Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Како најбезболно да откачиш момче,без притоа да бидеш директна ии да му кажеш дека веќе имаш нешто со друг?
Епа вака, детево ми се пушта веќе месец можда,и не само пуштање.Се слушавме на моб во последно време и тоа само по негова иницијатива,заамара на фб,а и нонстоп ми тупи да сме излезеле сами заедно,а мене од самата помисла ме боли глава и само одложувам..Јас не осеќам никаква привлечнст,али ете сум сакала малку да сменам и мислев дека ќе оди,али џабе му дадов надеж,а веќе е скроз затрескан во мене.А и не е мој тип,премноогу е озбилен, не сфаќа шала, као малку затуц да кажеме,а јас не сум жива ако не лупнам некоја зелена.:pos:
Е сеа се дешава,истовремено пишам во еден друг, преубав и свее тоа.Малку е женкарче алии гајле ми е, не сум затрескана во него.Ете вчера се смуваавме, а и се гледа дека сето тоа ќе оди понатаму.Не во смисла врска, и јас несакам,туку излегуваања и мување.
Е сеа како да го откачам првиот?Знам дека ме сака многу,алии јбг...

Месец дена ти се пушта и веќе те сака многу? Кажи му у фаца дека нема шанси, нема да му падне нишанот.

Тоа зошто не си читал книги како мал, затоа не ти е јасно што сака да каже писателот. ;)

Инаку за останатите...
Сите хејтате вакво однесување а јас сум 100% сигурна, ако таа што ти „дава“, посака да ја носиш на депилација, да ја чекаш и да ја вратиш, сите би го направиле истото. Не знам зошто но мислам дека сето тоа доаѓа од желбите на девојките - шмизли. Такви женски сакаат мивки за мажи, за да можат да ги влечат за нос.

Ниедна жена не сака мивка маж а во исто време сите жени сакаат да можат да го влечат мажот за нос.
Интересен парадокс манифестиран низ перпетуална војна која жената ја води, и кога ќе ја добие, изгубила.

Како најбезболно да откачиш момче,без притоа да бидеш директна ии да му кажеш дека веќе имаш нешто со друг?
Епа вака, детево ми се пушта веќе месец можда,и не само пуштање.Се слушавме на моб во последно време и тоа само по негова иницијатива,заамара на фб,а и нонстоп ми тупи да сме излезеле сами заедно,а мене од самата помисла ме боли глава и само одложувам..Јас не осеќам никаква привлечнст,али ете сум сакала малку да сменам и мислев дека ќе оди,али џабе му дадов надеж,а веќе е скроз затрескан во мене.А и не е мој тип,премноогу е озбилен, не сфаќа шала, као малку затуц да кажеме,а јас не сум жива ако не лупнам некоја зелена.:pos:
Е сеа се дешава,истовремено пишам во еден друг, преубав и свее тоа.Малку е женкарче алии гајле ми е, не сум затрескана во него.Ете вчера се смуваавме, а и се гледа дека сето тоа ќе оди понатаму.Не во смисла врска, и јас несакам,туку излегуваања и мување.

Моме, ај оди билдај си го егото на друго место. :eek:

Ниедна жена не сака мивка маж а во исто време сите жени сакаат да можат да го влечат мажот за нос.
Интересен парадокс манифестиран низ перпетуална војна која жената ја води, и кога ќе ја добие,не е задоволна
Fixed. :D

@devojcence Го претеруваш со твоите тролања по форумот. Дај олабави ја веќе работава, ако имаш вистински љубовен проблем ја глава сечам, мислам дај више не замарај со билдање на его па уште и мали деца да ти одговараат и ти се пуштаат бре... кое понижување за твоите години што ги имаш.

Љубовни проблеми е темата, а не е како да откачеш некој, на која ти самата му даваш надеж. :cautious:
Ај па одозгора и најбезболно. Дај просветли ме.

Hristina, ako sakas da go otkacis, ke go otkacis, i samata znaes.
Ne glumete svetci, "ne sakam da go povredam" shit. Svetinji ne postojat. Na nikogo ne mu e gajle za drugiot. Sekoj za sebe si gleda, ne treba da glumime.
Taka da, preispitaj se zaso Tebe ti fali vnimanie, i zaso tvoite Frustracii sakas da gi isturis vrz nekoj sto si mu se zasvigjala i da si igras majtap so negovite custva?
Bolje pobrzo otkaci go, otkolku da cekas da mu pukne film i da te naprai lom i nikad da ne te pogledne.
Veruvaj, pogolema navreda od toa, nema.
Pogotovu pa ako toa doagja od nekoj sto porano te vozdignuval, a sega te smeta za podole od g****.
Zamaral po fb, pa ja znaes kako mozam da napraam da 'me zamaraat' dvesta dusi po fb? Pa ne me zamaraat, poso ne im vrakjam.
Na mob ti vrtel, sto si mu dala broj? Sigurno ne ti pobaral broj da si go pise na livce i da si go zalepi na tavam i pred spienje da go gleda.
Koi gluposti ej...

Последно уредено:
Јас сега само што завршив 8мо одделение,во почетокот на 8мо се заљубив за првпат,цело време сакам да и кажам дека ја сакам ама никако немав прилика,а мислам дека и она мене ме сака.....Таа само што отиде во Америка ќе се врати за 1 месец али сакам одма сега да и кажам една идеја ми ја даде другарка ми да и пратам видео,а на нејзе и се ближи роденденот,дали да и го пратам за роденден или после роденден што мислите? Исто така ако можете да ми дадете некој идеи за како на друг начин да и кажам бидејќи неможам да спијам цело време мислам на неа...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom