- Член од
- 4 април 2006
- Мислења
- 9.179
- Поени од реакции
- 3.073
- Локација
- кај дримон
- Веб-сајт
- www.facebook.com
Ако му имаш речено да ти се откачи а тој уште настојува сигурно е некој :lud:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
MoNa` напиша:Jas imam eden problem ..(ako mozhi da se rechi deka e problem) ..Edno dete rechisi edna godina mi pishi poraki ,mi veli te sakam bla bla takvi nekoi raboti jas 100 pati ako ne i poveke imam recheno NE! megutoa...toj prodolzuva..Shto mislite?! Toa e ljubov ili samo opsesija..:raz::raz:
MoNa` напиша:Мона , јас мислам дека треба да си го пулиш Саше(Hmmmm ....aj ne misli mnogu))
ti samo gledaj si go goce i kuti si molchi si![]()
MoNa` напиша:Jas imam eden problem ..(ako mozhi da se rechi deka e problem) ..Edno dete rechisi edna godina mi pishi poraki ,mi veli te sakam bla bla takvi nekoi raboti jas 100 pati ako ne i poveke imam recheno NE! megutoa...toj prodolzuva..Shto mislite?! Toa e ljubov ili samo opsesija..:raz::raz:
Никола напиша:Тој не е вреден за тебе. Вистинско машко никогаш не би ти пишувало пораки, особено не година дена. Таков пекмез и лигуш никогаш нема да може да те задоволи сексуално, бидејќи те доживува како нешто идеално и недостижно, а не како парче месо кое ти всушност си.
Решение за проблемот е ако изгледаш бар пристојно, значи не си пица фејс или нешто што искочило од шахта заробено во вода и гнасотии година дена (да година видиш коинциденција), да се опнеш со најјакиот фраер во твое школо или маало, верувај дека тој нема никогаш после тоа нит да ти пише пораки, нит да сака да те види, освен ако ти не сакаш да се повтори тоа. Така да ќе бидеш безбедна и среќна бидејќи одлуката за тоа што сакаш да го направиш ќе биде во твои раце.
Нешто како љубов не постои, машките сакаат да дојдат до тоа што го имаш меѓу нозете и ќе направат се што е во нивна моќ за да ја отстранат досадната и неодлучна глава во процесот. Освен дечкото што пишува пораки, тој е изгубен случај.
MARTA напиша:ZNAM DEKA MNOGU TI E TESKO NO MISLAM DEKA PODOBRO DA JA ZABORAVIS BIDEJKI TAKVITE VRSKI TESKO USPEVAAT.OVA TI GO KAZUVAM CISTO DRUGARSKI OTI I JAS SE NAJDOV VO TAKVA SITUACIJA I VERUVAJ MI BESE MNOGU TESKO.ZNAM DEKA NE TI E SEEDNO AMA VAKA KE TI BIDE POTESKO................
[Напомена од FortunE: во иднина исклучи CapsLock кога пишуваш пост, можеме да читаме и нормални букви]
anonimnaa напиша:Male mi treba pomos......... ludo sum vlubena vo edno dete......... ama on mislem oti ne me saka MI TREBA POMOSS:je::je::je::je::je::je:
Acid напиша:Баш така!
Ако на некого му кажеш дека го сакаш уште пред да се „ќарите” (или дудлаш кај него/неа непрекинато) - ти се фаќа исто како веќе да те имал. Се губи желбата, нема предизвик, или просто кажано - не е интересно.
armin06 напиша:mene mi se svigat edno momice a i ja sum i simpaticen na nea .Ama znam deka nemam sansi i ne se obiduvam da ja karam .Samo ke si ja sonuvam