дефинитивно дечкото незнае што сака...т.е. знае што сака ама тоа сигурно ти не го сакаш...типацот сака да се мува со повеке и да се прави фраер...тоа со пораките и не е некој филм...ако зацртал нешто у глава може и 1000 такви пораки да ти прака за да си го постигне неговото замислено...а тоа е мување со повеке одеднаш и фраер у маало или типац у град...ама батали такви зезалици...биди си умна како што си убава го чувствувам тоа дека е така и свиркај си...не вреди ниту да размислуваш за типацот, а камоли нешто слично...што е твое ке си дојде...но ако и тебе ти е само да се муваш онака кришум терај си филм...само незнам дали толку вреди типацот дотолку за да правиш такво нешто... :icon_lol:

Allita напиша:
Срце... дефинитивно дечкото незнае што сака...т.е. знае што сака ама тоа сигурно ти не го сакаш...типацот сака да се мува со повеке и да се прави фраер...тоа со пораките и не е некој филм...ако зацртал нешто у глава може и 1000 такви пораки да ти прака за да си го постигне неговото замислено...а тоа е мување со повеке одеднаш и фраер у маало или типац у град...ама батали такви зезалици...биди си умна како што си убава го чувствувам тоа дека е така и свиркај си...не вреди ниту да размислуваш за типацот, а камоли нешто слично...што е твое ке си дојде...но ако и тебе ти е само да се муваш онака кришум терај си филм...само незнам дали толку вреди типацот дотолку за да правиш такво нешто... :icon_lol:
Па незнам дали вреди али го сакав едно 6 месеци и он ме сакаше па лани летоска се фативме идевме месец мене ми се здосади зашо веке ке стане досадно после 6 месеци сакање и му раскинав па после се мувавме ама незнам дали вреди али ко со викас ке си праам и ја филмчиња бе:je::icon_lol::kez:

mi treba sovet.......

Veruvam deka mnogu od vas iskusni devojki i decki ke bidete ljubezni da go spodelite svoeto iskustvo ili barem mislenje so mene i ostanatite koi ke se resat da go procitaat....
sega najverojatno bi trebalo da kazam sto ustvari e rabotata....
EPA VAKA:edno vreme mislev deka idealno bi bilo do 18 god. da ja izgubam nevinista. no ete toj moment dojde a jas sum STILL A VIRGIN...i sea... so kogo????????????
1. toj sto go sakam
2. toj sto go smetam za iskusen
3. toj sto me saka
4. toj sto vistinski me pocituva
5. najdobriot drugar
6. nekoj zigolo ILI
da cekam vistinska vrska, golema ljubov ili mozebi Letna avantura.............
STO MISLITE? :zid:

Дејана има тема за совети ... прва е, како не ја виде незнам ...
И друго ... пишувај со црни и обични букви.

Dejana easy girl...kaj brzas,sea ti neso se zezas so postov ili...ma aj nema veze,jas ke si kazam.Prvo dali se osekas ti spremna za toa ili go prais cisto zaso si napunila 18 godini sto ne e nikakov faktor za toa ti da ja izgubis nevinosta!Vtoro 90% od devojcinjata osekaat griza na sovest i kaenje,dali si spremna so toa da se snosis.Treto kao mozes so nekoj so koj nemate vzaemna ljubov jas ne vidov pogore takva opcija "so toj sto se sakam i sto sum u vrska",neznam tvoj izbor u sekoj slucaj ti ke bides iskoristena a merak neznam dali ke si naprais!Cetvrto kaj se letas bre devojce imas cel zivot,na toj so eden den ke bides u vrska i ke imas vistinska ljubov moze ke mu bide vazno dali si ti devica ili ne,nego nema da mu bide vazno dali so 1-2 si spiela niso ne menja toa ti vazno ne si nevina!Neznam ti si znaes...u sekoj slucaj mislam deka treba da pocekas da najdes nekoj sto ke te sakam i ke go sakas,ama ok 21vek razlicni razmisluvanja...

Malo...prvata sansa koga tebe ke ti se posaka..koga ke osetis deka se vlaznis..idi do kraj...ke svatis deka deneska cak i ne e bitno so kogo si ja izgubila nevinosta..sekako deka e najubavo so nekoj sto ti e mil i drag i sto ti znaci..ali i toj za par meseci ke go itkacis i ke kazes deka e kreten i idiot...taka da..isto ti se faka:)))

Dejana напиша:
pa ne ja vidov i sea ke dobijam li sovet ili ke ostanes na kritiki?

Критиките беа добронамерни, не се лути одма.
Совет? Совет од мене ти е да си го направиш тоа кога ќе имаш врска со некој дечко која ќе е нешто подолга ... сигурно не е поубава варијанта да легнеш со некој што го гледаш прв или втор пат, нали?
Тоа сакање-несакање, принцот на бел коњ и бла бла, е нешто што сигурно нема да ти се погоди од прва ... затоа не чекај цела вечност, ама па и не се брзај со некој што не го знаеш воопшто. Ќе си најдеш златна средина со тек на време. Уствари ако не знаеш сама што и како, и бараш совет за таква работа, а очигледно немаш дечко (барем не спомна) мислам дека не си сеуште спремна. Не е срамота што си невина на 18 години ...

Дејана, има време не брзај. Немој да зажалиш после. Ќе најдеш некој кој нема да ти создава вакви дилеми - ќе го сакаш доволно за да си со него доволно блиска да имаш секс. Се друго е без поента и еден ден ќе сфатиш дека требало да чекаш уште малку...

Дејана, не можеш да знаеш кога и со кого ќе ја изгубиш невиноста аман. Тоа само по себе ќе си дојде. Не се планираат такви работи. Ај земи направи листа на луѓе, одреди датум, време и чекај.:icon_lol: Тоа може да ти се деси со било кој ( само не го сфаќај ова буквално :icon_lol:).. Не мора да е другар, дечко, жиголо, некој што го сакаш, некоја летна авантура .. непланирано и спонтано се дешаваат тие работи. И не се потресувај толку што си девица на 18. Никој невин не умрел, тоа е сигурно.:wink:

Искуство? Невина беше во претходниот живот па умре?:icon_lol:

Иначе, имаш и те како право - годините не се нешто по кое треба да се водиме. Не дека не се битни - едно е да имаш 12 друго 15,6 и нагоре години али пак...

Dejana напиша:
Veruvam deka mnogu od vas iskusni devojki i decki ke bidete ljubezni da go spodelite svoeto iskustvo ili barem mislenje so mene i ostanatite koi ke se resat da go procitaat....
sega najverojatno bi trebalo da kazam sto ustvari e rabotata....
EPA VAKA:edno vreme mislev deka idealno bi bilo do 18 god. da ja izgubam nevinista. no ete toj moment dojde a jas sum STILL A VIRGIN...i sea... so kogo????????????
1. toj sto go sakam
2. toj sto go smetam za iskusen
3. toj sto me saka
4. toj sto vistinski me pocituva
5. najdobriot drugar
6. nekoj zigolo ILI
da cekam vistinska vrska, golema ljubov ili mozebi Letna avantura.............
STO MISLITE? :zid:

so toj so te pocituva najmnogu ili so najdobriot drugar

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom