Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Јас се обидов да ќарам неколку искусни форумџики на тој начин, кога се појави опцијата лајк, почнав да им лајкам мислење од пред пет-шест години во темата "Што имам да кажам во врска со љубовта" и дел од нив не беа воодушевени и ме ставија на игнор бидејќи се појави и оваа опција.
Сакам да кажам дека поинаку можеби е женската филозофија за лајкувањето. :confused:
зборуваме за фб не за форумов
не зборувам како го гледам фб јас лично
туку зборувам општо како сите се однесуваат таму било машки било женски исти к***ц

Вие? се ежам кога сите девојчиња се ставаат во исти кош. Оф вие напатени душичиња.
Сум била во врска, сум имала додворувачи и тоа можеби дури подобри од него ама никогаш, никогаш не сум помислила да го изневерам мојот партнер со некој што бил подобро ситуиран или пак не дај боже според тебе со некој што ми лајкува :pos: Лајкот бил мерка за тоа што некој те сакал бе :vozbud:
Убаво ти кажа Крејзи. Ако некој ми лајкне нешто не значи дека сака да има нешто со мене.. Чукни си во главчето малку и размисли што си напишал.

Ооо има и такви што не помислуваат туку и реагираат без разлика дали бил во врска или не.
Каква врска имало? Па погоре напнаа со тоа како наводно девојчето се плескало со типот и не било во ред што го дала бројот а во ред е што се имале на фб. Дај те молам.

Eте нема никаква причина, те осигурувам. Цело време топло ладно играње. И на крај друг му е виновен што не знае да задржи девојка.
А и да има причина нема потреба од натегање туку директно раскин на врската и секој по своја страна.

Инаку девојчето од вториов случај ништо нема направено, можам да гарантирам за нејзе со глава.
3 ипол години со него, постојано заедно.. и ден и ноќ. Ако не таа кај него тој кај нејзе. Една вечер излегла со неговото друштво (плус го молеле него и тој да излезе, ама не типот си останал дома) и веднаш муабети како се лижела со други машки и то пред друштво.
Добро ти кажаа - ако некој/а цело време ти лајкува посебно работи што не би ни требало да ги лајка (читај нема поима за што се работи) тогаш има нешто.
Сега за реагирањето. Пак ќе ти речам - ако се во врска и прават што не треба тогаш се ѓубриња. Било машки или женски. Тоа со профилот на фб нема врска пошто дечкото не и бил бивш а ти спомна за имање на профилот од бившите што не е во склоп со муабетот. На фб нека си има кој сака за пријател (но нема зошто да го има во пријатели и да пишува со него кога веќе знае какви му се намерите) ,давање број е друго (или ако веќе сакаш иста глупост како имањето за пријател на фб и контактирање со него). Мислам дека се разбираме тука.
Од првиот случај ти кажав - класичен деген. Мочко, лигуш.
Вториот случај - ајде чим велиш дека немало тогаш немало ништо. Дечкото и те како згрешил и треба уствари да се запраша кои му се пријатели. Мада од негов аспект гледано го разбирам - сомнежот го изел. Иако глупава реакција имал - морало да провери и да открие кој уствари треба да си го добие.
Сега знам што сакаше да постигниш со ова - ајде не се само жените такви еве и мажите се. Е па во право си драга саншајн, во право си. Немој да мислиш дека сељаците, набилданите типчиња кои мислат дека се фраери, и општо гледано оние кои само гледаат да ги искористат жените ми се нешто подраги од дрољите и спонзорушите. Напротив исто срање се. :coffee: Се разбираме сега?

Мене воопшто не ми е јасно зошто настана караница за тоа кој бил во право, а кој не? Или да се дискутира општо за тоа дали се машките кретени, или девојчињата се расипани, дрољи и сл. Мислам дека нема потреба за тоа бидејќи сите знаеме да се понашаме идиотски "кога ќе ни се може". Според мене вие не му дадовте никаков совет на дечкото што искрено ви изнаприча се во врска со неговиот проблем.. што сметам дека е многу храбро од негова страна. Настана една глупава ситуација во која вие почнавте да се расправате за тоа кој бил во право а кој не. НЕ ГО БАРААТ ТОА ОД ВАС ТУКА.

Значи вака! И двајцата се криви, но дрољата што "ширела познанства" е главниот виновник. Глупава е постапката на дечкото што и дал втора шанса, затоа што девојката од "висока класа" заслужува прошка. Напротив тие таквите се со бесчуствителен и вештачки карактер. Но, од друга страна, мислам дека со тоа што и дал втора шанса, дечкото докажува колку е вистинска неговата љубов кон неа. Ниту еден дел од цело ова сценарио не добив впечаток дека девојката била заљубена во него. Со самиот факт што почнала да "шире познанства", се гледа нејзината јасна намера, да го направи дечкото љубоморен. Можеби, дечкото со право и се развикал и и учукал се у нос, со оглед на фактот што имал поинакво мислење за неа, и да врската им траела 3 ипол години. На девојчетото сигурно и се здодеало, па решила да се пошегува со дечко и. МРШ КУРВО!
ПА МОЈОТ СОВЕТ Е ДА ЈА ТРГНЕШ ОД МИСЛИ ШТО Е МОЖНО ПОБРГУ. НЕ ВРЕДИ ДА СЕ НЕРВИРАШ ЗА НЕА!!
Енд оф стори.

Затоа што нели? Кога си во врска не смееш ни здраво да направиш зошто не дај боже ќе ти се отвори муабети дека си варал.. И дека си роб на својот партнер и не смееш со никого да зборуваш.
Добро бе, го дала телефонсќиот број, дозволила својот партнер да го слуша муабетот а вие веднаш со приказни како се плеснала девојката? Да била некоја ороспача немало ни да дозволи да се прислушкува муабетот, ќе си шарала настрана и немало да дозволува понижување од страна на својот партнер. Ама оваа останала со него затоа што сакала да ја врати неговата доверба...

Ако таа не го дала телефонсќиот број ќе бил некој друг.
Женсќите варале, машќите биле цвеќенца за мирисање. И никогаш, ама баш никогаш не помислиле како би ја плеснале својата згодна комшивка или колешката од работата затоа што имала убаво газе и бујни гради.
И двата пола не се светци.. И двата пола изневеруваат, нели? И барем пола од тие машќи кои овде се праваат фраери и се во врска се уште го имаат фб профилот на бившата, или барем нејзиниот број.

Не ѓи оправдувам и двајцата ама пак вие претеравте.

Ајде и друго мислење... нешто што не ми е јасно а го гледам во повеќе од ситуациите. Зошто нели овде случајот како девојката е виновната а дечкото е жртвата.
Што правиме во обратните случаеви кај што некое машко се однесува лошо кон девојката покрај кој има се што бараат машќите. Значи под зборот се подразбирам љубов, почит внимание и највеќе љубов. А на крајот се однесува со нејзе ко со гомно, или друг случај во кој врската трае три ипол години а дотичнатиот тип ѓи слуша муабетите околу себе за својата девојка, решава да ја остави и да ја нервира со тоа што ќе се лапа пред нејзе на место кај што работи? Ете ви две ситуации во кои се кажува дека не се девојќите секогаш тема на оговарање како биле најлоши и најцинични.
Можам да набројувам ситуации до утре наутро... Овде и двата пола сме фифти фифти.

Шо праиме во ситуации кога машќите се виновниците?
Не сакам мислења од девојчиња туку од машќи кои цело време се прават светци.

Значи не барам совет за мене или за некој трет, туку ова се ситуации со кои сум запознаена а не можам да сфатам, затоа што бараат љубов а кога на крајот добиваат или се заситуваат или нешто друго им пречи а на крај се жалат од спонзоруши.

a кој рече дека машките не ги прават овие работи,ова беше конкретно за овој случај каде дечкото побара совет,и јас мразам генерализации ама ние сега правиме муабет за овој случај,а за тоа кој повеќе изневерува мислам дека има соодветна тема овде

Мене воопшто не ми е јасно зошто настана караница за тоа кој бил во право, а кој не? Или да се дискутира општо за тоа дали се машките кретени, или девојчињата се расипани, дрољи и сл. Мислам дека нема потреба за тоа бидејќи сите знаеме да се понашаме идиотски "кога ќе ни се може". Според мене вие не му дадовте никаков совет на дечкото што искрено ви изнаприча се во врска со неговиот проблем.. што сметам дека е многу храбро од негова страна. Настана една глупава ситуација во која вие почнавте да се расправате за тоа кој бил во право а кој не. НЕ ГО БАРААТ ТОА ОД ВАС ТУКА.

Значи вака! И двајцата се криви, но дрољата што "ширела познанства" е главниот виновник. Глупава е постапката на дечкото што и дал втора шанса, затоа што девојката од "висока класа" заслужува прошка. Напротив тие таквите се со бесчуствителен и вештачки карактер. Но, од друга страна, мислам дека со тоа што и дал втора шанса, дечкото докажува колку е вистинска неговата љубов кон неа. Ниту еден дел од цело ова сценарио не добив впечаток дека девојката била заљубена во него. Со самиот факт што почнала да "шире познанства", се гледа нејзината јасна намера, да го направи дечкото љубоморен. Можеби, дечкото со право и се развикал и и учукал се у нос, со оглед на фактот што имал поинакво мислење за неа, и да врската им траела 3 ипол години. На девојчетото сигурно и се здодеало, па решила да се пошегува со дечко и. МРШ КУРВО!
ПА МОЈОТ СОВЕТ Е ДА ЈА ТРГНЕШ ОД МИСЛИ ШТО Е МОЖНО ПОБРГУ. НЕ ВРЕДИ ДА СЕ НЕРВИРАШ ЗА НЕА!!
Енд оф стори.

Абе ти му даде злато од совет. Нешто што бар 20 души го пишаа претходно.

Нигде никој не пиша дека цурата го изневерила со сигурност, затоа олади малце со тоа дроља и курва, никој ни тоа не го бара од тебе во секоја втора реченица да го потенцираш.

Абе ти му даде злато од совет. Нешто што бар 20 души го пишаа претходно.

Нигде никој не пиша дека цурата го изневерила со сигурност, затоа олади малце со тоа дроља и курва, никој ни тоа не го бара од тебе во секоја втора реченица да го потенцираш.

Абе ти сигурно си во некоја роднинска врска со девојката или слично? Или пак изиграваш адвокат?
Немора да коментираш кој каков совет дал, дали златен, сребрен или пак од друга хемиска супстанца (незнам дали може да биде со таков "состав"), во секој случај советот е скапоцен. Момичето може не е тоа што споменав дека е, но во глобала е јасно дека така се понаша.
АЈ поз.

decki, iam eden problem i dobro bi mi dosla vasa pomos. E vaka, cupevo me izbrisa so fb od edniot profil, znaci ima dva. E sega, da i pratam pokana na vtoriot ili da cekam taa da mi prati, da ja poke? neso so da napram, kazete. Letovo trebase na odmor da odime zaedno, ama se pojde po voda, pa sega i ova kapak na se.

pomos ?

decki, iam eden problem i dobro bi mi dosla vasa pomos. E vaka, cupevo me izbrisa so fb od edniot profil, znaci ima dva. E sega, da i pratam pokana na vtoriot ili da cekam taa da mi prati, da ja poke? neso so da napram, kazete. Letovo trebase na odmor da odime zaedno, ama se pojde po voda, pa sega i ova kapak na se.

pomos ?
Dodadi ja, a ako si ja opleskal pocekaj nekoe vreme ...

pomos ?

Јави ѝ се по телефон и разговарајте.

off topic

Ова феминизмот страшна работа.. увек ќе се правда женската страна no mater what (чест на нормални исклучоци).

pomos ?

Брат а да продужиш даље, ова бришење од фб ми личи на ептен детска, незрела работа..

pomos ?
оди скопје, работи дупла смена, прај нешто во живото брат, еве ако сакаш и на кафе ќе одиме да ми раскажиш , иди со друштвото мое ќе има смеење, со тек на време ќе заборавиш, ако сакаш и тенис ќе изиграме не вреди да се мачиш брат, твој е изборот ама мислам дека време е да ја баталиш девојченце брат. не е она за тебе брат.

Последно уредено:
Ситуација број еден.

Изварано машко, бара искрена љубов почит и внимание. Ја наога и на крајот како да не е задоволен од она што го има.И со девојката се однесува ко со ѓубре. Ја вреѓа, понижува, се крие од нејзе.

Ситуација број два.

Три ипол годишна врска, муабет за брак, по цел ден заедно, па дури и во заеднички стан за време на студии.
На типот му ја полнат главата со невистинити за девојката, и расќинува. Оди во кафич каде што веке бившата работо како шанќерка и се бакнува со други девојќи пред нејзе.

Појасно?

1. Глупак што мисли дека сите се исти и го очекува најлошото од сите па од тоа и неговото однесување.
2. Поголем глупак пошто верува на сите околу освен на партнерката. Иако некогаш ако премногу луѓе го зборуваат тоа, веројатноста е голема и да е вистина истото.

За тоа што викаш контакти на фб или моб. Нема врска пошто не сите раскинуваат со "вадење очи". Уствари на овој начин раскинуваат најчесто тинејџерите и изневерените луѓе. А нормални луѓе, кога виделе дека не оди, раскинуваат со цивилизиран разговор и после не зборуваат како бившиот партнер е ваков, таков или не знам каков и не се мразат кога ќе се сретнат на улица. Барем едно здраво имаат ако не повеќе.

А ова со лајковите, има вистина ама тоа најчесто е кај одреден тип женски кои немаат ништо попаметно во животот од тоа да бројат лајкови, да гуглаат "мудри мисли" .

Dodadi ja, a ako si ja opleskal pocekaj nekoe vreme ...

nema da deluvam ocajno taka ? gledam to se debatirase na minatite stranici ...

off topic

Ова феминизмот страшна работа.. увек ќе се правда женската страна no mater what (чест на нормални исклучоци).

Брат а да продужиш даље, ова бришење од фб ми личи на ептен детска, незрела работа..

abe coek, taa izbrisa cel profil na fb, dva ima ....

Озбилно го сфатија еј :D

vidi go be, is my love life a joke to you ? реторичко прашање :D

• Ми се допаѓа
Reactions: 048
vidi go be, is my love life a joke to you ? реторичко прашање :D
Викни ја на тенис, сеа тоа сакаат младите, и тие што знаат и што не знаат да играат се палат на тоа. Ти пошто сум чул дека си добар ќе ја подучиш и така ќе се зближите :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom