Вие? се ежам кога сите девојчиња се ставаат во исти кош. Оф вие напатени душичиња.
Сум била во врска, сум имала додворувачи и тоа можеби дури подобри од него ама никогаш, никогаш не сум помислила да го изневерам мојот партнер со некој што бил подобро ситуиран или пак не дај боже според тебе со некој што ми лајкува

Лајкот бил мерка за тоа што некој те сакал бе

Убаво ти кажа Крејзи. Ако некој ми лајкне нешто не значи дека сака да има нешто со мене.. Чукни си во главчето малку и размисли што си напишал.
Ооо има и такви што не помислуваат туку и реагираат без разлика дали бил во врска или не.
Каква врска имало? Па погоре напнаа со тоа како наводно девојчето се плескало со типот и не било во ред што го дала бројот а во ред е што се имале на фб. Дај те молам.
Eте нема никаква причина, те осигурувам. Цело време топло ладно играње. И на крај друг му е виновен што не знае да задржи девојка.
А и да има причина нема потреба од натегање туку директно раскин на врската и секој по своја страна.
Инаку девојчето од вториов случај ништо нема направено, можам да гарантирам за нејзе со глава.
3 ипол години со него, постојано заедно.. и ден и ноќ. Ако не таа кај него тој кај нејзе. Една вечер излегла со неговото друштво (плус го молеле него и тој да излезе, ама не типот си останал дома) и веднаш муабети како се лижела со други машки и то пред друштво.