Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
kakvo sviganje taa ne znae dek postojam

armin06 напиша:
mene mi se svigat edno momice a i ja sum i simpaticen na nea .Ama znam deka nemam sansi i ne se obiduvam da ja karam .Samo ke si ja sonuvam

Па болдираново така ми звучеше ... штознам:icon_lol:
А ако не те знае, што не се запознаеш? Деца, паметот в глава ... еден ден ќе се смееш сам на себе што си се срамел за една ваква ситница ... не се устручавај, трк да и се претставиш:star:

blagodaram za podrskata ako soberam hrabrost mozit i ke ........ neznam nekako ustata mi se zatvora koa ke se priblizam

Armin soberi hrabrost i zapoznaj se so nea .... pa togas ke vidis kolkavi ti se sansite

A ako pocnes onaka na sala da zboris deka ti se sviga nekoja,no nekako pominuva potsvesno i sea veke ne znaes dali ti se sviga ili ne...kako da se resi ovaa dilema

mRnO напиша:
A ako pocnes onaka na sala da zboris deka ti se sviga nekoja,no nekako pominuva potsvesno i sea veke ne znaes dali ti se sviga ili ne...kako da se resi ovaa dilema
решение: да напраиш нешо со особата и само тогаш ќе сфатиш дали ти се свиѓа или не.... мислам ако си у дилема тогаш вреди да пробаш, и така нема шо да изгубиш

Ima ima,sea mi se svesti pametot malce,vo ovoj slucaj nema da praam nisto bidejki svativ deka ja sakam mnogu no samo kako najdobra drugarka,bidejki mnogu si ja postuvam i nejkam toa prijatelstvo da go izgubam,nego prasav za da si znam vo idnina Fala za sovetot Klinka

епа ондак добро шо си сфатил дека е така...и добро шо си видел дека ти се свиѓа као другарка, и дека сакаш да си го зачуваш пријателството... Nice....леее вакви работи ме радуваат(а незнам зашо:))

retko ima prijatelstvo pomegu masko i zensko toa preminuva vo druga forma posle

armin06 напиша:
retko ima prijatelstvo pomegu masko i zensko toa preminuva vo druga forma posle
Gliuposti!!! Mozi navistina e retko,ama nikoj nemoze da mi dokaze deka ne postoi prijatelstvo megu masko i zensko.Jas imam drugar koj voopsto ne me privlekuva,a sigurno i jas nego ama sme mnogu dobri prijateli i mi pomognal povekepati vo zivotot,a i jas nego i so nego mozam pootvoreno da razgovaram za se i za site problemi so me macat.Duri mislam deka toa drugarstvo e povredno od ona so drugarki,zasto maskite se poiskreni i nema tolku zavist kako megu zenskite.

abe alo ima tema za ova daj ne mesajte babi i zabi,prijatelstvo megu masko i zensko.Nego decko nema so da se sramis be aloo,sea treba da si prozivees da se iznafakas zenski na vnucite da im kazuvas!!!Pravi i muabet ko da si i durgar moze ke padne tipkata na sarm i tap ete ti ja servirana ili davaj i komplimenti ama ne so seljacki ton i nikako mace srce duso!!!!Ma ne se srami bre sea ako ne uzivas koa kasno ke ti bide ako ti tekne na 30god !!

се чувствувам како да сум вљубен (сум имал вакви чувства порано) меѓутоа незнам во кого сум вљубен. А имам онака филинг дека сум вљубен како да ги имам симптомите и порано сум се чувствувал вака ама.... тогаш сум знаел... кога ќе ми дојде мисла да помислам на некој човек што ми се свиѓа (а ги има поише) некако самиот мозок како да ми ги одбива мислите..... едноставно ако сакам да помислам на некоја личност која ми се свиѓа во моментот самиот мозок а и срце ми вели...... access denied неможеш да мислиш...... кажано у метафоричка смисла. Сега незнам што да правам :(

Па пробај да ја фатиш таа шо ја сакаш. Тоа би бил мојот совет. ПОпрост, здравје!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom