Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
armin06 напиша:mene mi se svigat edno momice a i ja sum i simpaticen na nea .Ama znam deka nemam sansi i ne se obiduvam da ja karam .Samo ke si ja sonuvam
решение: да напраиш нешо со особата и само тогаш ќе сфатиш дали ти се свиѓа или не.... мислам ако си у дилема тогаш вреди да пробаш, и така нема шо да изгубишmRnO напиша:A ako pocnes onaka na sala da zboris deka ti se sviga nekoja,no nekako pominuva potsvesno i sea veke ne znaes dali ti se sviga ili ne...kako da se resi ovaa dilema
Gliuposti!!! Mozi navistina e retko,ama nikoj nemoze da mi dokaze deka ne postoi prijatelstvo megu masko i zensko.Jas imam drugar koj voopsto ne me privlekuva,a sigurno i jas nego ama sme mnogu dobri prijateli i mi pomognal povekepati vo zivotot,a i jas nego i so nego mozam pootvoreno da razgovaram za se i za site problemi so me macat.Duri mislam deka toa drugarstvo e povredno od ona so drugarki,zasto maskite se poiskreni i nema tolku zavist kako megu zenskite.armin06 напиша:retko ima prijatelstvo pomegu masko i zensko toa preminuva vo druga forma posle