N
NeMiRnA
Гостин
Eeeee deca deca!Abe so se zamarate be,cao prijatno ne postis za mene i kraj Wuppy ic da ne ti cue,bolje si od taa tipka a i bolje tip ke si najdes veruvaj

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
NeMiRnA напиша:Eeeee deca deca!Abe so se zamarate be,cao prijatno ne postis za mene i kraj Wuppy ic da ne ti cue,bolje si od taa tipka a i bolje tip ke si najdes veruvaj![]()
Wuppy напиша:Abe ne e neso mnogu ali neznam ni ja ako moze nekoj da mi pomogne?!Se muvav pred edna nedela so eden decko i sve bese super ali......drugiot den u skolo go gleam so toa edno devojce so se imase odamna muvano sedi ama en ona sedi nego se guskaat,znaes se toj proces kao ide....mene mi se pricini deka se zalapaa ne mi se pricini nego vidov....posle toa deckovo cel den mi titkase ama ja ne mu vrakav mi pisa poraka deka me sakal i zaso sum mu se lutela....i posle toa deckovo pak go gleam so nea a u poraki mi pisuva te sakam i so da praam sea ?
Па незнам дали вреди али го сакав едно 6 месеци и он ме сакаше па лани летоска се фативме идевме месец мене ми се здосади зашо веке ке стане досадно после 6 месеци сакање и му раскинав па после се мувавме ама незнам дали вреди али ко со викас ке си праам и ја филмчиња бе:je:Allita напиша:Срце... дефинитивно дечкото незнае што сака...т.е. знае што сака ама тоа сигурно ти не го сакаш...типацот сака да се мува со повеке и да се прави фраер...тоа со пораките и не е некој филм...ако зацртал нешто у глава може и 1000 такви пораки да ти прака за да си го постигне неговото замислено...а тоа е мување со повеке одеднаш и фраер у маало или типац у град...ама батали такви зезалици...биди си умна како што си убава го чувствувам тоа дека е така и свиркај си...не вреди ниту да размислуваш за типацот, а камоли нешто слично...што е твое ке си дојде...но ако и тебе ти е само да се муваш онака кришум терај си филм...само незнам дали толку вреди типацот дотолку за да правиш такво нешто...![]()
Dejana напиша:pa ne ja vidov i sea ke dobijam li sovet ili ke ostanes na kritiki?
gOJDO напиша:ма иди колни го, праи му магии..
Dejana напиша:Veruvam deka mnogu od vas iskusni devojki i decki ke bidete ljubezni da go spodelite svoeto iskustvo ili barem mislenje so mene i ostanatite koi ke se resat da go procitaat....
sega najverojatno bi trebalo da kazam sto ustvari e rabotata....
EPA VAKA:edno vreme mislev deka idealno bi bilo do 18 god. da ja izgubam nevinista. no ete toj moment dojde a jas sum STILL A VIRGIN...i sea... so kogo????????????
1. toj sto go sakam
2. toj sto go smetam za iskusen
3. toj sto me saka
4. toj sto vistinski me pocituva
5. najdobriot drugar
6. nekoj zigolo ILI
da cekam vistinska vrska, golema ljubov ili mozebi Letna avantura.............
STO MISLITE? :zid: