Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Пропалица

Штом е докторка во ординација автоматски треба да пробаш нешто со нејзе. Море направи се што е во твоја моќ, без многу мислење и прашања.

Девојчето работи како докторка во една ординација, ја запознав кога одев да препишувам лекарства на баба ми тоа е пред 1 месец но сега станува некако посериозно...
Фала на советите и на искуствата утре право со баба ми правам работа да видам можеби ќе и потребат ''лекови некој'' и одам па и дефинитивно ја канам на кафе... :D

Ако ти каже не кажи и дека ќе се онесвестиш и ќе мора вештачко дишење да ти дава!
Милом ор силом!

Поздрав и со лесно...

Ако ти каже не кажи и дека ќе се онесвестиш и ќе мора вештачко дишење да ти дава!
Милом ор силом!

Поздрав и со лесно...

Џабе го поздравуеш, ич нема да му е лесно. Ја знам докторицата -- фина девојка, васпитана, не поднесуе пропалици. Тури му пепел на муабетов.

Него, малце усул -- ако е чоек пропалица, треба да си бара сродна душа -- клошарка, смрдла, лузерка -- да си одговараат.

Џабе го поздравуеш, ич нема да му е лесно. Ја знам докторицата -- фина девојка, васпитана, не поднесуе пропалици. Тури му пепел на муабетов.

Него, малце усул -- ако е чоек пропалица, треба да си бара сродна душа -- клошарка, смрдла, лузерка -- да си одговараат.

Зашто бе? Баш е супер битанга и принцеза :)

Девојчето работи како докторка во една ординација, ја запознав кога одев да препишувам лекарства на баба ми тоа е пред 1 месец но сега станува некако посериозно...
Фала на советите и на искуствата утре право со баба ми правам работа да видам можеби ќе и потребат ''лекови некој'' и одам па и дефинитивно ја канам на кафе... :D

а бабати слободна е?

абе ај види да не е сестра...не може докторка со 22 години :confused: не ме буни сеа....
инаку и јас познавам два пара ама повозрасни кај што жената е постара од мажот. па еве сеа си имаат и внуци дури, што значи дека не се битни годините......

абе ај види да не е сестра...не може докторка со 22 години :confused: не ме буни сеа....

Ваљда порано е тргната у школо ... или се водела според рамковен, дека обично ако се водиш според таа скрипта, не бараат специјалност, туку снаодливост ...

Ваљда порано е тргната у школо ... или се водела според рамковен, дека обично ако се водиш според таа скрипта, не бараат специјалност, туку снаодливост ...
ма и порано да е тргната не може на 22 г докторка да биде.....6 години се учи за општ лекар......а за тоа второто не знам, може да е и тоа....

ма и порано да е тргната не може на 22 г докторка да биде.....6 години се учи за општ лекар......а за тоа второто не знам, може да е и тоа....

Може бе, ако е украинка, кај нив средното се завршува на 16 години :)

Доста зборете де згрешнал сум, медецинска сестра е каква докторка...
Шо е битно шо е, битно е каратер и убавина да има, ако нема добар карактер како што сакам и директорка нека биде џабе.
Уште малку темата за докторки ќе се претвори.:icon_lol:

P.S: Факултетот и бил на пауза

Запознав едно девојче пред некое време излегов неколку пати со неа и дознав од другарче дека и се свиѓам и тоа е ок.
Зборел другаров со неа дали сака да има нешто со мене му рекла не нешто сериозно бидејки сум помал 2 год и што да правам сега помогнете :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom